fsh yüksek olanlar

Haklisin canim biraz duygusallastim bu haftasonu malum anneler gunude vardi bi de ust uste hamile haberi alinca kotu oldum.Allahin bir imtihani cidden bukadar ust uste gelmesi tesaduf degil,Allah beni bunla siniyor sabrimi gormek istiyor.Veren de o alanda,umarim moralinizi bozmamisimdir.Benim duygu durumum biraz degiskendir sizde alisirsiniz:)
Sen ne ogretmeniydin canim merak ettim?
Yok canım benim açımdan sıkıntı yok ben alıştım kötü olayların üst üste gelmesine ama olsun bunun sonucunda bi rahatlık olacak elbet. Ben öğretmenin canım çalışıyorum bi devlet okulunda sen kpss ye mi çalışıyorsun

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Yok canım benim açımdan sıkıntı yok ben alıştım kötü olayların üst üste gelmesine ama olsun bunun sonucunda bi rahatlık olacak elbet. Ben öğretmenin canım çalışıyorum bi devlet okulunda sen kpss ye mi çalışıyorsun
En kotu zamanlardan sonra aydinlik olurmus ben buna inaniyorum suan icim cidden cok rahat Inanmak ve teslim olmak huzur veriyor.
Canim ben atanali 6 yil oldu sinif ogretmeniyim hamdolsun:)

Insallah ya biz kendi derdimize dusmusuz bi de boyle insanlar cikiyor dalga geciyorlar sanki.
Canim benim kendini sicak tut dinlen gecmesse doktora git Allah hayirli sifalar versin
Allah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecer :KK66:))kizlar dua edinbu arada crs.gunu smear cikiio sabahtann belgeleri smearida alip teslim ediceZZ ve prs.adet gunum :KK43:( ins asilama icin o gunu karar cikar :KK43: eger kararin cikmasi gec olursa bu ay ki adeti yakalayamicam olsun genede şükür crs.gunune az kaldiii:)bakalim karar cikicakmi oda muallak. ;))

Allah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecer :KK66:))kizlar dua edinbu arada crs.gunu smear cikiio sabahtann belgeleri smearida alip teslim ediceZZ ve prs.adet gunum :KK43:( ins asilama icin o gunu karar cikar :KK43: eger kararin cikmasi gec olursa bu ay ki adeti yakalayamicam olsun genede şükür crs.gunune az kaldiii:)bakalim karar cikicakmi oda muallak. :KK66:)
İnşallah canım en hayırlısı olsun senin için. Bak fetih suresi var biliyorsundur belki her türlü muradının halli için hergün bi kere oku allahın izniyle hallolur işin. Bende bugün okumaya başladım eşimin sınavına kadar okumak istiyorum amh sonuçları, mahkeme,sınav herşey bu iki hafta içinde belli olacak ;)

İnşallah canım en hayırlısı olsun senin için. Bak fetih suresi var biliyorsundur belki her türlü muradının halli için hergün bi kere oku allahın izniyle hallolur işin. Bende bugün okumaya başladım eşimin sınavına kadar okumak istiyorum amh sonuçları, mahkeme,sınav herşey bu iki hafta içinde belli olacak :KK66:
Amin canimmm amin okurum tabi bilmem mi rabbim hepimizin islerini hayir etsin ins canim ;)

Merhaba arkadaşlar.
Ben bugün üye oldum. Bir çok sorunumun cevabını bu siteden buluyordum. Üye değildim. Şuanda belki birilerine umut olurum diye güç bela üye olabildim. Madem bugüne kadar misafir olarak faydalandım faydasını gördüğüm birşeyi paylaşmayıda kendime bir borç bildim. Neyse;

Bana doktorlar tüp bebek tedavisi görmelisin demişlerdi nitekim horman sonuçlarımda onu gösteriyordu.
fsh 15,75 amh 0,91 di yumurta rezervim çok düşük ve kalitesizdi.
antakya tüp bebek merkezinde doktor tüp bebek tedavisine başladı bana DHEA 25 MG bir ilaç verdi 2 ay kullan gel tüp bebek yapacağız dedi. 90 tablet vardı içinde günde 3 tane sabah öğle akşam olmak üzere kullandım. Birazınıda yere döküldü yanlışlıkla yani anlayacagınız tam 1 ay bile kullanmadım ama hamile kalmışşım. Ben o hapı kullanırken adanada tüp bebek yaptırmaya karar vermiştim adetimin 2. günü gel demişlerdi. bir türlü adet olmamıştım ve sabırsızlanmıştım da. Adanayı arayıp adet daha olmadığımı çok uzadığını söyledim. Onlarda adet sökücü verdi. Kullanmadan önce her ihtimale karşı evde test yaptım negatif çtıktı 5 tane kullandım o haptan ama ablamın ısrarına karşı kan tahlili verdim ve hamile kalmışşım. Ama maalesef bebek daha olmadan düştü. Doktorlar adet sökücüden olabilirde olmayabilirde dediler ama fsh mın normal oldgunu dediler. Şimdi adetimin 2. gününde tekrardan doktora gidip fsh amh ve yumurtulaklarıma tekrar baktıracağım. Düzeldiği gibi duruyor mu yoksa tekrar eski değerlerine dönmüşmü diye. Umarım düzeldiği gibidir. Aksi taktirde DEHA kullanmaya devam edeceğim. Ben çok faydasını gördüm. Daha kullandığımın 2. haftası kasıklarımda ağrılar oldu. cok fazla oldu. hemen doktoru aramıştım oda güzel yumurtalıklarında canlanma var demekki demişti.

siz siz olun adetiniz geçiktimi evdeki testlere itibar etmeyin belkide ben onun kurbanı oldum. Belki adet sökücüyü kullanmasaydım bu hafta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gidiyor olacaktık. Her şeyin hakkımızdan hayırlısı.

bu arada hiç bir kür kullanmadım. Macun hazırladım ama tadı çok kötü oldğundan yiyemedim

Arkadaşlar birde bence en büyük etken stresli ve üzüntülü olmayacaksınız. Doktor pat diye ilk tüp bebek diyince tabiki kötü olduk ama ne eşim ne ben üstüne durmadık sadece doktorlara gidip geliyorduk ama moralimiz yüksek hatta kendimizle dalga geçiyorduk. sonra stres olmadı diye belki bukadar kısa sürede hamile kaldım. ve düşük yaptım ama yine üzülmüyor ve stres yapmıyoruz. İnanıyoruz ALLAH yine verecek inşaALLAH.

Allah akil fikir versin boylelerine yazikkkkk!!!! Saolcnm cok saol inss bi iki güne gecer :KK66:))kizlar dua edinbu arada crs.gunu smear cikiio sabahtann belgeleri smearida alip teslim ediceZZ ve prs.adet gunum :KK43:( ins asilama icin o gunu karar cikar :KK43: eger kararin cikmasi gec olursa bu ay ki adeti yakalayamicam olsun genede şükür crs.gunune az kaldiii:)bakalim karar cikicakmi oda muallak. :KK66:)
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun insallah asilama yapacagin gun haberimiz olsun senin icin bir yasin okuyayim insallah.
Guzel dusunelim guzel olsun,senin amh sonucun dusuk degildi insallah asilamayla tutacak hatta belki ikizlerin olacak insallah.

Back
X