fsh yüksek olanlar

Ins cnm etmem mi cnm prs adetin 2.yada 3. Gunune denk geliosa yaptir mutlaka cnm tekrardan ona gorede basla ama seninde daha korunmayi birakali az gerci anca rahim demekki hazirliga gebelige belkide erken gelmesi iyiye isaret bidaki ay hicc gelmez ins fsh takilmak yok okadar tamam mi sakın takma kafana onu
Biliyomusun annemde ayni seyi soyledi erken olmasi iyidir kizim demekki rahim bebek istiyor:)
Ayy bi de alt komsum hamile kaldi ilk aydan dedimya, kiz gecen hafta bir ruya anlatmisti ruyasinda salatalik yedigini birini de bana uzattigini ama ben sonra yerim deyip cebime attigimi gormus. salatalik kiz evlat demekmis,kiz bir hafta sonra hamile kaldigini ogrendi insallah darisi bize olur:)

Yok cnm estf önemli deil..vallaa sabah bogazim bastirdi suan beni üzen belim cok canim yaniyor rabbim kimseye yasatmasin iki gündür ben biliyorum yasadiklarimi:KK43:
Canim benimya adet agrisida olabilir senin regl de yakindi zaten.Acaba bel agrisina ne iyi geliyor hic bir bilgimde yokki yardimci olayim:(

Merhaba arkadaşlar.
Ben bugün üye oldum. Bir çok sorunumun cevabını bu siteden buluyordum. Üye değildim. Şuanda belki birilerine umut olurum diye güç bela üye olabildim. Madem bugüne kadar misafir olarak faydalandım faydasını gördüğüm birşeyi paylaşmayıda kendime bir borç bildim. Neyse;

Bana doktorlar tüp bebek tedavisi görmelisin demişlerdi nitekim horman sonuçlarımda onu gösteriyordu.
fsh 15,75 amh 0,91 di yumurta rezervim çok düşük ve kalitesizdi.
antakya tüp bebek merkezinde doktor tüp bebek tedavisine başladı bana DHEA 25 MG bir ilaç verdi 2 ay kullan gel tüp bebek yapacağız dedi. 90 tablet vardı içinde günde 3 tane sabah öğle akşam olmak üzere kullandım. Birazınıda yere döküldü yanlışlıkla yani anlayacagınız tam 1 ay bile kullanmadım ama hamile kalmışşım. Ben o hapı kullanırken adanada tüp bebek yaptırmaya karar vermiştim adetimin 2. günü gel demişlerdi. bir türlü adet olmamıştım ve sabırsızlanmıştım da. Adanayı arayıp adet daha olmadığımı çok uzadığını söyledim. Onlarda adet sökücü verdi. Kullanmadan önce her ihtimale karşı evde test yaptım negatif çtıktı 5 tane kullandım o haptan ama ablamın ısrarına karşı kan tahlili verdim ve hamile kalmışşım. Ama maalesef bebek daha olmadan düştü. Doktorlar adet sökücüden olabilirde olmayabilirde dediler ama fsh mın normal oldgunu dediler. Şimdi adetimin 2. gününde tekrardan doktora gidip fsh amh ve yumurtulaklarıma tekrar baktıracağım. Düzeldiği gibi duruyor mu yoksa tekrar eski değerlerine dönmüşmü diye. Umarım düzeldiği gibidir. Aksi taktirde DEHA kullanmaya devam edeceğim. Ben çok faydasını gördüm. Daha kullandığımın 2. haftası kasıklarımda ağrılar oldu. cok fazla oldu. hemen doktoru aramıştım oda güzel yumurtalıklarında canlanma var demekki demişti.

siz siz olun adetiniz geçiktimi evdeki testlere itibar etmeyin belkide ben onun kurbanı oldum. Belki adet sökücüyü kullanmasaydım bu hafta bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gidiyor olacaktık. Her şeyin hakkımızdan hayırlısı.

bu arada hiç bir kür kullanmadım. Macun hazırladım ama tadı çok kötü oldğundan yiyemedim
Öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin canım burda bizde senin gibi fsh ve amh ile başımız belada :( dediğin ilaç ve tavsiyen mutlaka bazı arkadaşların işine yarayacaktır teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin canım burda bizde senin gibi fsh ve amh ile başımız belada :KK43: dediğin ilaç ve tavsiyen mutlaka bazı arkadaşların işine yarayacaktır teşekkürler
Ben bu sorunumdan ve baska sorunlarim oldugunda googledan arattigimda hep bu site karsima cikiyordu ve bana faydasi cok oldu. Faydasini gordugum birseyidr baskalari faydalanir umidi ile paylasmak istedim. Cunku insanlar domtorlarin dedigi bir yana bunu deneyimli kişilerden duymak daha umit verici oluyor. Umarim umut olur birilerine ama icimden bazen korkuyorum ya yine kimsyal gebelik yasarsam diye. Ilki kimyasalmis.

Amin insallah canim,kendini tanitirmisin biraz yasin kac kac yillik evlisin vs.
Benim adim zeynep 29 yasindayim yazin iki yil olacak evleneli subattan beri bebek istiyoruz gecen ay hormonlara bir baktirayim diye gittim fsh 10.8 cikti doktor klomen yazdi ama sehir disina tatile gidecegim icin kullanmadim bu ay tekrar tahlillerimi yapmayi dusunuyorum hakkimizda hayirlisi.
Benim adim canan. 33 yasindayim. Agustosta 2 yillik evli olacagim. Cocuk dusunmemistik. Bir kac aydir cocuk dusunduk.
Rahim donmesi oluyormus bazi bayanlarda. Arkadasim benide goturdu. Nitekim rahim donuklugi varmis karnimi ovarak duzetti rahimi ama sen domtora git binsorun var dedi intihap filan. Bende intihap filan varmi diye gittim. Domtor rezervin dusuk fsh yuksek falan dedi bu terimleri hic bilmiyordum. Ne oldugumu sasirdim ki ben bebek istoyorum diye gitmedim. Bana klomen verdi hemen ise yaramais diyip tup bebege gonderdi. Biz esimle ne oldugumuzu sasirdik. Biz cocuk icin gitmemistik bi sorun varmi diye gittik bi anda kendi kendilerine beni tedaviye soktular. Sonra baska dr gittim oda amh bakto dusuk dedi. Tip bebek merkezine gonderdi. Oda dhea verdi gebe olmussum ama kimyasalmis. Bakalim sabirla yine bekleceyiz. Bidahaki adet doneminde testleri tekrar yapacaklar yine yukselme ve dusme varsa yine dhea kullanicam. Ama korkuyorum ya yine kimyasal olur diye.

Kizlar bir sey sorucam size adet miltariniz nasil az mi cok mu ben bugun adet oldum ama miktari az:(
Ya bide iki uc aydir yuzume hep ates basiyor acaba fsh yuksekliginden mi oluyor?

Ben bu sorunumdan ve baska sorunlarim oldugunda googledan arattigimda hep bu site karsima cikiyordu ve bana faydasi cok oldu. Faydasini gordugum birseyidr baskalari faydalanir umidi ile paylasmak istedim. Cunku insanlar domtorlarin dedigi bir yana bunu deneyimli kişilerden duymak daha umit verici oluyor. Umarim umut olur birilerine ama icimden bazen korkuyorum ya yine kimsyal gebelik yasarsam diye. Ilki kimyasalmis.
Kimyasal gebelik ile ilgili bi bilgim yok ama üzmeyin kendinizi demekki hamile kalabiliyorsun bu bile mutluluk verici bi olay

Benim adim canan. 33 yasindayim. Agustosta 2 yillik evli olacagim. Cocuk dusunmemistik. Bir kac aydir cocuk dusunduk.
Rahim donmesi oluyormus bazi bayanlarda. Arkadasim benide goturdu. Nitekim rahim donuklugi varmis karnimi ovarak duzetti rahimi ama sen domtora git binsorun var dedi intihap filan. Bende intihap filan varmi diye gittim. Domtor rezervin dusuk fsh yuksek falan dedi bu terimleri hic bilmiyordum. Ne oldugumu sasirdim ki ben bebek istoyorum diye gitmedim. Bana klomen verdi hemen ise yaramais diyip tup bebege gonderdi. Biz esimle ne oldugumuzu sasirdik. Biz cocuk icin gitmemistik bi sorun varmi diye gittik bi anda kendi kendilerine beni tedaviye soktular. Sonra baska dr gittim oda amh bakto dusuk dedi. Tip bebek merkezine gonderdi. Oda dhea verdi gebe olmussum ama kimyasalmis. Bakalim sabirla yine bekleceyiz. Bidahaki adet doneminde testleri tekrar yapacaklar yine yukselme ve dusme varsa yine dhea kullanicam. Ama korkuyorum ya yine kimyasal olur diye.
Memnun oldum canim senin de daha cok olmamis yolun basindasin yani,kimyasal gebelik nasil anlasilir,sonucta tutunamamis olabilir ama bi defa gebe kalmissin sonucta.

Kizlar bir sey sorucam size adet miltariniz nasil az mi cok mu ben bugun adet oldum ama miktari az:KK43:
Ya bide iki uc aydir yuzume hep ates basiyor acaba fsh yuksekliginden mi oluyor?
Ben 1 hafta adet olurum genelde. İlk 3 gün yoğun sonra gitgide azalır canım ama bu ay erken bitti adetim 6. Günde tamamen temizlendi anlamadım neden.

Memnun oldum canim senin de daha cok olmamis yolun basindasin yani,kimyasal gebelik nasil anlasilir,sonucta tutunamamis olabilir ama bi defa gebe kalmissin sonucta.
Bilmiyorumki. Once bi doktora gittik benim 3 4 haftalikti ogrendik. Domtor tutturdu kurtaj yapalim. Guvenemedim baska doktora gittim. Doktor ne kurtaji dedi adet gorur gibi kanaman olacak o dusecek dedi.
Hgc mi hcg mi ne o testi yaparak takip etti düşmesini ve ultrasonlada takip etti. Saglikli bir sekilde dusurdum. O doktor dedi kimyasal diye. Nasil ayirt ediyorlar bilmiyorum.
Bosu bosuna kurtaj yapacakti adam hic yoktan yere. Para icin insanlar bosuna insanlari bicak altina yatiriyorlar. Birde beni korkutuyor iyice yok rahimde kan birikir yok bilmem ne diye. Suan cok iyiyim. 2 gunde dustu zaten.

Ben 1 hafta adet olurum genelde. İlk 3 gün yoğun sonra gitgide azalır canım ama bu ay erken bitti adetim 6. Günde tamamen temizlendi anlamadım neden.
Benim iki aydir miktar olarak az oluyor.
Ya bebek dusunmeye baslayinca tum duzenim degisti anlamadim psikoloji bukadar etkiliyormu diye.

Bilmiyorumki. Once bi doktora gittik benim 3 4 haftalikti ogrendik. Domtor tutturdu kurtaj yapalim. Guvenemedim baska doktora gittim. Doktor ne kurtaji dedi adet gorur gibi kanaman olacak o dusecek dedi.
Hgc mi hcg mi ne o testi yaparak takip etti düşmesini ve ultrasonlada takip etti. Saglikli bir sekilde dusurdum. O doktor dedi kimyasal diye. Nasil ayirt ediyorlar bilmiyorum.
Bosu bosuna kurtaj yapacakti adam hic yoktan yere. Para icin insanlar bosuna insanlari bicak altina yatiriyorlar. Birde beni korkutuyor iyice yok rahimde kan birikir yok bilmem ne diye. Suan cok iyiyim. 2 gunde dustu zaten.
Zaten su doktorlari anlamiyorum bukadar hassas bir konuda neden daha dikkatli davranmazlar hic anlamiyorum.birinin dedigi digerini tutmuyor.Iyi bir doktor bulmak lazim hangi sehirdesin?

Zaten su doktorlari anlamiyorum bukadar hassas bir konuda neden daha dikkatli davranmazlar hic anlamiyorum.birinin dedigi digerini tutmuyor.Iyi bir doktor bulmak lazim hangi sehirdesin?
Iskenderundayim. Ee isin sağlık kurumuna ticaret karisirsa insanin hayatida ucuz oluyor maalesef. Esim hatta doktor degistigimizde dr. Sekreterine dedi. Hepiniz ayni okulu okuyorsunuz aynindersleri goruyorsunuz ama hastara hep farkli seyler diyorsunuz bizide doktor doktor dolastiriyorsunuz. Yokmu bunun bi ortak yolu. Filan demisti.

Biliyomusun annemde ayni seyi soyledi erken olmasi iyidir kizim demekki rahim bebek istiyor:)
Ayy bi de alt komsum hamile kaldi ilk aydan dedimya, kiz gecen hafta bir ruya anlatmisti ruyasinda salatalik yedigini birini de bana uzattigini ama ben sonra yerim deyip cebime attigimi gormus. salatalik kiz evlat demekmis,kiz bir hafta sonra hamile kaldigini ogrendi insallah darisi bize olur:)
Canim bak senin adet tarihler degismeye baslamis ins ama ins dedigimiz gibidir bende korunmayi birakali 6. Ayimda gitmistim doktora herseyim cok guzeldi dokktora sordum deidm ben 27 29 olurdum istedikten sonra bebek 31 oldu dedim rahim desi hazirlio demisti ozmaanlar hala hazirlio demekki ama strette etken ben biliom:) belim icin en iyi sicak su canim basla care yok adetle ilgili oldunu sanmi bi kaslarla ilgili anlaayabiliom iyi olucam ins ya :))

Kizlar bir sey sorucam size adet miltariniz nasil az mi cok mu ben bugun adet oldum ama miktari az:KK43:
Canim daha yeni oldun belki artar herkesin ki farkli canim bem cokk oluyorum oyle boyle deil ama annemde oyle bemim mesela doktorlar da cok farkediolar benimkini rahim kalin benim ondan galiba kizkende boylediydi 30 31 i buluuo ve u gun surer ilk 4 gun siddetli olur herkesin farkli bence diger aylar nasil olurdun ki

Back
X