fsh yüksek olanlar

Canimm Merhaba. ..ne olsun pazar günü olunca çamaşır temizlik is güç arada ağlamakli haller hep ayni işte:) sen nasilsin canim benimmm

Aynı ben de canım.ben de ağladım bugün.bi tanıdıklara misafirlere .çocuk yapın filan dediler.eve geldim yorgan kafama çekip ağladım.niye bunu yaşıyorum diye.

merhaba bende fsh mağduruyumm:43::43::43::43::43::43::43: yani bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.sana istek gönderdim burada dertleşiriz olmazmı :34:

kızlar fsh konuştugunuz için sordum bend ebebek istiyorum. hormon prolaktin ve progesterona bakan normal dedi doktor benden fsh istemedi. rahim filmine gel 2 ay sonra dedi..doktorlar fsh testi istemeyebilir mi. fsh bildiğim kadarıyla adetin üçüncü günü gidiliyo. doktor benden istemedi

kızlar fsh konuştugunuz için sordum bend ebebek istiyorum. hormon prolaktin ve progesterona bakan normal dedi doktor benden fsh istemedi. rahim filmine gel 2 ay sonra dedi..doktorlar fsh testi istemeyebilir mi. fsh bildiğim kadarıyla adetin üçüncü günü gidiliyo. doktor benden istemedi
Canim biz de tesadufen ogreniyiruz fsh yi.ya cocuk olmayinca ya da adet duzensizligiyle gidince hormon testinde cikiyor fsh yumurta uretmeni saglayan hormon.

Aynı ben de canım.ben de ağladım bugün.bi tanıdıklara misafirlere .çocuk yapın filan dediler.eve geldim yorgan kafama çekip ağladım.niye bunu yaşıyorum diye.

Canim benim cok iyi anliyorum senii..bende esime patladim bugün. .ben aglamaktan helak oldum.tedavi görüp tutmasada aglasam tamam dedim.ama tedavi olmadan durdugum yerden aglamak zoruma gidiyor...cok borc var krediyle bebek olmaz diyor..ama gecen yil fsh 33 tu..simdi 89 lara cikiyor..dr umitlenme dedi tüp bebek olmaz bu degerlere dedi..simdi ben ne yapayim ya cildiracagimmm..agla agla bittim yaa..esimde tamam arastirmaya git dedi..dedimki yaa hadi bir mucize oldu yumurtam olusursa ben sevinemeyecegim dedim..ozaman ne yapacagim.sevineyimmi para yok tüp bebek yapamayacagim icin uzuleyimmi dedimm..esimde ilk defa ozaman gelsin bakariz dedi...

Canim benim cok iyi anliyorum senii..bende esime patladim bugün. .ben aglamaktan helak oldum.tedavi görüp tutmasada aglasam tamam dedim.ama tedavi olmadan durdugum yerden aglamak zoruma gidiyor...cok borc var krediyle bebek olmaz diyor..ama gecen yil fsh 33 tu..simdi 89 lara cikiyor..dr umitlenme dedi tüp bebek olmaz bu degerlere dedi..simdi ben ne yapayim ya cildiracagimmm..agla agla bittim yaa..esimde tamam arastirmaya git dedi..dedimki yaa hadi bir mucize oldu yumurtam olusursa ben sevinemeyecegim dedim..ozaman ne yapacagim.sevineyimmi para yok tüp bebek yapamayacagim icin uzuleyimmi dedimm..esimde ilk defa ozaman gelsin bakariz dedi...

Canim sizin 3 yil dolmus devlet karsilar tup bebegi ayrica niye krediyle olmaz diyor gunah diye mi.

Canim sizin 3 yil dolmus devlet karsilar tup bebegi ayrica niye krediyle olmaz diyor gunah diye mi.

Canim haziranda dolacak 3.yilimiz inşallah. .günah diyo krediye..zaten yüklü bir kredimiz var.dügün falan icin çekmiştik.ananem babamla annem para biriktiriyolar bana.bende biriktirebiilirsem bakalim.rapor verirlerse cok iyi olacak...

Canim haziranda dolacak 3.yilimiz inşallah. .günah diyo krediye..zaten yüklü bir kredimiz var.dügün falan icin çekmiştik.ananem babamla annem para biriktiriyolar bana.bende biriktirebiilirsem bakalim.rapor verirlerse cok iyi olacak...

Canim bana mantiksiZ geldi esinin takintisi krediyle bir yuva kuruyosun ama.tamm gunah ama senin rahatsizliginda zaman faktoru onemli bilmesi lazim.biz de dugundeki altinlari bozduracaktik ama deneyemedik bile simdi fsh dusecek de bakalim...ama su bi gercek kocalar kadinlar kadar takmiyor .biz yiyip bitiriyoruz kendimizi sanki sadece kendimize doguracagiz

Ebru hanim pozitifti ama normal kendi kendine gebe kalanlar icin ideal bizim icin degil yanii...
Fethiye hanim cok iyiydi ama hersey ucretli oldugu icin5000tl tutar...parasi olan icin cok iyi bir seçenek..
Zercan hanim beni cok üzdü. ..yumurtlama varmi diye gittigimde bana buraya bosuna geliyorsun.sen dogal yoldan gebe kalacaginimi saniyorsun dedi cok üzdü beni..
Adet olayim arastirmaya gidecemmm artık baska carem kalmadiii...
Bizim isyerindeki biri dogu fertile Denizhan deniz e gidiyor..iyi diyor onada...tüp bebek orda 4500tl falanmis...

çocuk ıslerı gerçekten rısklı paran,zamanın, en önemlısı psikolojın gıdıyor ıyısını bulamazsan.bencede arastrmaya gıt canım bı yerden basla güzelce tedavını ol. bak iş yerınde sıkıntı olmuyo sa aksatma hastane işlerini. ben giderken kırk kez dusunuyorum hafta sonuna getrmeye çalışıyorum mıllet sormasın dıye. bu sene sırf bu yuzden tayın ısteyıp burdan kurtulmayı bıle dusunuyorum. hastaneye rahat gıdıp geleyım dıye.
canım esın gttı mı doktora? onda bı sıkıntı var mı?

Canim bide 3 yillik evli olacaz haziranda..2yila yakindir istiyoruz ama olmuyor..ciddi anlamda tedavi olmadim daha...Araştırma ya gidecem..cok gec kalmissin diyolar..esimi ikna edemiyorum birturluu..hala dogal yoldan olacagina inaniyorr yaaa..menopozdayim halbuki...26 yadindayim daha...
Sen çalışıyor musun canimm..kac yillik evlisinn.bide sorunun nedir..

ben öğretmenım. 2 yıllık evlıyım. bi yılıdr ıstıyoruz bızde. ben kontrol amaclı gtmıstım. hormonların bıraz yuksek . mıyom kıstın yokken bı an once anne olacaksın dedı doktor. rahım fılmı cekıldı. 5 kez klomen 2 kez çatlatma iğnesı kullandım. sonra eşimin spermlerinde sıkıntı olduğu cıktı. ameliyat oldu. ıyılesmesını beklıyoruz. bende sorun var mı bılmıyorum

fsh de aslında zaman kaybetmemek lazm canm. cunku zaman gectıkce rezervlerımız azalıyo

çocuk ıslerı gerçekten rısklı paran,zamanın, en önemlısı psikolojın gıdıyor ıyısını bulamazsan.bencede arastrmaya gıt canım bı yerden basla güzelce tedavını ol. Bak iş yerınde sıkıntı olmuyo sa aksatma hastane işlerini. Ben giderken kırk kez dusunuyorum hafta sonuna getrmeye çalışıyorum mıllet sormasın dıye. Bu sene sırf bu yuzden tayın ısteyıp burdan kurtulmayı bıle dusunuyorum. Hastaneye rahat gıdıp geleyım dıye.
Canım esın gttı mı doktora? Onda bı sıkıntı var mı?

Ben öğretmenım. 2 yıllık evlıyım. Bi yılıdr ıstıyoruz bızde. Ben kontrol amaclı gtmıstım. Hormonların bıraz yuksek . Mıyom kıstın yokken bı an once anne olacaksın dedı doktor. Rahım fılmı cekıldı. 5 kez klomen 2 kez çatlatma iğnesı kullandım. Sonra eşimin spermlerinde sıkıntı olduğu cıktı. Ameliyat oldu. ıyılesmesını beklıyoruz. Bende sorun var mı bılmıyorum

fsh de aslında zaman kaybetmemek lazm canm. Cunku zaman gectıkce rezervlerımız azalıyo

canım çok doğru söylüyorsun..fah da çok önemli zaman geçen yıl 33 tü bu yıl 89 a kadar çıktı eşime anlatana kadar canım çıktı bu durumu...o hiçbişeyine baktırmadı.bende sorun yok diyor başka bişey demiyor..şimdi çok şükür araştırmaya git tamam dedi..benim hergün ağlamam dayanamıyor çok üzülüyor artık..bakalım hayırlısı..inşallah eşin bir an önce iyileşirde bir an önce hayırlısıyla gebe kalırsın tatlımm..bak ben merkezdeyim yolun düşerse seve seve beklerim :):21:

canım çok doğru söylüyorsun..fah da çok önemli zaman geçen yıl 33 tü bu yıl 89 a kadar çıktı eşime anlatana kadar canım çıktı bu durumu...o hiçbişeyine baktırmadı.bende sorun yok diyor başka bişey demiyor..şimdi çok şükür araştırmaya git tamam dedi..benim hergün ağlamam dayanamıyor çok üzülüyor artık..bakalım hayırlısı..inşallah eşin bir an önce iyileşirde bir an önce hayırlısıyla gebe kalırsın tatlımm..bak ben merkezdeyim yolun düşerse seve seve beklerim :):21:

çok şükür eşim o konuda cok yardımcı olur bana . ne kür yapsarsam içer yer.

bu hafta sonu da sperm testı verecgz onlar ıcın de kolay degıl ama ne yapalm onlar kadar bızde ugrasıyoruz.

ınsallah canım.bu arada hayıta bismillah deyıp basladık bakalm.

inşallah canım yolum düşerse gelırım:16:

çok şükür eşim o konuda cok yardımcı olur bana . ne kür yapsarsam içer yer.

bu hafta sonu da sperm testı verecgz onlar ıcın de kolay degıl ama ne yapalm onlar kadar bızde ugrasıyoruz.

ınsallah canım.bu arada hayıta bismillah deyıp basladık bakalm.

inşallah canım yolum düşerse gelırım:16:

Evet canim ama hayiti ezmek lazimmis ben ezemedim yaaa..havanim yok :( bakalim dr hanimda varmis ondan alip ezecem.bende iciyorum hergun sabah aksam.incirde yiyorummm..hayiti cay kasigindan fazla koyuyorum belki daha cok düşürür:)..ama sen cay kasigiyla koy bana bakma..

Slm.kizlar nasilsiniz ....yarin guya fsh mi olcturecektim adet olmadim .isin kotusu adet belirtim de yok.ayyy tamamen menopoza girmis olmaktan korkuyorum ya.allahim sen sakla beterinden

Slm.kizlar nasilsiniz ....yarin guya fsh mi olcturecektim adet olmadim .isin kotusu adet belirtim de yok.ayyy tamamen menopoza girmis olmaktan korkuyorum ya.allahim sen sakla beterinden

Ezgi belki gebesindir kanda baktirsana canimm..

Ezgi belki gebesindir kanda baktirsana canimm..
Canim bilmiyorum ilacin 7 gun suresi var onu beklerim olmazsa yaptiririm.aslina bakarsan kendimimi kandiriyorum bilmem ama bas donmesi ve uyku hali had safhada bende.kasik agrisi var ama adet olamadim bakalim yarin olurum belki

Canim bilmiyorum ilacin 7 gun suresi var onu beklerim olmazsa yaptiririm.aslina bakarsan kendimimi kandiriyorum bilmem ama bas donmesi ve uyku hali had safhada bende.kasik agrisi var ama adet olamadim bakalim yarin olurum belki

Ezgi istersen persembeye kadar bekle sonra kanda baktir hemen kacgunlukse cikar kanda...

Ezgi istersen persembeye kadar bekle sonra kanda baktir hemen kacgunlukse cikar kanda...

Valla oyle olursa fsh 30 ile hamile kalmis olurum he heeee:) ben kalirsam sen kesin kalirsin emeeel....hayirlisi hakkimiz da.menopoza girmeyim de gec olsun guc olmasin benim korkum ilacla bile adet olamazsam

Valla oyle olursa fsh 30 ile hamile kalmis olurum he heeee:) ben kalirsam sen kesin kalirsin emeeel....hayirlisi hakkimiz da.menopoza girmeyim de gec olsun guc olmasin benim korkum ilacla bile adet olamazsam

Hayirlisi tatlimmm insalllahhh gebesindirr bize umut olirsunn.ama cokta ümitlenmeyelim bekliyelim görelim. .persembe kanda baktirr sonucu merakla bekliyorummmm ezgiiiii....hadi hayirlisi..ALLAHIM SEN SESIMIZI DUY YARABBIMMMMM..BIZLERI EVLATSIZ KOYMAA NE OLURR

Hayirlisi tatlimmm insalllahhh gebesindirr bize umut olirsunn.ama cokta ümitlenmeyelim bekliyelim görelim. .persembe kanda baktirr sonucu merakla bekliyorummmm ezgiiiii....hadi hayirlisi..ALLAHIM SEN SESIMIZI DUY YARABBIMMMMM..BIZLERI EVLATSIZ KOYMAA NE OLURR

Oyle tabi tatlim umutlanmiyorum ya.olursa cok sevinirim olmazsa da ne yapalim hayirlisi.insallah hepimizin kucaklari dolar .bir de kanda baktirmadan evde test yapsam cikmaz mi canim

Oyle tabi tatlim umutlanmiyorum ya.olursa cok sevinirim olmazsa da ne yapalim hayirlisi.insallah hepimizin kucaklari dolar .bir de kanda baktirmadan evde test yapsam cikmaz mi canim

Canim evde yapipta moralini bozma..cunku birhafta falan gecmeden cikmiyor genelde..kanda istedigin zaman cikiyor 1gun gecse bile canım

Canim evde yapipta moralini bozma..cunku birhafta falan gecmeden cikmiyor genelde..kanda istedigin zaman cikiyor 1gun gecse bile canım
Anladim canim oyle yapiyim o zaman.sen de durumlar nasil adet oldun mu kendiliginden adet olabiliyor musun

Back
X