fsh yüksek olanlar

Gunaydin kizlar.gununuz guzel olsun bugun sizinle bir siir paylasacagim bizim gibi fsh sorunu olup yavrusunu kucagina alan bi annenin dizelerinden....

Bir kizim olsun
PArfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime
Uykusuz kalmaktan goz altlarim cokse de
Gaz sancilarini gordukce icim sizlasa da
Kusmugunu temizledikten sonra hep gurur duydugum
Tirnagini keserken aman etini kesmeyim diye icim sizlasin
Igne zamanlarinda elinden tutup guc veriyim ona
Altini slinca poposu sismesin diye kremler sureyim
Yeni yeni disleri cikinca mutluluktan ucayim
Herkes goz kismi ona benziyor desin sevdigime bakip
Dudaklari bal gibi ayni sen
Tipki ikinizin karisimi olmus desinler
Sevdigimin gozune bakip gurur duyayim bir kizim olsun olmaz mi

Valla canım ben anlayamıyorum ya tabi ki herşey Allahtan ama bu yaşta bu kadar şey ama yinede Rabbim dermensız dert vermesin, bende troid-amh-sinüzit-sinir boşalması-varis-tansiyonda dengesilik var kim bilir bilmediğim daha neler var daha şimdiden ilerde ne olur bilemiyorum Allahım sağlık versin bu yaşta daha hormonlarımız çok taze iken bu kadar rahatsızlık çok zor ya inşallah bazen o günleri görebilicekmiyim diyorum kucağımda benden bir parça olucakmı diyorum hayel gibi geliyor Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatli bir evlat versin inşallah isteyen herkeze :) olupta burdan paylaşacağımız zamanlarda gelir inşallah hepimiz için :)

Yedgimz ictgmz seyler surekli radyasyona maruz kalmamiz maalesef bizi daha hizli hastalandryor.genclerde cok hastalk var simdi.benm de hergun bi yerim agirir:)) 50 yasnda kendmi düşünemiyorum simdiden böyle curugum:) aslnda vücudumzu cok dinliyorz bi de bazi felaket tellali doktorlari.psikolojimizi bozup daha cok hasta oluyorz.psikoloji inanlmaz etkili vucut uzernde.gecen yil gayet saglkli neseli bi sekilde bi doktora gittm muayene icin.burdaki en iyi dr guyya.muayenedrn sonra direk tek çözüm yumurta nakli dedi senin icin asla gebe kalamazsn dedi.bunlari soylerkn de bi kg domates ister gibi rahat soyluyodu ustelik.eve gidene kadar tum vücudum kirildi resmen.nefesm kesildi eşim oksijn verdi. Bademciklerm bi anda davul gibi sisti yaz ayindaydik.usumekten tir tir titredm ateşim cikti sonra sabaha kadar eşim atesimi 39 dan dusuremedi bi laf beni bi hafta hasta yatrdi.artk dr a gitmicem dedim.ama düşük yapmasaydm gobegm sisince gidecktm o doktorn karsisina yeminliydm! Yani psikolji bu kadar harab edebliyo vücudu. Daha rahat olalm guclu olalm ve beter dertlere sahip olmadgmz icin sukredelm tevekkulle sabirla beklersk allah inşallah en kisa zamnda dermanimizi verir...

Bir kizim olsun
PArfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime
Uykusuz kalmaktan goz altlarim cokse de
Gaz sancilarini gordukce icim sizlasa da
Kusmugunu temizledikten sonra hep gurur duydugum
Tirnagini keserken aman etini kesmeyim diye icim sizlasin
Igne zamanlarinda elinden tutup guc veriyim ona
Altini slinca poposu sismesin diye kremler sureyim
Yeni yeni disleri cikinca mutluluktan ucayim
Herkes goz kismi ona benziyor desin sevdigime bakip
Dudaklari bal gibi ayni sen
Tipki ikinizin karisimi olmus desinler
Sevdigimin gozune bakip gurur duyayim bir kizim olsun olmaz mi

Çok guzelmis yuregime dokundu ezgi.insallah senin de bi kizin olur canm..bunu tüm kalbmle istyorm.ve inanyorm hissedyorm olacak.ve burda sevnc naralaryla kutlayacaz...

Yedgimz ictgmz seyler surekli radyasyona maruz kalmamiz maalesef bizi daha hizli hastalandryor.genclerde cok hastalk var simdi.benm de hergun bi yerim agirir:)) 50 yasnda kendmi düşünemiyorum simdiden böyle curugum:) aslnda vücudumzu cok dinliyorz bi de bazi felaket tellali doktorlari.psikolojimizi bozup daha cok hasta oluyorz.psikoloji inanlmaz etkili vucut uzernde.gecen yil gayet saglkli neseli bi sekilde bi doktora gittm muayene icin.burdaki en iyi dr guyya.muayenedrn sonra direk tek çözüm yumurta nakli dedi senin icin asla gebe kalamazsn dedi.bunlari soylerkn de bi kg domates ister gibi rahat soyluyodu ustelik.eve gidene kadar tum vücudum kirildi resmen.nefesm kesildi eşim oksijn verdi. Bademciklerm bi anda davul gibi sisti yaz ayindaydik.usumekten tir tir titredm ateşim cikti sonra sabaha kadar eşim atesimi 39 dan dusuremedi bi laf beni bi hafta hasta yatrdi.artk dr a gitmicem dedim.ama düşük yapmasaydm gobegm sisince gidecktm o doktorn karsisina yeminliydm! Yani psikolji bu kadar harab edebliyo vücudu. Daha rahat olalm guclu olalm ve beter dertlere sahip olmadgmz icin sukredelm tevekkulle sabirla beklersk allah inşallah en kisa zamnda dermanimizi verir...

Aynen canım kesinlikle demiş bak Rabbim nasip etmiş en azından hamile kalabilmişsin bu kadarını gösterdi Allah demekki olmıycak bişey değilmiş İNŞALLAH rabbim bir daha nasip ederde sağlıklı kucağına alırsında o doktora gidersin

Bu guzel bisey yumurtanin catlayack duzeye gelmesi.yumurta boyutlaryla ilgili bilgm yok ama sunu biliyorm yumurta catladktan sonra 24 saat canli kaliyor.hem bugun hem yarin ilişki olursa yarinki sperm kalitesi daha düşük olur.dr lar spermlern daha hizli ve kaliteli olmasi icn gunasiri oneryo o yuzden.onun icn bence dr u dinle.sabah erken vakitlerde olursa hem daha iyi olur.hadi bakalim güzel hbrlerni bekliyorz..

İnşallah canım inşallah saolasın güzel haberlerim olursa hemen paylaşacağım :)

Canim ne olur ne olmaz bos gecirme.masallh iyi buyumus yumoslar eger kaliteli iseler tutarlar canim ins.senin fsh kactiki canim

Canım benim amh düşük 0,30 fsh gayet normaldi ama sürekli değişen bişeymiş galiba fsh doktorum amh düşük çok düşük ama fsh ve diğer hormonlarımın çok iyi olduğunu anormal olduğunu söyledi neden amh düşük dedi olmadı tekarar isterim dedi ama her ay genelde oluyor yumurtam ve büyüyor ama tüplerde sıkıntı varmı yokmu onu bilemiyoruz rahim filmi gerek ben rahim filmini bu ayda olmassa diğer ay çektiricem tüp bebek merkezine gittiğimde hiç bekleme dediler hemen tüp bebek ama doktorum senin durum o kadarda kötü değil dedi yumurtan oluyor dedi aşılama yaptırdığım ayda 2 yumurtam vardı ikiside çatlamak üzereydi büyümüştü ama olmadı tutmadı dediğin gibi inşallah kalitesi yüksektir ve tüplerimde bir sıkıntı yoktur da Rabbim yardımcım olur

AMin Insallah.Ezgi nin ve Ebe nin tez zamanda gebelk haberlerni alirz.cok samimi söylüyorum benden çok hic olmayanin olmasini daha cok istyorum ve bunu yurekten diliyorum..

çok sağol canım benim ya inan okuyunca çok sevindim yazdığını..ALLAH RAZI OLSUN...BURDAKİ HERKESİN BEBEĞİ OLUR İNŞALLAH..:14::14:

Çok guzelmis yuregime dokundu ezgi.insallah senin de bi kizin olur canm..bunu tüm kalbmle istyorm.ve inanyorm hissedyorm olacak.ve burda sevnc naralaryla kutlayacaz...

Insalllah canimmm.butun isteyenlerin.allah buyuk hayirlisi once ve sonra gonlumden gecen kiz.cunku annemi kaybettim .cok yalniz buyudum ne kadar da olsa kaynana gorumce ailen gibi degil.yalnizlugimi paylasacagim bi kizim olsa allahim ne olur😟

inşallah canım inşallah saolasın güzel haberlerim olursa hemen paylaşacağım :)

inşallah canım bu arada aramıza hoş geldin..ben bir hafta yoktum tanışamadık seninle...bende erken menopozum..fsh en yüksek 89 a kadar çıktı maalesef..daha 26 yaşındayım..bir sürü gebem bebeğim çocuğum var..ama benim yok işte..ne yapalım allahtan hayırlısı böyleymiş..çok şükür genede halimize..:2::2::14::14::43:

ınsalllah canimmm.butun isteyenlerin.allah buyuk hayirlisi once ve sonra gonlumden gecen kiz.cunku annemi kaybettim .cok yalniz buyudum ne kadar da olsa kaynana gorumce ailen gibi degil.yalnizlugimi paylasacagim bi kizim olsa allahim ne olur😟

inşallah ezgim bende çok istiyorum sağlıklı olsunda fark etmez ama kız çocuklarına bayılıyorum..kızım olsa mesela..kısacık elbise giydirdsem altına pembe kilotlu çorap..tombik bacakları olsa...benim ve babası gibi bembeyaz olsa..saçları kıvırcvık olsa..iki kulak yapsam..taç taksam süslülerden..adidastan pembe spor alsam..(hep çok begenirim onları.)ay içim heyecanlandı..hayali bile güzel...anne dese bana...içim erise oan efendim desem..:14::14:

inşallah canım bu arada aramıza hoş geldin..ben bir hafta yoktum tanışamadık seninle...bende erken menopozum..fsh en yüksek 89 a kadar çıktı maalesef..daha 26 yaşındayım..bir sürü gebem bebeğim çocuğum var..ama benim yok işte..ne yapalım allahtan hayırlısı böyleymiş..çok şükür genede halimize..:2::2::14::14::43:

Hoşbulduk canım saolasın bende yaklaşık 3 aydır falan takip ediyorum burdayım burda konuştukça bakındıkça umut buluyorum. Benim fsh düşüktü ölçtürdüğüm ay hatta doktor dedimya çok iyi hormonların gayet normal dedi bana ama değişken belkide diğer ay ölçtürsem yüksek çıkıcak bende anlayamadım amh çünkü baya baya düşük 0,30 yani çok üzülmüştüm bende ama olsun napalım herşey Allahtan canım üzülme sende biliyorsun üzüntü stres oldumu olucağı varsa da olmuyo üzülme demek kolay ama daha yaşımız çok genç en azından onada şükür o yüzden yaşımız verdiği avantajla Rabbim inşallah nasip edicek bizlerede sıkma canını yaş çok önemli biliyorsun bende 26 yaşındayım aynı yaştayız çünkü peki sana bir tedavi v.s. bişey söyledilermi hani tedavi görüyormusun ne dedi doktorun şuan ne yapıyorsun ?

hoşbulduk canım saolasın bende yaklaşık 3 aydır falan takip ediyorum burdayım burda konuştukça bakındıkça umut buluyorum. Benim fsh düşüktü ölçtürdüğüm ay hatta doktor dedimya çok iyi hormonların gayet normal dedi bana ama değişken belkide diğer ay ölçtürsem yüksek çıkıcak bende anlayamadım amh çünkü baya baya düşük 0,30 yani çok üzülmüştüm bende ama olsun napalım herşey allahtan canım üzülme sende biliyorsun üzüntü stres oldumu olucağı varsa da olmuyo üzülme demek kolay ama daha yaşımız çok genç en azından onada şükür o yüzden yaşımız verdiği avantajla rabbim inşallah nasip edicek bizlerede sıkma canını yaş çok önemli biliyorsun bende 26 yaşındayım aynı yaştayız çünkü peki sana bir tedavi v.s. Bişey söyledilermi hani tedavi görüyormusun ne dedi doktorun şuan ne yapıyorsun ?

canım benimde 2 yıl önce amh 0,14 çıkmıştı..ozaman hiç yumurtlamam yoktu.fsh 33 tü...1,5 yıldır eşimi ikna edemedim tüp bebek için...bu süre içinde fsh oldu 89...tüp bebekçiler şansın yok yurt dışından yumurta alırsın ilerde dedi bir tanesi..dünyam yıklıdı..depresyona girdim.hergün ağlama nöbetleri..
Bu ay adetim 15 gün geçti.normalde 8 gün temiz kalırdım...eşimde artık ağlamamdan bıktı tamam dr git dedi..dün araştırmaya gittim benim hiç yumurtam olmazdı.2 yumurta 9tane inmatür folikülüm varmış şok oldum..şimdi amh tekrarı istedi dr.
Bu gederlere tüp bebek olmaz ama degerlerin fsh düşünce deneyelim şansımızı dedi..

canım benimde 2 yıl önce amh 0,14 çıkmıştı..ozaman hiç yumurtlamam yoktu.fsh 33 tü...1,5 yıldır eşimi ikna edemedim tüp bebek için...bu süre içinde fsh oldu 89...tüp bebekçiler şansın yok yurt dışından yumurta alırsın ilerde dedi bir tanesi..dünyam yıklıdı..depresyona girdim.hergün ağlama nöbetleri..
Bu ay adetim 15 gün geçti.normalde 8 gün temiz kalırdım...eşimde artık ağlamamdan bıktı tamam dr git dedi..dün araştırmaya gittim benim hiç yumurtam olmazdı.2 yumurta 9tane inmatür folikülüm varmış şok oldum..şimdi amh tekrarı istedi dr.
Bu gederlere tüp bebek olmaz ama degerlerin fsh düşünce deneyelim şansımızı dedi..

Anladım canım tabi ki bizim gibi durumlarda ertelememek gerek ne kadar erken o kadar iyi ben 3 ay daha beklemeyi düşünüyorum tabi diğer ay tüp filmi çektireceğim eger olma ise 3 aya kadar direk tüp bebeğe gidicem canım çünkü korkuyorum bende doktor banada dediki belkide henüz fsh ına yansımadı yansıyadabilir o zaman tüp bebek şansında kalmaz dedi bakalım kısmet hayırlısı artık kaderimizde ne yazılıysa o olucak sende vazgeçme iste hep iste hiç vazgeçme elbet bir gün yüzün gülücek inşallah :)

anladım canım tabi ki bizim gibi durumlarda ertelememek gerek ne kadar erken o kadar iyi ben 3 ay daha beklemeyi düşünüyorum tabi diğer ay tüp filmi çektireceğim eger olma ise 3 aya kadar direk tüp bebeğe gidicem canım çünkü korkuyorum bende doktor banada dediki belkide henüz fsh ına yansımadı yansıyadabilir o zaman tüp bebek şansında kalmaz dedi bakalım kısmet hayırlısı artık kaderimizde ne yazılıysa o olucak sende vazgeçme iste hep iste hiç vazgeçme elbet bir gün yüzün gülücek inşallah :)

çektir canım filmini o şart zaten.bende çektirdim ağustosta birşey çıkmadı..sende bekletmeden yap tüp bebeğini..inşallah ona gerek kalmadan gebe kalırsın canım benim..hepimiz birbirimize desteğiz burda..çünkü aynı şeyleri harfiyen yaşıyoruz..hakkımızda hayırlısı olsun..ben geçen farklı olarak hayıt tohumu ve incir yedim günde 4 kez...
Bakalım amh tekrarı yapayımda..merak ediyorum acaba yükseldimi.çünkü amh sabit yükselmez diyo bazıları ama hiç sanmıyorum.bekleyip görecegiz...inşallah birgün hepimiz bebeklerimizin adını bile konuşacagımız günleri görecegiz yarabbim sen büyüksün duy sesimizi..

çektir canım filmini o şart zaten.bende çektirdim ağustosta birşey çıkmadı..sende bekletmeden yap tüp bebeğini..inşallah ona gerek kalmadan gebe kalırsın canım benim..hepimiz birbirimize desteğiz burda..çünkü aynı şeyleri harfiyen yaşıyoruz..hakkımızda hayırlısı olsun..ben geçen farklı olarak hayıt tohumu ve incir yedim günde 4 kez...
Bakalım amh tekrarı yapayımda..merak ediyorum acaba yükseldimi.çünkü amh sabit yükselmez diyo bazıları ama hiç sanmıyorum.bekleyip görecegiz...inşallah birgün hepimiz bebeklerimizin adını bile konuşacagımız günleri görecegiz yarabbim sen büyüksün duy sesimizi..

Canım amh değişken olmayabilir ama sonuçta fsh değişken düşebilirde araştır fsh ı düşüren ben çok şey okudum sonuç alanlar poyrazlı günler diye bir site var bir bayan onunda fsh çok yüksekmiş ama neler yaptığını anlatmış sonunda gebe kalmış fsh ı düşmüş bir bak istersen orayada Allahtan umut kesilmez vazgeçme gerekirse bir sene uygula yap elinden geleni artık geresi Allahın dediği sonrası dua inşallah canım hayırlı haberlerimizi paylaşırız gün gelir :)

Canım amh değişken olmayabilir ama sonuçta fsh değişken düşebilirde araştır fsh ı düşüren ben çok şey okudum sonuç alanlar poysuresıneler diye bir site var bir bayan onunda fsh çok yüksekmiş ama neler yaptığını anlatmış sonunda gebe kalmış fsh ı düşmüş bir bak istersen orayada Allahtan umut kesilmez vazgeçme gerekirse bir sene uygula yap elinden geleni artık geresi Allahın dediği sonrası dua inşallah canım hayırlı haberlerimizi paylaşırız gün gelir :)

Evet canım bahsettiğin yazıyı okudum ezgi söylemişti. .inşallah bizde onun gibi gebe kalıp sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi. ..bu arada meryem süresini okumuştum 41TANE bu ay oda ugurlu gelmiş olabilir:)

Evet canım bahsettiğin yazıyı okudum ezgi söylemişti. .inşallah bizde onun gibi gebe kalıp sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi. ..bu arada meryem süresini okumuştum 41TANE bu ay oda ugurlu gelmiş olabilir:)

evet tabiki herşeyin başı dua Rabim başta istesin ne olursa olsun olur :)

Insalllah canimmm.butun isteyenlerin.allah buyuk hayirlisi once ve sonra gonlumden gecen kiz.cunku annemi kaybettim .cok yalniz buyudum ne kadar da olsa kaynana gorumce ailen gibi degil.yalnizlugimi paylasacagim bi kizim olsa allahim ne olur😟

Ezgiiii nerdesin tatlimm m?

sela hanımlar bende aynı dertten muzdaribim..yarın hormn testi verecem benmde fsh ve prl yüksek.......

Back
X