Ezgi,
1. si yasaklı kelimeyi kullandın.
2. si ağlamak değil,gülmek şart.
3. sü Olumsuz düşünce yasak.
4. sü O yasaklı kelimeyi yaşadığımıza inanmıyorum( Bunu yürekten söylüyorum)kimse de bunu bana inandıramaz.11 tane doğurmuş babaannem bugün bizim yaşımızda olsa doktora gitse eminim ona da FSH ,LH vs. yüksek erken bilmem ne derlerdi.Çünkü hormonlu besleniyoruz ,stresli yaşıyoruz,hem iş hem eş bir de ağzı olup konuşanlar bence çok normal.Geçenlerde bir araştırmanın sonucunu okudum bir dergiden.O kadar çok suni yaşıyoruz ki içtiğimiz sudan yediğimiz ekmeğe kadar.Ekmek gibi su gibi zırt pırt aldığımız antibiyotikler vs. vs. bir çok şey.Onun için emin ol şuan doktora gidip hormon testi yaptıran bizim yaşımızda bir çok insan da bu sorun çıkacaktır.Biz çocuk istediğimiz için daha bağlayıcı o ayrı.Ama bu kadar olumsuz düşünme canım benim hormonlarını boş ver.Allah'ım isterse olur.Olumsuz düşünmek Allah'a isyan gibi geliyor bana.
5. si sana hiç yakışmıyor olumsuzluk,şurdan hamile haberini alacağım yegane insanlardansın,at üstünden bu ağlamaları,olumsuzlukları LÜTFEN.Ayrıca çok mutlu girdim buraya senin ağladığını okuyunca çok üzüldüm bak hormonlarımı etkiledin kesin :) Bizi de düşün en başta kendin için sonra da bizler için üzülmeyeceksin.Güzel güzel dertleşelim,ilerlemelerimizi paylaşalım,yaptıklarımızı paylaşalım.
ve
6. sı Dün Fatihaları okudum.Girip yazamadım bir türlü. 150 tane öğlen namazından sonra ,180tane de yatsıdan sonra okudum.Yani toplamda 330 tane.Sayı almadan yaptım ama olmuşsa devam da ederim.Aynı anda mı başlanmalıydı bilemedim.Önemli olan niyettir deyip okudum.Rabbim kabul eder inşallah.