Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldın canım aramıza. ..inşallah sonuçların iyi cikar![]()
Selam canim hosgeldin.allahim acil sifalar versin biz de de fsh sorunu var anne olabilmek icin ugrasiyoruz senin kac fsh prolaktinin caresi var tatlim fakat fsh yi gorunce drlar umutsuz oluyo.umarim dusuk cikar fsh
Kizlar 1 saate gelcem gitmeyin ne oluuuur
Selam.Sana da geçmiş olsun.İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.Bir ara tam haikayeni paylaşırsan çok sevinirim.En azından ne giibi tedaviler gördün,sonuçlarını,değerlerini doktorların ne öngürdüğünü vs.
aleykümselam.sağolsı-un doktorumu seviyorum rahatladım geldim poztif düşünüyorum....i ara yazarı benim 5 aylık bir macerm var şimdilik ama çok doktora gittim anlatırım.....
İzledim ben de .Dikkat ettin mi erken ......... deyince Saraçoğlu nasıl kızıyor :) Ve doktorlar o kadına da olumsuz konuşmuş ve şimdi 7 haftalık hamile.Sağlıkla alır kucağına inşallah.39 yaşındaki kadına da ............ya girmesin diye önerilerde bulundu.Ben Saraçoğlunu daha öncede dinledim bazen çok kızıyor duyarsız,acımasız doktorlara.Ben 11 nisanda başladım iincir kürüne,salı günü de havucu ekledim.Çok da inanıyorum.Hayırlısı artık :)
Cnm ben dogulyum da hani buralarda cok onmlidr cocuk mevzusu hele tek erkek olunca baş agartici oluyor onun icin sordum.
hoşbulduk canım..doktor hanım sonuçlara ddi ki. hormonlar iraz sıkıntılı ama 7 aylk evlisin yaşın gnç normal yoldan hamile kalabilirsin dedi.5 ay daha bekleyelim ondan sonra tedaviye başlayaım dedi.. daha önce başka doktora gimiştim o bana dedi tüp bebk önerecem diğer ay da yüksek çıkarsa..bu arada fsh geçen ay 14.69 idi bu ay 2.5 yazıyor bi ara sonuçları yükleyecem..kendimi serbest bırakacam ..bu ay aslan pençesi içmiştiim ..ve bol ol salavat çekip hergün meryem süresini okumuştum bunların etkisine inanaıyorum ALLAH ım ilir ne olacağını diyorum....
hoşbulduk canım..fsh 2.5 yazıyor..bu tahlil sonuçları karışık pek anlamadım doktorun tedaviyi erteleyelim biraz daha bekle normal yollardan hamile kalailirsin sözünü duydum ona göre rahatladıım..hayırısı bakalım....
Canimmm cok sevindim 2.5 çok güzel bir deger...inşallah hocbirseye gerek kalmadan gebe kalırsın canım benim..
Ezgi saraçoğlunu meal atmistim ya cvp geldi şimdi. ..Civan pencesi ve hayıt tohumu ilaciymis tavsiye ettiği 250 tl mis.alamam ama çok pahalı.Emel nasilsin tatlim
Canim selam benim de maceram 5 aylik fsh nin dusmesi guzel ama e2 ne de bak.umudunu kirmak istemem ama e2 yukselince fsh azalir sen yine de cok erteleme benim fsh 12 idi bu ay ama sonuc tup bile deneyemiyorum yumurta buyumuyo yarim kaldi tedavim
Canimmm cok sevindim 2.5 çok güzel bir deger...inşallah hocbirseye gerek kalmadan gebe kalırsın canım benim..
Ezgi saraçoğlunu meal atmistim ya cvp geldi şimdi. ..Civan pencesi ve hayıt tohumu ilaciymis tavsiye ettiği 250 tl mis.alamam ama çok pahalı.
Çok şükür tatlım. Kendim adet olmaya başladım kahverengi suan kırmızı olmadı. .Dr aradım cyloya başlama dedi.pazartesi yoğunluğuna göre adetim başlarsa fsh bakacak lar araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü nde...cumartesi de amh tekrarı yaptıracam çok merak ediyorum.0.14 tu 1.5 yıl önce. Acaba yükseldi mi.
aynı imişiz..e2 370 yazıyorr..ben stresli bir insanım hemde çookk..doktor mevzusunu biraz ertelemek istiyorum kendimi duaya verecem iyice okullar kapasıın ramazan bitsin ondan sonra olmazsa bebek tekrar gitmeyi düşünüyorum..kafamı dinleyecem .. bu arada çalışıyorum öğretmenim okulların kapanması lazım kendimi dinlendirecem o zamana kadar..
geçen ay 14 idi bu ay 2.5 yazıyor aslan pençesi içmiştim ben düşünmemeye kendimi serbest bırakmaya karar verdim olduğu kadar hayırısı bakalım..hepmiz ALLAH ın izni ile hamile kalırız inşALLAH...
Ya amh de degiskenmis ya bizim su rezervi kesin gosteren bisey yok iste.insallh yukselir amh.cok merak ediyorum kac cikacak.fsh kac olursa tup yapacak tatlim sana
Anladım tatlım doğru söylüyorsun. .ama ben kendim dert ediyorum işte. .gönül neler istiyor İşte. .çok değil hayırlı sağlıklı evlatlarımiz olsun insallah![]()
Insallh cnm umudunu kaybetme.ne olmaz denen şeyler oluyor.bugun eşim söyledi bi arkadasnin eşi kadinin rahmi yokmus.ama allah büyük ya dogal yolla ikiz sahibi olmuş. Dusunebiliyor musun rahmi yokmus.mucizeye bak.allah istedi mi fsh mis amh mis viz gelir tiris gider.yeterki dua edelim sabirla tevekkulle bekleyelm.dermanmizi arayalm ne sifa olur bilnmez.nisan yagmuru biriktrdm dua okudum bugun içmeye basladm.yarin da saracoglunun kürlerine tekrar baslicam.bugun izledm 23 fsh la kadin kisa surede sogan incir kuruyle hamile kalms.dr olmaz dedgi halde.gecen yil duzensz icmstm yine baslicam.bunun dsnda bitki kapsullerm var hergun onlari iciyorm.bakalm brkleyp gorecez..
Canim fsh nin dusuk cikmasinin nedeni e2 in cok yuksek normali en fazla 80 olmasi.kac yasindasin .bitanem dua herzaman gerek fakat tedavini erteleme fsh duserse asilama filan dene fsh yuksek olup anne olamayan cok.bak ben 5 aydir korunmuyorum olmuyo .ihmal etme tatlim yinede sen daha iyi bilirsin ama
Mucize işte. ..yaaaaa...ALLAHIM BÜYÜK YETER KI OL Desin FaRAH. ..kaynanamda bir bardak biriktrdi geçen hafta dua okudum içtim hepsini ALLAH KABUL ETSİN INŞALLAH. ..SENIN DE BIZ IDE EMEKLERIMIZI BOŞ A ÇIKARMASIN ALLAHIM...HAYIT TOHUMU ICIN GEÇEN AY BAKANI PAZARTESİ FSH KAÇ ÇIKACAK. ..CUMARTESİ DE AMH TEKRAR YAPILACAK0.14 TÜ 1.5 YIL ONÖNCE. .MERAK TAN CATLIYORUM FARAH...SENDE YAP TABIKI KÜRLERİNE DEVAM ET..
doğrudur canım geçen ay e2 < 10 yazıyor..bu ay 370 ..yaşım 26 5.deneme idi bu ay..5 ay dır uğraşıyoruz hayırlısı bakalım..senin yaş kaçç sen tüp bebk merkezine gittin mi..
Tatlm hoşgeldin aramiza.fsh kidemlisi olarak diyorm ki fsh yuksek degil hiç takilmaa bu lanet teterime.takikirsan artyor bu meret...