- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Canim o dr u ben de duydum.bende dusunuyorum acikcasi emel de adet olmamisti rahim ince oldugundan.rahim ince ise adet olamazsin canim ostrojen iceren bi ilac kullanip adet ol adetli iken git dr a
Merhaba farrahcigim hayatımda ilk defa 2 aydir adet olmadım. Cylo prognovaya başladım. .dr rahım duvarın incelemiş 4.7mm dedi..ondan adet olmamissin dedi.seninki kac mm cikti...
Bıde bana 2 tane yumurtan 9 tane inmatur follikulun var dedi..hiç bugüne kadar olmamıştı. ..amh yaptir dedi oda 0.1 den küçük çıktı. .ne karışık ya yumurta olmuş hemde 2 tane.ama amh iyice düşmüş![]()
Evet iki aydr ostorojen ilaci kullanmıyorum ondan herhalde.o ilaclar beni rahatsz ediyor kilo aldriyo bi de ilerisi icin kotu etkilerini okuyunca biraktm icmeyi.cyclo kullanmayi ben de dusundum.dr mubarek bi ilac bile vermedi smear testi yapti bi tek.burda zaten dogru durust dr bulamadm.insallh timur bey guzel bi tedaviye alir beni . gebelik asisi da yaptriyormus.iki yildr cok istyordum ona gitmeyi eşimi bi turlu ikna edemiyordm.