- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
aslan pençesi içiyorum bende o bitsin sonra hayıt tohumu içeyim barii..hayıt ı nasıl içtiniz peki..
bir çaykaşığı hayıtı bir fincan kaynar suda 2 dk bekletip süzüp içtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslan pençesi içiyorum bende o bitsin sonra hayıt tohumu içeyim barii..hayıt ı nasıl içtiniz peki..
evet canım sana katılıyorum..çok sevindim ikizlerine hayırlısıyla bizlerinde olur inşallah..ALLAHIM HAYIRLI GÜZEL SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN İNSALLAH ONLARA..ALLHIM SANA BAĞIŞLASIN...benimde 33 tü fsh 1,5 yıl önce hayıt içtim 1 ay kuşluk ve ikindide içtim galiba 1 bardak..fsh 6 ya düşmüştü..ama yumurtam yoktu..şimdi fsh 89 a çıkıyor yumurtam olmaya başladı..bu seferde fsh yüksek die tüp bebek yapmıyolar..
![]()
bir çaykaşığı hayıtı bir fincan kaynar suda 2 dk bekletip süzüp içtim
Allah razı olsun cümle isteyen herkese nasip etsin inşallh.Zatn fsh yüksekse tutma ihtimali çok çok zayıf sen hayıtı iç bence saraçoğlunun kürlerini de dene kalite için
Caanim duzene girecek insallh ayda 2 kere de normal degil bakarsin duzene girince yumoslarin buyur bi de mikro yaptirirsin insallhgeçen ay yaptım canım incirde yedim ama yumurtam da 2 tane oldu önceden hiç yoktu..bu seferde adetim kesildi..her ay 2 kere oluyordum normalde..
sinirlenmemek elde değil..![]()
geçen ay yaptım canım incirde yedim ama yumurtam da 2 tane oldu önceden hiç yoktu..bu seferde adetim kesildi..her ay 2 kere oluyordum normalde..
sinirlenmemek elde değil..![]()
anladım kızlar demek bu fshın şu blirtisi var diye bişey yokmuş ben evli değilim bu arada ama korkuyodum yazıları okuyunca acaba bende de varmıdır diye hep korkuyla okuyordum yazılarınızı en iyisi kan testiyle önlemini evlenmeden almak.. çok sağolun ilginize kızlar. Rabbim yar ve yardımcımız oldun inşallah![]()
Kızlarrr bugün iğnenin 17. Günü henüz yok kırmızı belirti de yok acaba çatlamadı mı ya ondan mı olmuyorum çünkü 12. Gün hcg 1,67 idi yani negatif idrarda da tek çizgi hep normal mi bu acil yardım
Arkadaşlar fsh ı yüksek olanlara tavsiyem hergün düzenli akşam veya sabahları bir fincan hayıt tohumu içmeleri bnim 14 tü 2 denememde başarısız oldu bir prof tavsiyesi ve kk sayesinde hayıt tohumunu kullanıp bir ay sonraki testimde 6 ya düşmüştü bu fsh ı düşüren tek bitki hayıt araştırınız.şuan ikizlerim var 3.denemem de tuttu
Caanim duzene girecek insallh ayda 2 kere de normal degil bakarsin duzene girince yumoslarin buyur bi de mikro yaptirirsin insallh
hayirlısıyla bir adet olaydım. 1 ay geçeydi fsh baktiraydim. .merak ediyorum fsh kaç çıkacak. Ezgi cylo bitince adet olunca baktıracagim ben fsh ya ne olacak ki..bakalim ne kadar düzenlenecek. .
senin sonuclarida çok merak ediyorum. .inşallah iyi cikar sonuclarimizda tüp bebek bıle olsa tutar inşallah sağlıkla kucagimiza alırız.
Evet resimdeki bebeğe bayıldım yaaa..bizim kizimiz olsa ona benzer..sadece gözleri olmaz belki köyü mavi gözleri. ..böyle bir bebeğin olduğunu dusunsene insan toplum içine çıkarmaya korkar nazardan. .
Evet ya masallah.olur insallh canim.benim fsh 2 aydir 15 in altinda bakalim bu ay kac olacak dogrusu bende merak ediyorum 30 olur belki bazen sapitip 30 a firliyo
Yok yok iyi düsünelim iyi olsun...düşecek inşallah tatlım degerlerimiz:)
ınsalllah kuzuuuum hep dualarimdasin esim duymus duami emel kim diyo ben de hani varya forumdaki arkadas haa tamam dua kardesligi yani aferin size diyo😊😊😊
canım adını sormayı unutmuşum..sen hangi şehirdesin...senin bahsettiğin meryem hurması.banada geldi hacdan bir arkadaşımın annesi getirdi..ama birtürlü kıramıyorum kafayı yiycem okadar sertki..bide bana kırıp yicen dediler..hangisi doğru acaba..
fatma anamızın eli otunuda getirdiler bide ekşi elma..bunlara herkes 7 kez ibrahim suresini okumuştu..hepsini yaptım..bitek bahsettiğin meryem hurması kaldı...çok sert yaaa..![]()
allah razı olsun canım ın ıcı...esım dıyor kım le yazısıyosun. .ezgıyle dıyom. O kım dıyor arkadasımmmmm dıyorum aynı durumdayız dıyorum. .hımmmm pekı ozaman dıyo:)..
Bende hep dua ediyorum tüm çocuğu olmayan müslüman kardedlerımızın adına...kucagımızı boş bırakmasın yarabbım mm. ..amınnnn. .ıyı kı varsınnn. .
Canim 2 ay onceki tedavi sureccime benziyor.12mm yumos vardi 1 haftalik ignedn sonra buyudu ve kayboldu.snra dr dedi 10 mm yumos var onu buyutelim dedi o da ignelerle buyumedi.yaninda 5 mm yumos vardi o da buyumedi tedaviyi biraktik.insallh seninki bana benzemez canim.hayirli haberle gel insallh
Ismım HACER..ankaradayım...ben dışını kestim bıçakla..biraz zor oldu ama..ıcınden cekırdek cıkıyo....o çekirdek çok sert ıste...onun ıcındende..beyaz bısey cıkıyo..onu kıramadıgım ıçın bende dısındakı kabuktan bır parça ıle kaynatıyorum ..10dk.. Kadar ılıyınca ıcıyorum...ısırarak yemek mümkün degıl içide dışında çok sert..onun ıçın kaynatmayı tercıh ettım...bıde kecıboynuzu gıbı tadı ( bıraz daha sekersızı ) kokusu var...dıger otu ben dogum kolaylaştırıyor dıye duymuştum...bendede var o ottan sagolsun hacıya umreye gıden her tanıdık getırıyo...bır poşet dolusu duruyor nasıl yapıldığınızdan bilmiyorum...