fsh yüksek olanlar

Beklediğine değecek, güzel haberler vereceksin inşallah.Allah yardımcın olsun canım.

Evet kizlar bekledgme degdi evet ultrasonda yumurtam cikmadi ama uzulmedm.timur hoca gercekten yorumlarin cok otesinde.muthis pozitif enerjisiyle bana inanlmz umut verdi.personelde cok ilgili ve guleryuzluydu.tahlilleri yaptm yarin cikacak ona gore bana yol haritasi cizecek.cok mutluyum en azndan benle ilglncek basndan atmiyacak bi dr um var artk . ordaki hastalarla konustm cok memnundlar.cogunun ikinci denemesiydi.ilk negatf olmasna ragmn israrla timur hocaya geldklerni soyledler.velhasil arkadaslar diyarbakir dan ankara ya iyi ki gelmism ;)

Evet kizlar bekledgme degdi evet ultrasonda yumurtam cikmadi ama uzulmedm.timur hoca gercekten yorumlarin cok otesinde.muthis pozitif enerjisiyle bana inanlmz umut verdi.personelde cok ilgili ve guleryuzluydu.tahlilleri yaptm yarin cikacak ona gore bana yol haritasi cizecek.cok mutluyum en azndan benle ilglncek basndan atmiyacak bi dr um var artk . ordaki hastalarla konustm cok memnundlar.cogunun ikinci denemesiydi.ilk negatf olmasna ragmn israrla timur hocaya geldklerni soyledler.velhasil arkadaslar diyarbakir dan ankara ya iyi ki gelmism ;)
Çok sevindim canım.İnşallah güzel neticeler alacaksın.Allah böyle doktorlardan razı olsun. Neler söyledi sana? ara ara bahsedersen çok seviniriz :)

Dogru kiz tek yumos ikizleri oluyo demi😊unutmusum
Hayirlisi canim ikizden gectim su tek yumosum dollenir insallh.ah ah zormus bu isler.bu arada ben de erzurum da okudum iyi bilirim rabbim yardim etsin yaz gelmez oraya simdi bol yagmur yagiyodur biz dayanamiyoruz bizim minik nasil dayansin

Hayırlısı canım,olacak inşallah.Bol bol dua ettim,her namaz sonrası.Rabbim kabul eder inşallah.
Sen de bilirsin ,burda 3 ay havalar iyi ,sonrası hep kış :) Havaların iyi olduğu 3 ayda habire yağmur yağıyor :1: şimdi de yağıyor:) Aslında çok dikkat ediyoruz da hafta sonu Gümüşhane de okuyan kız kardeşim geldi.Üniversiteye falan gittik,hafif rüzgar vardı,bizim bıcır da yerinde durmadı, terledi.Her ne kadarhavlu koysam da kaptı şifayı.Rabbim dermansız dert vermesin,şükür halimize.

Sen de iyi düşün iyi olsun canımcım.Dualarımız seninle,kötüyü çağırma.

Kizlar ben yatamam uyuyamam siknti basti ya dollencekmi boluncek mi tutacak mi psikolojim giitti
Psikolojinin ilacı bol bol dua,ibadet canım.Sabah namazına kalk bol bol dua et.Rabbim perdesini sabah namazında daha bir heyecanla açarmış "kulum geldi " diye. İnşallah güzel olacak Ezgi'cim.Allah'ım sabrımızın selametini verir inşallah.

Kızlar, tam belli olmadan yazmayacaktım ama dayanamayacağım. Adetim 2 gün gecikti. Enfeksiyon ilaçları kullandığım dönemde 4 gün gecikmiştim onun dışında hiç gecikmedim. Çok umutlanmayayım diyorum ama feci belirtiler var :) Şöyle ki;
1 Adet gecikmesi
2 Göğüs uçlarımda koyulaşma ama hiç şişme ve ağrı yok (normalde adet dönemimde şişer ve çok ağırır)
3 Kasıklarımda ve belimde ağrılar,kramplar (adet öncesinde olduğu gibi)
4 Karnımda şişlik, ara ara gaz dolanıyor resmen.Acaip bir gaz var.(Adet öncesinde de olurdu)
5 Mide bulantısı diz boyu, (eşim sen aynı ilk hamileliğindeki gibi hassaslaştın diyor.)
6 Çok güzel kilo veriyordum 56 ya inmiştim 21 mayısta yani adetimin gelmesi gereken günde birden 57 ye çıktım.Bugün 56.2 ye düştü. ( Adet öncesi kilom fazla çıkıyordu.)
7 Ağzımda çok fazla kuruluk oluyor çok susuyorum zaten çok da su içerim.Su içtiğim için mi bilmiyorum habire tuvalete çıkıyorum, bazen zor yetişiyorum.Sabah saatlerinde ağzımda tuhaf bir acılık oluyor.
8 Çok fazla beyaz akıntım var, hatta sürekli tuvalete gidiyorum bu sefer adet oldum diye ama sadece akıntı oluyor.
9 Çok yorgun ve uykum var onu da kaç gecedir uykusuzum ona bağlıyorum ama onun öncesinde de çok yorgun ve agresif oluyordum.
10 Durup dururken ellerim titriyor, başım ara ara zonkluyor. Onu da şu sıralar çok yoğundum ona bağladım.

Bu belirtilerin çoğu adetim öncesi olan belirtiler.Ama sanki bu sefer daha değişik gibi.Mesela göğüslerim dokunamayacağım şekilde acır ve de şişerdi. Bu sefer öyle olmadı.Çok sivilcem olurdu hiç yok. Kaldı ki incir kürüyle beraber olmadığı kadar sivilcem olmuştu.Aslında geçen ay ki adetim çok kısaydı yazmıştım size incir kürü mü yaptı diye. Nereydese 2 gün sürdü ve çok az geldi.Acaba diyorum üstünemi gördüm. Çünkü adetim bittikten sonra göğüslerim kocaman oldu ve çok acıyordu.Ve şimdi acaip midem bulanıyor, en küçük şeyden öğürüyorum resmen.Psikolojiktir diyorum, umutlanmıyorum.
Aslında bir hafta bekleyeyip öyle test yapacaktım ama dayanamadık.Eşim test aldı, yarın sabah yapmayı düşünüyorum tabibu gece adet olmazsam.
Kızlarrr çok umutlanmak istemiyorum ama her şey çok değişik,psikolojik mi sizce ? 1 hafta bekleyeyim mi test için? Ama dayanamam gibi , kalbim küt küt .Yoksa da çok üzülmeyeceğim, Rabbimin gücüne gider. Her şeyin hayırlısı artık :34:

Kızlar, tam belli olmadan yazmayacaktım ama dayanamayacağım. Adetim 2 gün gecikti. Enfeksiyon ilaçları kullandığım dönemde 4 gün gecikmiştim onun dışında hiç gecikmedim. Çok umutlanmayayım diyorum ama feci belirtiler var :) Şöyle ki;
1 Adet gecikmesi
2 Göğüs uçlarımda koyulaşma ama hiç şişme ve ağrı yok (normalde adet dönemimde şişer ve çok ağırır)
4 Karnımda şişlik, ara ara gaz dolanıyor resmen.Acaip bir gaz var.(Adet öncesinde de olurdu)
5 Mide bulantısı diz boyu, (eşim sen aynı ilk hamileliğindeki gibi hassaslaştın diyor.)
6 Çok güzel kilo veriyordum 56 ya inmiştim 21 mayısta yani adetimin gelmesi gereken günde birden 57 ye çıktım.Bugün 56.2 ye düştü. ( Adet öncesi kilom fazla çıkıyordu.)
7 Ağzımda çok fazla kuruluk oluyor çok susuyorum zaten çok da su içerim.Su içtiğim için mi bilmiyorum habire tuvalete çıkıyorum, bazen zor yetişiyorum.Sabah saatlerinde ağzımda tuhaf bir acılık oluyor.
8 Çok fazla beyaz akıntım var, hatta sürekli tuvalete gidiyorum bu sefer adet oldum diye ama sadece akıntı oluyor.
9 Çok yorgun ve uykum var onu da kaç gecedir uykusuzum ona bağlıyorum ama onun öncesinde de çok yorgun ve agresif oluyordum.
10 Durup dururken ellerim titriyor, başım ara ara zonkluyor. Onu da şu sıralar çok yoğundum ona bağladım.

Bu belirtilerin çoğu adetim öncesi olan belirtiler.Ama sanki bu sefer daha değişik gibi.Mesela göğüslerim dokunamayacağım şekilde acır ve de şişerdi. Bu sefer öyle olmadı.Çok sivilcem olurdu hiç yok. Kaldı ki incir kürüyle beraber olmadığı kadar sivilcem olmuştu.Aslında geçen ay ki adetim çok kısaydı yazmıştım size incir kürü mü yaptı diye. Nereydese 2 gün sürdü ve çok az geldi.Acaba diyorum üstünemi gördüm. Çünkü adetim bittikten sonra göğüslerim kocaman oldu ve çok acıyordu.Ve şimdi acaip midem bulanıyor, en küçük şeyden öğürüyorum resmen.Psikolojiktir diyorum, umutlanmıyorum.
Aslında bir hafta bekleyeyip öyle test yapacaktım ama dayanamadık.Eşim test aldı, yarın sabah yapmayı düşünüyorum tabibu gece adet olmazsam.
Kızlarrr çok umutlanmak istemiyorum ama her şey çok değişik,psikolojik mi sizce ? 1 hafta bekleyeyim mi test için? Ama dayanamam gibi , kalbim küt küt .Yoksa da çok üzülmeyeceğim, Rabbimin gücüne gider. Her şeyin hayırlısı artık :34:

Bu arada strese bağlı gecikme de olabilir. Ha geldi gelecek diye bekledim kaç gündür :)

Ne dersin canim ya dollenirmi ki uff rabbim ne olur bize evlat nasip et

canım büyük bir ihtimale dölenir sonra bölünmeside var mesela yarın ararlarsa bölünme varı diye mutlaka sor...benim doktorum fazla bekletmiyordu opu 2 günü transfer oldum hep..

Dr tüp bebek bıle olmaz dedi ben ne yapacam ya sanki 60 yasindaymisim gibi davranıyorlar. ..

canım hemen toparlanıyorsun üzülmeyi bırakıyorsun bizim en büyük düşmnımız stres ve fsh yüksletende stres..bak rapor çıkartabilirsin amh ve fsh bakarak hemen rapor çıkartabilirisin..canım ankara szide daha yakın galiba orda da başarılı merkezler var hata başkent hastanesinde bir doktor var çok başarılı bir doktor ismini hatırlamıyorum şuan..canım bitanede yuurta varsa şansın var demek hepimiz tek yumurta ve spermden olmadıkmı..sakın umudun kırılmasın Allahım ol derse olucak..canım birdaha doktora gidince biesteron deha,Qenzim 10,omega3,aru sütü bal polen propolis karışımları kullan doktoruna sor kullanabilirmiyim diye...hepsi dğal şeyler canım doktorun mutlaka kullanabilirsin der bence..

Çok sevindim canım.İnşallah güzel neticeler alacaksın.Allah böyle doktorlardan razı olsun. Neler söyledi sana? ara ara bahsedersen çok seviniriz :)

Saol cnm bana dedi ki oncelkle sorunlarnlarnla nasl başa cikacagimizi cozecez.genetk test de yapilacak gerekirse.ama dedgm gibi tahlil sonuclarma gore yol haritami belirleyeck.fsh e2 lh verdm yarn belli olur.sonucu degerlndrmk uzere yarin tekrar gidcem.sonucuma gore 2 aylik bi ilac tedavisi verecgini soyledi.tedaviye cvp verirsem devam edicez baska yontemlerle.eger bi gelisme kaydetmezse yapacak bisey olmaz sana ne vakit kaybi ne nakit kaybi olmasin dedi.bekleyp gorecm..

1 Adet gecikmesi

Cnm ne duruyosun yarin hemen kan tahlili ver tamam umutlanma ama soru isaretlerni giderir rahatlarsn.tabi ki temennim pozitf olmasi inşallah öyle olur...

Dr tüp bebek bıle olmaz dedi ben ne yapacam ya sanki 60 yasindaymisim gibi davranıyorlar. ..
Yok cnm inan bazi dr lar problemli hastayla ugrasmamak icin def ediyolar baslarndan.biz zor hastalarz her dr bizmle ugrasmz.olmaz diyip siyriliyolar.allah ıyi dr a rastgetrsn.bak benm bugun ultrasonda hic yumurtam cikmadi ona ragmen tedavi olmaz demedi.yumurta yoksa kendlginden ya da ilacla olusur dedi.iki aylk ilac vericek.cevap vermezsen boşuna gelmene gerek yok dedi.tavsiye ederm ankara timur gurgan bi arastr istersen dunya capinda ün yapmis bi dr.bir de ona görün. Hem bi ankara havasi da alirsn degsklik olur fsh in duser :) bu arada benm de fsh sonucu yarin cikack.hic yumurta yok kesin 80 lerde filandr hic takmiyorm zaten dr dedi ki fsh degskendr ona odaklnip üzülme.

Bu ay goremezse oteki ay gorur canim.benim fsh 9 a dustugunde yumurtam yoktu igneyi vurdukca ortaya ciktilar dhea filan verebilir.hadi hayirlisi ins.

Ay ezgi inşallah dhea vermez.iki yil once kullanmistm 3 ay.biosteron cok kilo aldirdi bana.gecen yil da kullandm pek te işe yaramadi..

oy canıım mutlu olmana çook sevindiimm iyi doktor bulmana da çoook sevindiim gçözün aydın canım benimm ALALH ım emeklerimizi boşa çıkarmasıın....

Offf aramadilar ne zaman ariyor bunlar ya dollenmedi mi acaba gece hic uyumadim nasil gececek bugun bilmem

Yok cnm inan bazi dr lar problemli hastayla ugrasmamak icin def ediyolar baslarndan.biz zor hastalarz her dr bizmle ugrasmz.olmaz diyip siyriliyolar.allah ıyi dr a rastgetrsn.bak benm bugun ultrasonda hic yumurtam cikmadi ona ragmen tedavi olmaz demedi.yumurta yoksa kendlginden ya da ilacla olusur dedi.iki aylk ilac vericek.cevap vermezsen boşuna gelmene gerek yok dedi.tavsiye ederm ankara timur gurgan bi arastr istersen dunya capinda ün yapmis bi dr.bir de ona görün. Hem bi ankara havasi da alirsn degsklik olur fsh in duser :) bu arada benm de fsh sonucu yarin cikack.hic yumurta yok kesin 80 lerde filandr hic takmiyorm zaten dr dedi ki fsh degskendr ona odaklnip üzülme.

Canım benim senin adına çok sevindim. ..inşallah sonuçların güzel çıkar ilaçların cevap verir tedaviye...
ben okadar çok isterim ki o dr gitmeyi ama esim gitmez burda gitmeme bile gerek görmüyor. .olmazsa olmasın sorun değil diyor...bakalim rapor alırsam malatyada Fethiye Ersan var ona gidecem eğer ordada geçiyorsa. .tv falan çok çıkıyor çok iyi bir dr..

Canim senin adina cok sevindim iyi bi dr mus .tutmazsa bende gidecegim ona ...

1 Adet gecikmesi

Canimmmm hemen kan ver idrarda negatif çıkabilir. ..kanda kesin çıkar hadi merakta koyma bizide kendını de. ..inşallah pozitif çıkar. ..bari bırımız mutlu olsun artık. ..

Offf aramadilar ne zaman ariyor bunlar ya dollenmedi mi acaba gece hic uyumadim nasil gececek bugun bilmem

canım arıycaklar biraz daha sabır inş Allahın izniyle dölenip emriyo olmuştur kaç hücreli olduğunu sor mutlaka bölünme başlamışmı diye sor...beni saat 11 buçuk gibi arıyorlardı sen sabahmı opu olmuştun canım...

Canım benim senin adına çok sevindim. ..inşallah sonuçların güzel çıkar ilaçların cevap verir tedaviye...
ben okadar çok isterim ki o dr gitmeyi ama esim gitmez burda gitmeme bile gerek görmüyor. .olmazsa olmasın sorun değil diyor...bakalim rapor alırsam malatyada Fethiye Ersan var ona gidecem eğer ordada geçiyorsa. .tv falan çok çıkıyor çok iyi bir dr..

canımcığım hiç kimse hata kocanda olsa senin anne olma hakını elinden alamaz...sen istedikten sonra neden kabul etmesin eşin..bak ben hikayemi anlatayım sana benim birinci evliliğim eşimin ikinci evliliği ve bır kızı var eşimin birinci evliliğinden..ona ramen benden daha çok uraşıyor bebeğimiz olsun diye ve eşim asgari ücretli çalışıyor..tedavi masraflarımı bazen annem bazen kayınvalidem karşıladı..yardımcı olucak ailen yokmu canım..

canım arıycaklar biraz daha sabır inş Allahın izniyle dölenip emriyo olmuştur kaç hücreli olduğunu sor mutlaka bölünme başlamışmı diye sor...beni saat 11 buçuk gibi arıyorlardı sen sabahmı opu olmuştun canım...

10.30 a dogru opu oldum canim

Back
X