Canim yenilmek yooook lutfen ne olur soyleme bir daha.hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama bunlar imtihan tatlim.kolayca evlat sahibi olanlarin da farkli imtihanlari oluyor.inan bugun 30 yasinda bir yakinim daha yeni cocugu oldu
Bobrek yetmezligi teshisi konmus nakil den baska olmaz demisler.canim onunda 3 cocugu var fakat sagligi yok.biz dertlendikce rabbim korusun sagliktan da oluruz.biz variz tatlim hepimiz ayniyiz.bak sukur ki senin yumurtan oluyor sansin yuksek.ben 8 aydir bombostu canim 1 yumos olsun diye kac gece agladim.rabbime sukur sende 2 tane buyuyor.senin dogal yoldan da olur cocugun umutsuz olma yeter ko
Canım kardeşim benim evett bunların hepsini biliyorum tabi ama işte gücüm azalıyor beynim sanki sadece onun için çalışıyor ne yediğimi anlıyorum ne gezdiğimi yeğenlerimi bile sevenez oldum. Eltimin küçük kızları herkes bayılıyor ölüyor bitiyor her oraya gittiğimde düğüm düğüm oluyor boğazım ya da hemen hamile kalanları görünce duyunca yıkılıyorum resmen Rabbimin en güzel hediyesi annelik ben onu yaşayamicakmışım ce eşim de benim yüzünden mahrum kalıyor gibi hissediyorum daha neler neler Allahıma nasıl yalvarayım nilmiyoum artık ne yapayım nasıl isteyeyim kafayı yicem yani. Sen sakın üzülme tüpün yapıldı inşallahh bebişin orada buna çok inanıyorum ben. Ya ben daha düzgün bi dojtorum bile yok boşuna zaman kaybediuorum Mevlammmmmmm yetişşşşşşşş