fsh yüksek olanlar

Canim yenilmek yooook lutfen ne olur soyleme bir daha.hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama bunlar imtihan tatlim.kolayca evlat sahibi olanlarin da farkli imtihanlari oluyor.inan bugun 30 yasinda bir yakinim daha yeni cocugu oldu
Bobrek yetmezligi teshisi konmus nakil den baska olmaz demisler.canim onunda 3 cocugu var fakat sagligi yok.biz dertlendikce rabbim korusun sagliktan da oluruz.biz variz tatlim hepimiz ayniyiz.bak sukur ki senin yumurtan oluyor sansin yuksek.ben 8 aydir bombostu canim 1 yumos olsun diye kac gece agladim.rabbime sukur sende 2 tane buyuyor.senin dogal yoldan da olur cocugun umutsuz olma yeter ko

Canım kardeşim benim evett bunların hepsini biliyorum tabi ama işte gücüm azalıyor beynim sanki sadece onun için çalışıyor ne yediğimi anlıyorum ne gezdiğimi yeğenlerimi bile sevenez oldum. Eltimin küçük kızları herkes bayılıyor ölüyor bitiyor her oraya gittiğimde düğüm düğüm oluyor boğazım ya da hemen hamile kalanları görünce duyunca yıkılıyorum resmen Rabbimin en güzel hediyesi annelik ben onu yaşayamicakmışım ce eşim de benim yüzünden mahrum kalıyor gibi hissediyorum daha neler neler Allahıma nasıl yalvarayım nilmiyoum artık ne yapayım nasıl isteyeyim kafayı yicem yani. Sen sakın üzülme tüpün yapıldı inşallahh bebişin orada buna çok inanıyorum ben. Ya ben daha düzgün bi dojtorum bile yok boşuna zaman kaybediuorum Mevlammmmmmm yetişşşşşşşş

Canım kardeşim benim evett bunların hepsini biliyorum tabi ama işte gücüm azalıyor beynim sanki sadece onun için çalışıyor ne yediğimi anlıyorum ne gezdiğimi yeğenlerimi bile sevenez oldum. Eltimin küçük kızları herkes bayılıyor ölüyor bitiyor her oraya gittiğimde düğüm düğüm oluyor boğazım ya da hemen hamile kalanları görünce duyunca yıkılıyorum resmen Rabbimin en güzel hediyesi annelik ben onu yaşayamicakmışım ce eşim de benim yüzünden mahrum kalıyor gibi hissediyorum daha neler neler Allahıma nasıl yalvarayım nilmiyoum artık ne yapayım nasıl isteyeyim kafayı yicem yani. Sen sakın üzülme tüpün yapıldı inşallahh bebişin orada buna çok inanıyorum ben. Ya ben daha düzgün bi dojtorum bile yok boşuna zaman kaybediuorum Mevlammmmmmm yetişşşşşşşş

Yagmurum biliyormusun rabbim butun guzel seyleri en caresiz animizda verirmis.ben su yumurta donor olayi varya onu bile dusunmeye baslamistim sonra dedim sacmalama ve dua ettim rabbim beni o yollara saptirma kendi kanimi canimi ver diye.sen su an boyle dusunutlyosun bellimi olur rabbim belki kendinden dusurur rahmine yavrunu.

Yagmurum biliyormusun rabbim butun guzel seyleri en caresiz animizda verirmis.ben su yumurta donor olayi varya onu bile dusunmeye baslamistim sonra dedim sacmalama ve dua ettim rabbim beni o yollara saptirma kendi kanimi canimi ver diye.sen su an boyle dusunutlyosun bellimi olur rabbim belki kendinden dusurur rahmine yavrunu.

Ezgimmmm evet ben de şu sıralar ciddi ciddi donor işini düşünüyorum zaten çümkü artık çok yoruldum bu çaresizlikten ve aynen de senin gibi dua ediyorum Rabbim yanlışa saptırmadan ver yavrumuzu diyee aminnnnn bazen arabayla bir duvara giresim geliyor ama Allah korkum durduruyor tabi ama ne bileyim işte ya :( canım dostum iyi ki varsınız sen üzülme sakın ha bu arada iyi ol sen tam motive tamam mı :)

Ezgimmmm evet ben de şu sıralar ciddi ciddi donor işini düşünüyorum zaten çümkü artık çok yoruldum bu çaresizlikten ve aynen de senin gibi dua ediyorum Rabbim yanlışa saptırmadan ver yavrumuzu diyee aminnnnn bazen arabayla bir duvara giresim geliyor ama Allah korkum durduruyor tabi ama ne bileyim işte ya :( canım dostum iyi ki varsınız sen üzülme sakın ha bu arada iyi ol sen tam motive tamam mı :)

Himmm denemek lazim ben cok severim biseyler yapmayi ne bunun adi canim

dene ezgiimm hfif ve güzel bir tatlı... yapımı da kolayyy..adını ilmiyorum ezgimm netten gördümm ama adını unuttum da lokum olabilirr...

Canim bi de dhea yi dene dr una sor yazarsa al

yarın gidecem söyleyeyim bir sana tüp doktoru mu demiştii...

Kızlar ya ben bazen pes ediyor gibi oluyorum ya şu an da yine öyle oldum 1 yıldır o hastane bu doktor yok bu ilaç bu bitki araştır, bul, iç, ye, git her doktora her yerini aç utanmadan, her ay adet döneminr yakın vücudunu dinle deli gibi. Şuramda şu var hamilelik mi buramda bu var hamilelikten mi acaba diye diye kafayı yedim artık ve a bir zaman belki ama sanki birinin ahını almışım gibi süreç çok hızlı ilerliyor bir anda kendimi tüp bebekte buldum vr şansım az olarak nasıl ya en son ihtimale hemen ulaştım ben ve galiba bazen yeeeeettteeeerrrrrr artıkkkkkk diyip her şeyi bırakasım geliyor isyan değil asla sadece kul olarak gücümü kaybediyorum. Ve beni en iyi SİZ anlarsınız bir de YÜCE MEVLAM :((

Cnm allah sevdigi kuluna dert verirmis ki kulu ondan istesin ona yalvarsn diye.bir de bir hikaye var okudun mu bilmiyorm yillarca bebek hasretyle tutusan bir cift gelmis peygamberimizn yanina (yanlis hatrlamiyorsam peygamberimizdi ) diyorlar ki biz cok dua edyorz cocuk istyorz acaba rabbimiz bize evlat verecek mi.bunun uzerine allah peygamberimze diyor ki onlara soyle hicbir zaman cocuklari olmayacak kaderlerinde yok.efendmiz cifte soyluyor.aradan biraz vakit geciyor cifti goruyor kucaklarnda cocuklaryla.meger cocuklari olmus.efendmz allaha sual eder rabbim bunun hikmeti nedir hic cocuklari olmayacak demistiniz.allah buyurur evet aslnda onlarn kaderlernde cocuk yoktu ve sen onlara bunu soylemene ragmen onlar umitlerini kesmediler dua etmeye devam ettiler.bunun uzerine ben de onlari mukafatlandrdim..tatlm umidini kesme 20 yil ugrasanlar var.zor bir surec evet ama sabir etmek lazim.hz omer ne diyor sabretmek boyun egip beklemk degldr mucadele etmektr.biz de her yolu deniyecez pes etmiyecez sifa nerden gelir bilinmz...

kızlaarr biraz knuyu dağıtayıımm size hafifi bir tatlı tarifi vereyimm benim çook hoşuma gitti dün yaptım genee arkadaşalra götürdüm yedikk..
malzemeler
5 su bardağı un
4 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı nişaşta
1 su bardağı un
1 pket vanilya
1 tatlı kaşığı margarin..

vanilya ve margarin hariç ütün malzemeleri muhallebi kıvamında pişiriyoruz.sürekli karıştırın amaa..ocağı kapatıp vaniya ila margarin i ekleyip mikserle iyice çırpalım..sonra düz su bardaklarını su ile ıslatıp myhallaebiyi dolduralım..sonra soğumaya bırakalım soğuyunca dolapta biraz ekletelim..sonra da bardağın altına vurark çıkartalım silindr şekli çıkıyor. sonra onu göz kararı kselim daire olacakk..sonra da hindistan cevizine bulayıp ortasına fındık koyalım. ben bu kez kakaolu bisküviyi robattan çekip ona buladımm yarısnıı da hindistan cevizine....afiyeet olsun denemenizi tavsiye ederimm..ölçüleri yarıya indirip de yapabilirsiniizz..
hayatim burda hersey un :) hangisi sut ?? bende yapicam

Emoos nasilsin su ara ebesinin dedigi rahim tersligi nasil bisey ki.2 yil once dra gitmistim rahim agzin arkaya donuk demisti.genetik anneden gelir demisti.ya su anneden hic mi hayirli bisey gelmemis bana .menopoz gelmis bu gelmis

Ezgi çok şükür. .normal de rahim öne donuktur. ..ama bazı insanlar inki arkaya dönük olabiliyor. .ozaman sperm rahmin içine göremediği için gebelik olusmuyor maalesef...
bazen rahmin şekli biraz hafif değişik olabilirmiş onuda yalnızca ara ebesi anlarmis. Teyze eliyle bişeyler yaptı yerleşti dedi..bilmiyorum valla ezgi Amannnn hayırlısı😯
Hadi diyelim düzeldi rahmimiz yumurta yokki gebe kalalim😠😠
Neyse sen bunları düşünme bakalım inşallah tutar bebegın tatlım. .😗😗

hayatim burda hersey un :) hangisi sut ?? bende yapicam

ayyyyyyyy canıım bi de dönüp de okudum doğru mu yazdım diyee kızlaarrrrr 5 su bardağı süt olacakk..sağol kızz anam hiçç görmedim valla......

yap yapp ben çook sevdiimm görüntü de süper oluyoorr...tavsiyemm bardak yukarı doğru genişleyen değil de düz bardak olsun düz olunca aynı boyutta oluyoorr ..düz yoksa norml su bardağı bardağın n altında kalan küçük oluyoorr....

Son düzenleme:
Cnm allah sevdigi kuluna dert verirmis ki kulu ondan istesin ona yalvarsn diye.bir de bir hikaye var okudun mu bilmiyorm yillarca bebek hasretyle tutusan bir cift gelmis peygamberimizn yanina (yanlis hatrlamiyorsam peygamberimizdi ) diyorlar ki biz cok dua edyorz cocuk istyorz acaba rabbimiz bize evlat verecek mi.bunun uzerine allah peygamberimze diyor ki onlara soyle hicbir zaman cocuklari olmayacak kaderlerinde yok.efendmiz cifte soyluyor.aradan biraz vakit geciyor cifti goruyor kucaklarnda cocuklaryla.meger cocuklari olmus.efendmz allaha sual eder rabbim bunun hikmeti nedir hic cocuklari olmayacak demistiniz.allah buyurur evet aslnda onlarn kaderlernde cocuk yoktu ve sen onlara bunu soylemene ragmen onlar umitlerini kesmediler dua etmeye devam ettiler.bunun uzerine ben de onlari mukafatlandrdim..tatlm umidini kesme 20 yil ugrasanlar var.zor bir surec evet ama sabir etmek lazim.hz omer ne diyor sabretmek boyun egip beklemk degldr mucadele etmektr.biz de her yolu deniyecez pes etmiyecez sifa nerden gelir bilinmz...

İnşallah arkadaşım inşallahh ne güzel söylüyorsunuz hepiniz Rabbim hepimizeeeeee katından hayırlısı nesiller nasip etsin en kısa zamanda aminnnnnn la tahzen innellahe meassabirin :(

Kizlar bir yerde okudum paylasaym dedim.efendimiz (sav)40 gun sabahlari ac karina 21 tane kuru uzumun yenmesinin olumden baska her turlu hastalga sifa oldugunu buyurmustr.efendimiz hastaliktan kurtulma recetesini soyle vermistr.bal corekotu hacamat ve kuru uzum.Resullah in sunnetine uyup dediklerini yapalm.sifa bulucaz insallah..

Kizlar bir yerde okudum paylasaym dedim.efendimiz (sav)40 gun sabahlari ac karina 21 tane kuru uzumun yenmesinin olumden baska her turlu hastalga sifa oldugunu buyurmustr.efendimiz hastaliktan kurtulma recetesini soyle vermistr.bal corekotu hacamat ve kuru uzum.Resullah in sunnetine uyup dediklerini yapalm.sifa bulucaz insallah..

günaydıııııın hanımlaarrr......evet bence yapalım bçörek otu balı yapıorum kuru üzüm de yenirr nsıl olsa.. hacamat ben innıyorum da ona netten okudum dememem lazım güvenilir bir yer bulmm lazım hacmt bilgisi için...

günaydıııııın hanımlaarrr......evet bence yapalım bçörek otu balı yapıorum kuru üzüm de yenirr nsıl olsa.. hacamat ben innıyorum da ona netten okudum dememem lazım güvenilir bir yer bulmm lazım hacmt bilgisi için...

Canim gunaydin.bugun tatil olmasina ragmen 6.30 da uyandim hala ayaktayim.hacamat icin yazin kayseriye git imkan olursa dr.mustafa mucahit yilmazin klinogi var kendi dr zaten piril piril hastane

Gunaydn bayagi erkencisin :) evet cnm netten bak sana yakin guvenlir bi yerde yaptr.ben de p tesi yaptracam.bir de suluk dusunuyorum.onun icin de prof dr sùlùk derler :) hacamattan sonra da belime yaki vuracam uc gun.bir yandan da ilaclarmi icyorm bakalm insallh bir yerden sifa bulurz..

Canim gunaydin.bugun tatil olmasina ragmen 6.30 da uyandim hala ayaktayim.hacamat icin yazin kayseriye git imkan olursa dr.mustafa mucahit yilmazin klinogi var kendi dr zaten piril piril hastane

Ezgicm bir sorum olacak.ben gecen senelerde kullanmistm biosteronu.yan etkilerni pek hatrlamyorm kilo almak disinda.icinde kortizon var ya ondan sismistm.neyse sen yakin zamnda kullndgin icin bilirsn dedim ben de acayip uyku ve halszlk var bir de biraz depresyon hali.biosterona yeniden basladgmdan beri.ben ona bagliyorm sende de olmus muydu?

Ezgicm bir sorum olacak.ben gecen senelerde kullanmistm biosteronu.yan etkilerni pek hatrlamyorm kilo almak disinda.icinde kortizon var ya ondan sismistm.neyse sen yakin zamnda kullndgin icin bilirsn dedim ben de acayip uyku ve halszlk var bir de biraz depresyon hali.biosterona yeniden basladgmdan beri.ben ona bagliyorm sende de olmus muydu?

Canim o haller bende dhea dan once de vardi bende yan etkisi olmadi.ama su cyclo ilaci varya o da beni fena yapiyordu.canim dhea nin yan etkileri uzun vadede ortaya cikiyormus.seninki psikolojiktir belki

Canim o haller bende dhea dan once de vardi bende yan etkisi olmadi.ama su cyclo ilaci varya o da beni fena yapiyordu.canim dhea nin yan etkileri uzun vadede ortaya cikiyormus.seninki psikolojiktir belki
Belki de cnm bilmiyorm.bir de bizm memleket cok sicak cok bogucu bulutlu.kac gundr boyle bu hava da beni boyle yapmis olablir.kolum kalkmiyor inan :(

günaydıınn canımm evet sende erkencisin bugüün..ben hep erkenciyim de bugün sınav görevi var o yüzden kalktıım.. evet evet sen demiştin netten görmüştüüm de benim eşim netten okudum buldum deseem töbe razı olmaazz bi kılıfına uydurmam lazıımm iştee..

ezgii kızz randevu alıp da gittin demi bir de fiyat ne kadardıı adetten temizlenince mi gitmek gerekiyoooorr....yoksa herhangi bir zaman mı....

Gunaydn bayagi erkencisin :) evet cnm netten bak sana yakin guvenlir bi yerde yaptr.ben de p tesi yaptracam.bir de suluk dusunuyorum.onun icin de prof dr sùlùk derler :) hacamattan sonra da belime yaki vuracam uc gun.bir yandan da ilaclarmi icyorm bakalm insallh bir yerden sifa bulurz..

hee ya be pek uyuyamıyorum buün sınav görevim var da o yüzden kalktım ama zte pek yatamam..ayy canım yazıp da silmişimm eşim razı lmaz öle hemenn ona netten kudum hacamat ı desemm töbee razı olmazz ..burayı örnek verecemm aaartık kılıfına uyduracammm ..ezginin gittiği yer bana yakın ancak orası uyaarr...hayırlısı bakalım....
canım şifa olsun inşALALHH YARASINN .....BEBİŞ OLSUN.....

Son düzenleme:
KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65

bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...

KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65

bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...
Canım bemim maşallahh çok iyi hormonların fsh yüksek değil oh ya iyi bakalım inşallah iyi olur sonu da tüp mü yapıcak bapıcak peki

Back
X