fsh yüksek olanlar

canm benım esım yaptırdı özelde 75 mılyon verdık

buarada kızlar nasılsınz var mı bı degısıklık. ezgıcım nasılsın var mı gelışme?

hafta sonu ablam dogum yaptı bol bol bebek kokusu cektım ıcıme oyle guzeldı kı

teşekkürler canım benimki de caymadan yaptırsa idi biirr... siz iii vermişiniz bi arkadaş 180 yazmıştı yerine göre değişiyoor demekkiii...öncesinde yapılması gereken bişey yok demiii.. 3 günn den az 7 günden fazla perhis olmamalı imişş ..
oyy ne güzel maşALALHH BENDE ELTİMİN BEBİĞİNİ İLK DOĞDUĞU GÜN ALMIŞTIM KUCAĞIMAA ALLAH ım bize de nasip et demiştim o zamanalr yeni düşünüyorduk sorunlardan hiç haberimiz yoktu....

Son düzenleme:
Canım hosgeldin aramıza. ..hepimiz seninle aynı dertteyiz. .24 yasinda menopoza girdim bende.3 yıllık evliyim. .yasim 26..fsh 89 u gördü adetliyken. ..😢
Dr lar tüp bebek bıle olmaz diyor suan...okadar acı çekiyorum ki kendimde ebeyim hergun gebe bebek çocuklarla uğraşıyorum canım okadar yanıyor ki...
Biran önce evlenip tüp bebek yapmaya çalış erteleme evlılıgı. ..hayıt tohumu aslan pençesi iç. ..benim hayıt tohumuyla fsh bu ay 7 e düştü. Ama dr yumurtam olmadığı için tüp bebek yapmıyor. .
Bizimde kader imiz buymus ne yapalım aglamaktan başka elimizden birşey gelmiyor😢😢
Olmazsa evlatlık alacağız galiba.BU ARA LAR çocuk esirgemeyle çok sıkı fıkıh. Gönüllü aileyiz şimdilik. ...hayırlısı ALLAHIM BÜYÜK. ..üzme tatlı canını vardır bundada bir hayır. ..

selamlar kızlar bilgi almak istiyorum sizden testlerimi yaptırdım ama dr ye gitmeme var daha sonuçlarımı merak ediorum e2 prolaktin progestoron un normal değerleri kaç olmalı çocuğum olmuyor fsh iyi sanırım yumurta olup olmadığını fsh ile mi anlıyorsunuz diğer hormonlarla mı
inş. hepimizin bebeği olur çevremde herkes hamile canım yanıyor her hamile haberi aldığımda ağlıyorum.çok istediğimi bilen komşum bile geçen kapıyı çalıp hamileyim sende bir şey yok mu dedi millet nette paylaşıp paylaşıp duruyor resimler yüklüyor hamile resimlerini Rabbim bizede nasip etsin sabırlar versin

Mrh kızlar..uzun zamandır yazayım dedim ama bugüne kısmetmiş.bebde bir zamanlar buradan çıkmıyordum.size umut olur düşüncesiyle yazmak istedim.biz evlendikten sonra bi süre cocuk istemedik.istedigimizde`de 3 aylık büyük bir kistin oldugunu söyledi dr. buarada adet düzensizligimde vardı.çünkü dogum k.hap.bırakmıştım onu kullandıgım dönemde böyle bi sorun yoktu.kist oldugu için fsh 9 çıkıyodu.dr kistin fsh baskıladıgını söylüyordü.hemen 15 gün sogan kürüne basladım çok şükür büyük bi kanamayla patladıgını söyledi drum.bunun ardından adetimin 2günü tahlilde fsh 15 daha sonrskinda 20 gittikçe yüksldigini gördük.benim menepoza girdigimi yumurtamın olmadıgını 50 yaşındaki bi kadınla eşdeger oldugunu söylediginde dünya başıma yılkıldı.3 dr degiştirdim hep aynı sey.ayrıca kardesimin eside kad.dogumcu oda aynı şeyi söyledi.(bu arada yaş 30.) 3ayy boyunca hayıt suyu içtim.ayrıca hergün bir tatlı kaşıgı polen+arı sütü+bal karısımı aç karnına adetten sonra 5gün hergün bir rezene çayı içtim yumurtlama zamanı bıraktım.(sakinleşmek için) bir büyük lahanayı dörde bölüp her gün bir çeyregini çig yiyordum.ve bunları yaparken spora yazıldım.tatile çıktım.3 ay sonra hamile kaldım.allahıma binlerce defa şükürler olsun.şu an 8 aylık hamileyim allah sag salim inşallah zamanında kucagımada almayı nasip eder. allahtan asla ümit kesilmez.dua edin isteyin.drlara asla inanmayın.kürleri ihmal etmeyin.inşallah sizede nasip eder sevgiler...

Mrh kızlar..uzun zamandır yazayım dedim ama bugüne kısmetmiş.bebde bir zamanlar buradan çıkmıyordum.size umut olur düşüncesiyle yazmak istedim.biz evlendikten sonra bi süre cocuk istemedik.istedigimizde`de 3 aylık büyük bir kistin oldugunu söyledi dr. buarada adet düzensizligimde vardı.çünkü dogum k.hap.bırakmıştım onu kullandıgım dönemde böyle bi sorun yoktu.kist oldugu için fsh 9 çıkıyodu.dr kistin fsh baskıladıgını söylüyordü.hemen 15 gün sogan kürüne basladım çok şükür büyük bi kanamayla patladıgını söyledi drum.bunun ardından adetimin 2günü tahlilde fsh 15 daha sonrskinda 20 gittikçe yüksldigini gördük.benim menepoza girdigimi yumurtamın olmadıgını 50 yaşındaki bi kadınla eşdeger oldugunu söylediginde dünya başıma yılkıldı.3 dr degiştirdim hep aynı sey.ayrıca kardesimin eside kad.dogumcu oda aynı şeyi söyledi.(bu arada yaş 30.) 3ayy boyunca hayıt suyu içtim.ayrıca hergün bir tatlı kaşıgı polen+arı sütü+bal karısımı aç karnına adetten sonra 5gün hergün bir rezene çayı içtim yumurtlama zamanı bıraktım.(sakinleşmek için) bir büyük lahanayı dörde bölüp her gün bir çeyregini çig yiyordum.ve bunları yaparken spora yazıldım.tatile çıktım.3 ay sonra hamile kaldım.allahıma binlerce defa şükürler olsun.şu an 8 aylık hamileyim allah sag salim inşallah zamanında kucagımada almayı nasip eder. allahtan asla ümit kesilmez.dua edin isteyin.drlara asla inanmayın.kürleri ihmal etmeyin.inşallah sizede nasip eder sevgiler...

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA İNAN Kİ..BÖYLE ŞEYLER OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLUYORUM YA UMUT OLUYOR NEDEN BENİMDE
OLMASIN DİYORUM..ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar:
SENİN GİBİ HERKES YAZSIN NE OUR YA BUNA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR HAYALİ BİLE GÜZEL..:16::16::14:
İNŞALLAH YARABBİM NE OLURSU HAYIRLIYSA BİZEDE NASİP ET 3 YILDIR EVLİYİM GÜCÜM YAVAŞ YAVAŞ AZALIYOR..:30::30:

ay ne güzel Allahım sağlıkla kucağına versin
bal polen duymuştum.soğan kürü uyguladım ama benim kistime pek yaramadı dr ameliyat demezse tekrar uygulamayı düşünüyorm.inş. bizlerede nasip olur.çok iyi geldi yazın

selamlar kızlar bilgi almak istiyorum sizden testlerimi yaptırdım ama dr ye gitmeme var daha sonuçlarımı merak ediorum e2 prolaktin progestoron un normal değerleri kaç olmalı çocuğum olmuyor fsh iyi sanırım yumurta olup olmadığını fsh ile mi anlıyorsunuz diğer hormonlarla mı
inş. Hepimizin bebeği olur çevremde herkes hamile canım yanıyor her hamile haberi aldığımda ağlıyorum.çok istediğimi bilen komşum bile geçen kapıyı çalıp hamileyim sende bir şey yok mu dedi millet nette paylaşıp paylaşıp duruyor resimler yüklüyor hamile resimlerini rabbim bizede nasip etsin sabırlar versin

canım hoşgeldin..sonuçlarını yaz yorumlayalım elimizden geldiği kadar..hepimiz aynı dertteyiz çok şükür allahım büyük
birgün bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah..:5::5:

inş. hepimizin bebeği olur çevremde herkes hamile canım yanıyor her hamile haberi aldığımda ağlıyorum.çok istediğimi bilen komşum bile geçen kapıyı çalıp hamileyim sende bir şey yok mu dedi millet nette paylaşıp paylaşıp duruyor resimler yüklüyor hamile resimlerini Rabbim bizede nasip etsin sabırlar versin

e2 üst sınır 80 prl de üst sınır 25 ya da 30 baz alınıyor,,,progesteron hakkında bilgim yook..
yumurta olup olmadığını muayne olmam lazım kan tahlili sonucu bazen yanıltabilişyoorr yani fsh düşükken yumurta olmayıp yüksekken olabiliyor mesela... doktoruna söyle muayene etsin...
canım öle diyene nasip kısmet ALAH ım bilir ne zaman olacağını de ben öle diyorum dengesizin biri bana da dedii daha sende yook mu bişey diye..nasip kısmet bu işleer dedimm sonra doğru hocam dedi sadece..

ALAH ım bağışlasınnn maşALLAHH ÇOK GÜZEL Bİ HABER OLDUU..NORMAL YOLDAN MI HAMİLE KALDINIZ PEKİİ..BENDE hayıtın hapını içmeye başladım ..bal tarçın çörekotu yiyorum bide..

Yumurta için arıcılarda hakiki bal ,polen,arı sütü karıstırıp aç karnına bir tatlı kaşıgı ye.stresten uzak durmaya ve kafanda çocuk meselesini çıkartmaya bakın. Sporla,temizlikle,bir faliyet edini kendinize.allah büyük isteyin verir.dua edin.

Yumurta için arıcılarda hakiki bal ,polen,arı sütü karıstırıp aç karnına bir tatlı kaşıgı ye.stresten uzak durmaya ve kafanda çocuk meselesini çıkartmaya bakın. Sporla,temizlikle,bir faliyet edini kendinize.allah büyük isteyin verir.dua edin.
bugün heveslendim bende bakıcam bal polen arısütü fln
kendime bir sürü yumak aldım örgüye başlıcam
tüm gün müzik dinliyorum kafamda devamlı bebek dönüp durmasın diye.
civanperçemi soğan suyu iyi geliyormuş bir kere daha denicem şansımı
çok umut oldun cnm bizlere

e2 üst sınır 80 prl de üst sınır 25 ya da 30 baz alınıyor,,,progesteron hakkında bilgim yook..
yumurta olup olmadığını muayne olmam lazım kan tahlili sonucu bazen yanıltabilişyoorr yani fsh düşükken yumurta olmayıp yüksekken olabiliyor mesela... doktoruna söyle muayene etsin...
canım öle diyene nasip kısmet ALAH ım bilir ne zaman olacağını de ben öle diyorum dengesizin biri bana da dedii daha sende yook mu bişey diye..nasip kısmet bu işleer dedimm sonra doğru hocam dedi sadece..

ALAH ım bağışlasınnn maşALLAHH ÇOK GÜZEL Bİ HABER OLDUU..NORMAL YOLDAN MI HAMİLE KALDINIZ PEKİİ..BENDE hayıtın hapını içmeye başladım ..bal tarçın çörekotu yiyorum bide..
densiz mi ararsın memlekette

akşama yazıcam e2 hormonu sizlere
bende hayıt otu kullandım ama iyi geldi galiba
çikolata kistimde var benim dr ne dicek çok merak ediyorum

canım hoşgeldin..sonuçlarını yaz yorumlayalım elimizden geldiği kadar..hepimiz aynı dertteyiz çok şükür allahım büyük
birgün bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah..:5::5:

CANIM bu polen arısütü bal ın hazır karışım var mı billdiğinnn ...aktarlarda olu rmu ki...

canım aynne öle mmelekette densiz mi yokk..hayırlııs bakalım bal polen karışımını bulursan bana da dermisin aktardan filan satılır mı acaba...

Tlf dan giriyorum alıntı yapamıyorum.menepozu aklıma öyle yer ettimki hiç bir zaman çocuk sahibi olamıyacagımı.en yakının da böyle söyleyince.:( sorun benden olunca evlilik hayatımın bitecegini düşünüyordum.hiç beklemedigim bir anda normal yoldan gebe kaldım.incir bana iyi gelmedi.incir kürü kullandıgımda yumuşlarım minik minik bir sürü fakat büyüyen yok.bu nedenle lahana bal polen yedim.ayrıca ceviz zamanıydı eylül ayı.bir sepet diyebilirim yaş ceviz yedim onun etkisi varmı bilmiyorum.hayıt suyunu ful bir üç ay ard arda kullandım ara vermedim sadece adetli iken ara verdim.sogan kürüne adetimin 5 günü 15 gün günlük yapıp içtim .bu kürü 2 defa uyguladım.benim eşim saglıkçı oldugu icin benim şu avantajım vardı.her kür sonrası dr görünüyordum.ama yaptıgım kürleri paylaşmıyordum.

canım aynne öle mmelekette densiz mi yokk..hayırlııs bakalım bal polen karışımını bulursan bana da dermisin aktardan filan satılır mı acaba...

aktarlarda satılıyor cnm ben görmüştüm minicik bir kavanozda hani bebek mamaları oluyor ya markette minik kavanozlarda onun gibi bir kavanoz tahmini 20 25 tl gibi bir şey daha önce sorduğumda alamamıştım bir bakıcam uygun bulursam alıcam
birde büyük marketlerde aksu vital marka satılıyor balların bulunduğu reyonlarda

Tlf dan giriyorum alıntı yapamıyorum.menepozu aklıma öyle yer ettimki hiç bir zaman çocuk sahibi olamıyacagımı.en yakının da böyle söyleyince.:( sorun benden olunca evlilik hayatımın bitecegini düşünüyordum.hiç beklemedigim bir anda normal yoldan gebe kaldım.incir bana iyi gelmedi.incir kürü kullandıgımda yumuşlarım minik minik bir sürü fakat büyüyen yok.bu nedenle lahana bal polen yedim.ayrıca ceviz zamanıydı eylül ayı.bir sepet diyebilirim yaş ceviz yedim onun etkisi varmı bilmiyorum.hayıt suyunu ful bir üç ay ard arda kullandım ara vermedim sadece adetli iken ara verdim.sogan kürüne adetimin 5 günü 15 gün günlük yapıp içtim .bu kürü 2 defa uyguladım.benim eşim saglıkçı oldugu icin benim şu avantajım vardı.her kür sonrası dr görünüyordum.ama yaptıgım kürleri paylaşmıyordum.

hayıt otunu bende duydum kullandım
hormonlarıma baktılarda ben dr ye gidemedim daha göstermeye eğer iyise hayıta borçluyum çünkü
çikolata kisti olanlarda hormonlar normal olmayabiliyormuş
hayıtı ezdim 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı ekledim tadı acı olmuyor öyle ama çok zor eziliyor aktar böyle tarif etmişti bana

Son düzenleme:
aktarlarda satılıyor cnm ben görmüştüm minicik bir kavanozda hani bebek mamaları oluyor ya markette minik kavanozlarda onun gibi bir kavanoz tahmini 20 25 tl gibi bir şey daha önce sorduğumda alamamıştım bir bakıcam uygun bulursam alıcam
birde büyük marketlerde aksu vital marka satılıyor balların bulunduğu reyonlarda

teşekkürler canım aktara bakayım marketlere de bakayım birr .

Canım benimmmm. Ya çok çok sağ ol nasıl umut okuyor bunlar bize bir bilsen çok sevindim senin için ne güzrl Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhh lütfen yazsın fsh yüksek olup hamile kalanlar demek ki olabiliyor inşallahhhh bizim de okur duanet hepimiz içinn aminn

Arkadaşlar..poleni aktarlardan almayın.bende sizin gibi akarcılardan almıştım hatta kullanıyordum.annemler tatilden gelirken yol üstünde arıcılar satıyor ordan almışlar.(toroslarda) aradaki farkı göreceksiniz.bir çay bardağına bir çay kaşıgı polen+arı süt yarım çay kaşından az karışımı 3 ay ac karnına yedim.rezezeneyide yabana atmayın.çevremde bi arkadasımda uyguladı,hamile oldugunu yeni duydum inşalah sizede melhem olur.

Teşekür ediyorum herkese.zeytincim ben hayıt suyunu içtim.bal karışımını ayrı yedim.amin arkafaşlar hamilenin duası kabul olunur denilir sizin için dua ediyorum.allah kimseyi çocukla denemesin .bu dönemlerden geçrn biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.üzülmeyin demekle olmuyor ama gerçekten uzak durun.

KIZLAR ezgi arkadaşımız yazmnıştı buraya polen karışımı mat-rkası sordum daa fer adlı bi marka arştırın netten katkısız yazıyoorr migrosta varmış...

Back
X