fsh yüksek olanlar

Canlar bebegimin kalbini duyduk cok sukur .canlanmis dedi dr .cok sukur kizlar yaaa cok guzel bi duygu

Canlar bebegimin kalbini duyduk cok sukur .canlanmis dedi dr .cok sukur kizlar yaaa cok guzel bi duygu

Masallah cnm harika bi haber.nasil da hizlI atyor duydun mu.ben ilk duydgmda korkmstum dr a bi problem mi var neden boyle hizli atiyor demstm.darisi kucagina alip cennet kokusunu icine cekmene.darisi benm emel in yagmur okulum gulneva nin basina.

Son düzenleme:

ah canımsın ya ne büyük umut oluyosun bizlere şuan gözyaşlarlara boğuldum inan senin adına çook sevindim darısı başımıza inş canım..sevinç göyaşları döküyorum canım yanlış anlama çook duygulandım Allahım kucağına almayıda nasip etsin..

Bitanem çok şükür ya çok şükür çok sevindim merakla bekliyordum korkuyla ama çok şükür duydun bebeğinin kalbini😊😊
araştırma hastanesine gittiğimde seni anlatmistim klomenle olduğunu bana ilerleyen zamanda göreceksin dedi olumsuz olarak.cok şükür ezgi utandirdik onu...😈😈😈
sağlıkla kucağına al inşallah canimin ici..nazar değmesin maşallah 41 kere...

Bitanem çok şükür ya çok şükür çok sevindim merakla bekliyordum korkuyla ama çok şükür duydun bebeğinin kalbini😊😊
araştırma hastanesine gittiğimde seni anlatmistim klomenle olduğunu bana ilerleyen zamanda göreceksin dedi olumsuz olarak.cok şükür ezgi utandirdik onu...😈😈😈
sağlıkla kucağına al inşallah canimin ici..nazar değmesin maşallah 41 kere...
Evet cok sukur emosum.neyi ilerleyen zamanda gorecekmissin ki.o kadar hormonlari duzgun olan insanlarin da cocuklari olmayabiliyor inanki fsh taktigim icin uzuluorum emos rabbim ansizin bir yumurta buyuttu ve oluverdi .elann a bak onunki dogal oldu hwmde .insallah hwpin8zin olacak canim rabbimin izniylw

ah canımsın ya ne büyük umut oluyosun bizlere şuan gözyaşlarlara boğuldum inan senin adına çook sevindim darısı başımıza inş canım..sevinç göyaşları döküyorum canım yanlış anlama çook duygulandım Allahım kucağına almayıda nasip etsin..

Canimmmm insallah bebisinin mujdesini de alacaksin sen guclu bi kadinsin anneligi cok hakediyosun bence.olacak insallah

Masallah cnm harika bi haber.nasil da hizlI atyor duydun mu.ben ilk duydgmda korkmstum dr a bi problem mi var neden boyle hizli atiyor demstm.darisi kucagina alip cennet kokusunu icine cekmene.darisi benm emel in yagmur
okulum gulneva nin basina.
amin canimmmmm evet cok hizli kalbini de gosterdi dr ah yaveum kucucuk kalbini yesin annen dedim 5mm cik daha bebegim boyle hafif c seklinde farrah ayyyy kurban olurum ona ya ne guzel bi duyguymus

amin canimmmmm evet cok hizli kalbini de gosterdi dr ah yaveum kucucuk kalbini yesin annen dedim 5mm cik daha bebegim boyle hafif c seklinde farrah ayyyy kurban olurum ona ya ne guzel bi duyguymus

Canm bennmmmmm çok sık giremiyorum artık nete. çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşallah sağlıkla fa kucağına almak nasip etsinn kuzumm

oy canım benimm maşALALH EZGİMM E VE KIZINAA..AYY İÇMDN ÖLE GELDİ KIZIN DEMEK GELDİ KIZZ...BENDE YARIN HORMN TESTİNE GİDECEM ADETİN 3. GÜNÜ HAYIRLISI BAKALIM......

Canimmmm insallah bebisinin mujdesini de alacaksin sen guclu bi kadinsin anneligi cok hakediyosun bence.olacak insallah

ezgiciğim canım inş darısı bütün evlat hasretiyle yanan kader arkadaşlarımıza Allahım bu ramazan ayının hürmetine tez zamanda bizleride kavuştursun cenet kokulularımıza...canım bizim diğer topkte erken yumurta rezervi azlığı tüp bebekte başarılı olanalar topiğine gelsen nerde tedavi gördüğünü yazsan çook iyi olur ordaki kader arkadaşlarımıza senden bahsetmiştim klomenle ve tek yumoşla hamile kaldı diye nerde tedavi gördüğünü çok merak ediyolar...canım kendini iyi hisetiğin bir zamanda sayfamıza bekleriz hikayeni anlat ordaki arkadaşlarada ümit olsun..

kızlaarr kan verdiim geldim hormon testi yaptırdım sonuçları alaya gidecemm akşama yazarım hayırlısı bakalım yumurta takibi flan diyeceöö doktoraa işeyler yapsın boş durmak istemiyorum tatilde...

kızlaarr kan verdiim geldim hormon testi yaptırdım sonuçları alaya gidecemm akşama yazarım hayırlısı bakalım yumurta takibi flan diyeceöö doktoraa işeyler yapsın boş durmak istemiyorum tatilde...

İnsallah guzel cikar sonuclarin bende Amh sonucumu bekliyorum pazartesi sali cikacak

Canım insallah sonucun iyi çıkar. Çıkınca yaz tamam mı? Hadi hayırlısı.

Inşallah amh iyi cikar canım. Benim ki o.1 den küçük çıktı çok kötü benim sonucum. .
Seninki normal çıkar inşallah. .

FSH YÜKSEKLİĞİ İÇİN:

15 gun sogan kuru gunde 2 defa

Sonra

testere disli aslan pencesi gunde 2 kere bir bardak suda 5dk kaynatip ic
3-4 ay yap bunu

AMH DEGERİ DÜSÜKLÜĞÜ İÇİN:

İncir kuru arkasindan brokoli kuru

ibrahimsaracoglu tv de söyledi gülüm bir dene..........sifa olsun insallah

bakalım benimki kac cıkacak ALLAH büyük gülüm hayırlı ramazanlar meslektasım:29::29::29::29:

Inşallah amh iyi cikar canım. Benim ki o.1 den küçük çıktı çok kötü benim sonucum. .
Seninki normal çıkar inşallah. .

moralim bozuldu gülüm tahlil sonuclarımı bir doktora gösterdim o yumurtlaman yok yazmıs yeni gördüm.amh cıkınca hersey anlasılacak:14:

İnsallah guzel cikar sonuclarin bende Amh sonucumu bekliyorum pazartesi sali cikacak

Canım insallah sonucun iyi çıkar. Çıkınca yaz tamam mı? Hadi hayırlısı.

bende şans olsaa anamdan erkek doğardım :) hesabı ittim sonucu almaya sonuç çıkmadı çıkmayacak neden dedim ..makina arıza verdii pazartesiye çıkacak..kan beklerse sıkıntı olmaz mı yavv amaan tümm merakım gittii hormonlaarrı bildiğim için kendim yorumlayabiliyordum ölece kaldım..doktorun yanına gittim dedim böle böle pazartesiye gel dedi..bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyordum pozitifi göremedim onu söyledim klomen verdii ..bitince gel yumurta durumuna bakalım dedii klomen kullanırken eşinle iliki yasak dedii hayırlısı bakalım..

ben bugün fer marka arısütü ba polen karışımı aldım eşimle sabah akşam yiyecez belki şifea oluurrr...

kızlar selam, Allah hepimizin yardımcısı olsun... varsa bilginiz bana bir yardım edin. ben evli değilim ama tüylenme ve sivilce için gittim hormon testi yaptılar. fsh benim 10.48 çıkmış yaşım 23. referans sınırı 10 ama. reglimin 3. günü yaptılar testi. doktor pek birşey demedi DK hapi verdi reglim düzene girdi sıkıntılarım azaldı. ama kızlar ben ilerde anne olamayacak mıyım yani? cok mu yuksek? Allah'ım herkese nasip etsin bu dünyda en çok istediğim şey çocuk...

bende şans olsaa anamdan erkek doğardım :) hesabı ittim sonucu almaya sonuç çıkmadı çıkmayacak neden dedim ..makina arıza verdii pazartesiye çıkacak..kan beklerse sıkıntı olmaz mı yavv amaan tümm merakım gittii hormonlaarrı bildiğim için kendim yorumlayabiliyordum ölece kaldım..doktorun yanına gittim dedim böle böle pazartesiye gel dedi..bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyordum pozitifi göremedim onu söyledim klomen verdii ..bitince gel yumurta durumuna bakalım dedii klomen kullanırken eşinle iliki yasak dedii hayırlısı bakalım..

ben bugün fer marka arısütü ba polen karışımı aldım eşimle sabah akşam yiyecez belki şifea oluurrr...

sifa olsun canım.pazartesi alırsın gec olsun güç olmasın.bende hiç ovu de pozitifi göremiyorum cünkü yumurtlamıyormusum bende.bu ay beklemedeyim esim sperm testi verecek bir daha.bende sogan kürüne basladım

Back
X