Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlar bebegimin kalbini duyduk cok sukur .canlanmis dedi dr .cok sukur kizlar yaaa cok guzel bi duygu
Canlar bebegimin kalbini duyduk cok sukur .canlanmis dedi dr .cok sukur kizlar yaaa cok guzel bi duygu
Evet cok sukur emosum.neyi ilerleyen zamanda gorecekmissin ki.o kadar hormonlari duzgun olan insanlarin da cocuklari olmayabiliyor inanki fsh taktigim icin uzuluorum emos rabbim ansizin bir yumurta buyuttu ve oluverdi .elann a bak onunki dogal oldu hwmde .insallah hwpin8zin olacak canim rabbimin izniylwBitanem çok şükür ya çok şükür çok sevindim merakla bekliyordum korkuyla ama çok şükür duydun bebeğinin kalbini😊😊
araştırma hastanesine gittiğimde seni anlatmistim klomenle olduğunu bana ilerleyen zamanda göreceksin dedi olumsuz olarak.cok şükür ezgi utandirdik onu...😈😈😈
sağlıkla kucağına al inşallah canimin ici..nazar değmesin maşallah 41 kere...
ah canımsın ya ne büyük umut oluyosun bizlere şuan gözyaşlarlara boğuldum inan senin adına çook sevindim darısı başımıza inş canım..sevinç göyaşları döküyorum canım yanlış anlama çook duygulandım Allahım kucağına almayıda nasip etsin..
amin canimmmmm evet cok hizli kalbini de gosterdi dr ah yaveum kucucuk kalbini yesin annen dedim 5mm cik daha bebegim boyle hafif c seklinde farrah ayyyy kurban olurum ona ya ne guzel bi duyguymusMasallah cnm harika bi haber.nasil da hizlI atyor duydun mu.ben ilk duydgmda korkmstum dr a bi problem mi var neden boyle hizli atiyor demstm.darisi kucagina alip cennet kokusunu icine cekmene.darisi benm emel in yagmur
okulum gulneva nin basina.
amin canimmmmm evet cok hizli kalbini de gosterdi dr ah yaveum kucucuk kalbini yesin annen dedim 5mm cik daha bebegim boyle hafif c seklinde farrah ayyyy kurban olurum ona ya ne guzel bi duyguymus
Canimmmm insallah bebisinin mujdesini de alacaksin sen guclu bi kadinsin anneligi cok hakediyosun bence.olacak insallah
kızlaarr kan verdiim geldim hormon testi yaptırdım sonuçları alaya gidecemm akşama yazarım hayırlısı bakalım yumurta takibi flan diyeceöö doktoraa işeyler yapsın boş durmak istemiyorum tatilde...
kızlaarr kan verdiim geldim hormon testi yaptırdım sonuçları alaya gidecemm akşama yazarım hayırlısı bakalım yumurta takibi flan diyeceöö doktoraa işeyler yapsın boş durmak istemiyorum tatilde...
İnsallah guzel cikar sonuclarin bende Amh sonucumu bekliyorum pazartesi sali cikacak
Inşallah amh iyi cikar canım. Benim ki o.1 den küçük çıktı çok kötü benim sonucum. .
Seninki normal çıkar inşallah. .
Inşallah amh iyi cikar canım. Benim ki o.1 den küçük çıktı çok kötü benim sonucum. .
Seninki normal çıkar inşallah. .
İnsallah guzel cikar sonuclarin bende Amh sonucumu bekliyorum pazartesi sali cikacak
Canım insallah sonucun iyi çıkar. Çıkınca yaz tamam mı? Hadi hayırlısı.
bende şans olsaa anamdan erkek doğardım :) hesabı ittim sonucu almaya sonuç çıkmadı çıkmayacak neden dedim ..makina arıza verdii pazartesiye çıkacak..kan beklerse sıkıntı olmaz mı yavv amaan tümm merakım gittii hormonlaarrı bildiğim için kendim yorumlayabiliyordum ölece kaldım..doktorun yanına gittim dedim böle böle pazartesiye gel dedi..bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyordum pozitifi göremedim onu söyledim klomen verdii ..bitince gel yumurta durumuna bakalım dedii klomen kullanırken eşinle iliki yasak dedii hayırlısı bakalım..
ben bugün fer marka arısütü ba polen karışımı aldım eşimle sabah akşam yiyecez belki şifea oluurrr...