fsh yüksek olanlar

sifa olsun canım.pazartesi alırsın gec olsun güç olmasın.bende hiç ovu de pozitifi göremiyorum cünkü yumurtlamıyormusum bende.bu ay beklemedeyim esim sperm testi verecek bir daha.bende sogan kürüne basladım

sağol canım inşALLAH ŞİFA OLSUN..EVET EŞİN TEST YAPTIRSIINN..BENDE ŞÜPHEENİYORUM yumurRTLAMA OLMUYOR ÇATLAMA MI OLMUYOORR bakalım haftaya cumartsi kontrol olacak pazartesi de gidip sonucumu alayım......

bende şans olsaa anamdan erkek doğardım :) hesabı ittim sonucu almaya sonuç çıkmadı çıkmayacak neden dedim ..makina arıza verdii pazartesiye çıkacak..kan beklerse sıkıntı olmaz mı yavv amaan tümm merakım gittii hormonlaarrı bildiğim için kendim yorumlayabiliyordum ölece kaldım..doktorun yanına gittim dedim böle böle pazartesiye gel dedi..bende 2 aydır ovulasyon testi yapıyordum pozitifi göremedim onu söyledim klomen verdii ..bitince gel yumurta durumuna bakalım dedii klomen kullanırken eşinle iliki yasak dedii hayırlısı bakalım..

ben bugün fer marka arısütü ba polen karışımı aldım eşimle sabah akşam yiyecez belki şifea oluurrr...

Of ya neyse inşallah iyi cikar tatlım sonuçların. .sıkma canını vardır bundada bir hayır. .şeytan diyor git klomen al kendi başına kullan. Bana vermiyorlar bir yararı olmaz sana dıyolar. ..bak ezgi ye oldu denemeden bilemeyiz ki.insallah sana çok iyi gelir canım benim. ..

moralim bozuldu gülüm tahlil sonuclarımı bir doktora gösterdim o yumurtlaman yok yazmıs yeni gördüm.amh cıkınca hersey anlasılacak:14:

Amannnn tatlım ya bendede 2 yıldir yumurtlama olmuyor..son aylarda follikulun var diyor dr ama amh çıktı ki 0.1 den küçük. .catlar misin ölürmüsün. ..inşallah hepimiz tek tek anne oluruz tatlım ya...okadar çok istiyorum ki. ..😢😢😢😢
inşallah amh güzel çıkar. 😊😊

sağol canım inşALLAH ŞİFA OLSUN..EVET EŞİN TEST YAPTIRSIINN..BENDE ŞÜPHEENİYORUM yumurRTLAMA OLMUYOR ÇATLAMA MI OLMUYOORR bakalım haftaya cumartsi kontrol olacak pazartesi de gidip sonucumu alayım......

canım benim adetinin 21. günü bi progesteron tahlilide yaptır bide AMH ınada baktır onlarda cok önemli.insallah güzel cıkar sonucun canım.benim yumurtlama olmadıgı için olmuyor

Amannnn tatlım ya bendede 2 yıldir yumurtlama olmuyor..son aylarda follikulun var diyor dr ama amh çıktı ki 0.1 den küçük. .catlar misin ölürmüsün. ..inşallah hepimiz tek tek anne oluruz tatlım ya...okadar çok istiyorum ki. ..😢😢😢😢
inşallah amh güzel çıkar. 😊😊

yumurtlama olmadıgı için gebelik olmuyor ahhhh ahhhh kızlar yumurtlama akıntısı agrısı derler ben hiç ne akıntı bilirim ne agrı.zaten yumurtlamadıgımı anlamıstım.insallah canım Ramazanın hürmetine insallah.insallah gülüm sonucu haber ederim

oy canım benimm maşALALH EZGİMM E VE KIZINAA..AYY İÇMDN ÖLE GELDİ KIZIN DEMEK GELDİ KIZZ...BENDE YARIN HORMN TESTİNE GİDECEM ADETİN 3. GÜNÜ HAYIRLISI BAKALIM......

Canm bennmmmmm çok sık giremiyorum artık nete. çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşallah sağlıkla fa kucağına almak nasip etsinn kuzumm

amin canimmmmm evet cok hizli kalbini de gosterdi dr ah yaveum kucucuk kalbini yesin annen dedim 5mm cik daha bebegim boyle hafif c seklinde farrah ayyyy kurban olurum ona ya ne guzel bi duyguymus

Canim senin fsh sorunun yok zaten insallah iyi cikacak sonuclarin.stres yapma sen.hayirli ramazanlar

Of ya neyse inşallah iyi cikar tatlım sonuçların. .sıkma canını vardır bundada bir hayır. .şeytan diyor git klomen al kendi başına kullan. Bana vermiyorlar bir yararı olmaz sana dıyolar. ..bak ezgi ye oldu denemeden bilemeyiz ki.insallah sana çok iyi gelir canım benim. ..

Emosum hayirli ramazanlar .nasilsin tatlim.fazla giremiyorum ev tasidik yerlestiriyoruz cok yogundum bu aralar...follikul varsa klomen de denenmeli bence.biz de tup yuksek dozda tup bebek ignneleri bi ise yaramiyor emosum zaten az follikul oluyor sisiriyor ama kalitesi olmuyor.bizim yasimizdakilerde tek yumos olsada kaliteli oluyor tatlim .neyse bunlari dusunme elann gibi insallah sen de verecekain haberlerini...

yumurtlama olmadıgı için gebelik olmuyor ahhhh ahhhh kızlar yumurtlama akıntısı agrısı derler ben hiç ne akıntı bilirim ne agrı.zaten yumurtlamadıgımı anlamıstım.insallah canım Ramazanın hürmetine insallah.insallah gülüm sonucu haber ed
erim

Canim merhaba hayirli ramazanlar.tatlim fsh yuksek mi bilmiyorum ama ben de de ovulasyon testleri hic pozitif olmuyordu.zaten fsh yuksekliginde vucut yumurtalari tasarruf moduna aliyor her ay degilde 3 yada 4 ayda bir oluyor.bunun icinde surekli takip lazim.bunlari cok dusunme tatlim sunu anladim kafan rahatsa oluyor hersey

Emosum hayirli ramazanlar .nasilsin tatlim.fazla giremiyorum ev tasidik yerlestiriyoruz cok yogundum bu aralar...follikul varsa klomen de denenmeli bence.biz de tup yuksek dozda tup bebek ignneleri bi ise yaramiyor emosum zaten az follikul oluyor sisiriyor ama kalitesi olmuyor.bizim yasimizdakilerde tek yumos olsada kaliteli oluyor tatlim .neyse bunlari dusunme elann gibi insallah sen de verecekain haberlerini...

Hayırlı ramazanlar tatlimm..ALLAH KOLAY LIK VERSIN ZOR EV TAŞIMA ÇOK IYI ANLIYORUM. .
SIMDI MISAFIRLERIMI GONDERDIM aglamakliyim😢😢😢 kaldik yine yalnız gurbette..
halimden anlayacak bir dr olsa klomene ikna etsem keşke. ..😆😆😆😆
neyse bakalım hayırlısı. .
yorma kendini sen iki canlisin artık canimmm benimmmm....
inşallah ezgiii kaynanam bu ay adet olmayacaksin bak gör dedi inşallah dedim..😯😯😯

Canim merhaba hayirli ramazanlar.tatlim fsh yuksek mi bilmiyorum ama ben de de ovulasyon testleri hic pozitif olmuyordu.zaten fsh yuksekliginde vucut yumurtalari tasarruf moduna aliyor her ay degilde 3 yada 4 ayda bir oluyor.bunun icinde surekli takip lazim.bunlari cok dusunme tatlim sunu anladim kafan rahatsa oluyor hersey

hayırlı ramazanlar gülüm fsh ım 6 lardaydı 8 olmus bu ay.lh ım cok yüksek benim 16 pkodan dolayı.progesterron 0,6 yumurtlama olmamıs.bakalım gülüm bu ayı es gectim zaten kafamı rahat bırakmaya calısyom.insallah hepimiz hamiş kalırız o duyguyu yasarız en yakın zamanda hayırlısı ile amin

Kizlarr Ramazanimiz mubarek olsun.bu guzel ayin yuzu suyu hurmetine Allah rahmetini merhametini eksik etmesn uzermzden Allah dualarimizi geri cevirmesinn bu topikteki tum arkadaslarmzn rahmini bebisle doldursun insallah.RamazanI bos gecrmeyelm arkadaslar en azndan gunde bir yasin okuyalim fazileti cok buyuk.yapamiyorsak tesbih cekelm.rahmet ayindan faydalanalim..

Hayırlı ramazanlar kızlarr. ..ALLAHIM DAYANMA GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTTIRSIN ORUCLARIMIZI GÜZEL CE KOLAYLIKLA TUTALIM INŞALLAH. ..AMINN.
KIZLAR HERGÜN 7 KERE İHLAS FATİHA AYETEL KÜRSİ FELAK VE NAS OKUMAK ÇOK IYIYMIS. .PAYLAŞMAK ISTEDIM. ☺☺
hepinizi öpüyorum inşallah hepimiz en yakın
En hayırlı zamanda hamile oluruz. .aminnnn

yarın gidip alacam canım benim bakalım ne olmuşş.. klomen verdii ir kutu yrın başlıyoruum sabah akşam iç dedii..sonra gel yumurta durumuna bakalım dedii hayırlısı bakalım..

canım benim adetinin 21. günü bi progesteron tahlilide yaptır bide AMH ınada baktır onlarda cok önemli.insallah güzel cıkar sonucun canım.benim yumurtlama olmadıgı için olmuyor

tammam canım sağolasın onları da söyleyeyim doktora da yatırayım..

Canim senin fsh sorunun yok zaten insallah iyi cikacak sonuclarin.stres yapma sen.hayirli ramazanlar

bakalım ezgiimm ne çıkcak..sen nasılsın yavruu..ezgiimm doktor bana klomen verdi adetin 5. günü sabah akşam iç itince gel ymurta duurmuna bakalım dedii sende böle mi kullanmıştın.......

Kizlarr Ramazanimiz mubarek olsun.bu guzel ayin yuzu suyu hurmetine Allah rahmetini merhametini eksik etmesn uzermzden Allah dualarimizi geri cevirmesinn bu topikteki tum arkadaslarmzn rahmini bebisle doldursun insallah.RamazanI bos gecrmeyelm arkadaslar en azndan gunde bir yasin okuyalim fazileti cok buyuk.yapamiyorsak tesbih cekelm.rahmet ayindan faydalanalim..

sanada hayırlı ramazanlar canımm ben hastayım oruça başlayamadım tam anlayamadım ramazanı bir an önce oruca başlamak istiyorum valla..bend e yasin okuyacam bol ol dua kabul olur inşALLAH....

sanada hayırlı ramazanlar canımm ben hastayım oruça başlayamadım tam anlayamadım ramazanı bir an önce oruca başlamak istiyorum valla..bend e yasin okuyacam bol ol dua kabul olur inşALLAH....

ALLAH kabul eder cnm insallh.bizi de unutma.biliyorsn baskasina ettgimz dua kendimize ettgimz duadan daha hayirli daha cabuk kabul olur.onun icin birbirmze mutlaka dua edelim.ben de ramazani daha cok dolu gecrmk isterdm bizim bura feci sicak.klimanin onunden obur taraflara gitmk cok zor:( aksama dogru canlaniyorm ancak.ALLAH kolay gecrsin yine de.

bakalım ezgiimm ne çıkcak..sen nasılsın yavruu..ezgiimm doktor bana klomen verdi adetin 5. günü sabah akşam iç itince gel ymurta duurmuna bakalım dedii sende böle mi kullanmıştın.......

Canimmm sonuçların çıktı mı?

Evet canim sabah aksam iciosun 10 tane var 5 gunde bitiyor.ama ayni saatte ic ilaclarini .sonra buyumusmu ona bakacak buyumusse catlatma ignesi verir sen asilamami yaptircaksin dogal yoldan mi deneyeceksin

Kizlar ulastirip kavusturan rabbimize sukur olsun ramazan ayiniz mubarwk olsun bu sicak havalarda tuttugunuz oruclariniz da kabul olsun.benim oruc yok bu sene ama sizler icin bol bol dua edecegim merak etmeyin:34:

Amiiiiin canim ne guzel dua etmissin.rahminiz bos kalmasin diye rabbim insallah kabul eder dualarimizi.ramazan ayin mubarek olsun.sizin oralarda nasil da zordur cok sicak cunku.rabbim kolaylik versin

Back
X