- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
ALLAH kabul eder cnm insallh.bizi de unutma.biliyorsn baskasina ettgimz dua kendimize ettgimz duadan daha hayirli daha cabuk kabul olur.onun icin birbirmze mutlaka dua edelim.ben de ramazani daha cok dolu gecrmk isterdm bizim bura feci sicak.klimanin onunden obur taraflara gitmk cok zoraksama dogru canlaniyorm ancak.ALLAH kolay gecrsin yine de.
taikii kendimden önce sizlee sonra kendime diyorum öle olması gerekmiş..ALAH ım kabul etsin. oy canım sen nere idin doğuda bi yerdi de..bizim buralar da sıcak ama çook çook değil şimdilik..
ALLAH ım yardımcımız olsun inşALALH..
Canimmm sonuçların çıktı mı?
CANIM BENİM ne kadAR ŞANSIIIZM YAV. GİTTİM HASTANEYE YOOK SONUÇ MAKİNA YAPILMADI DEDİLERR.. GENE BOŞUNA GİTTM..yarın öğleden sonra iiş artık arayıp sorup öle gideceeem..ende blmiyorum ne oldu bitti. klomen e bşladım bugün hayırlısı akalım..
b
Evet canim sabah aksam iciosun 10 tane var 5 gunde bitiyor.ama ayni saatte ic ilaclarini .sonra buyumusmu ona bakacak buyumusse catlatma ignesi verir sen asilamami yaptircaksin dogal yoldan mi deneyeceksin
tamma aynı saatte zaten sahurve iftar dan hemen sonra içiyorum her gün aynı vakitlerde yiyoruz nerdeyse..hayırlısı olsun hakkaımda bakalım..normal yoldan canım benimki normal deneyelim biraz bekleyelim deyince tamam dediim..şubat tatiline kadar beklemeyi düşünyorum ezgimm ne olur ilinmez gene amaa bakalım .borçları bitirip araba alacaz arabasız olmuyormuş zor oluyor hastane işlerii..