Merhaba canim gecmis olsun.erken menopozuun belli bir sebebi yok sanirim cogu sebep genetik .anne erken menopoza girmisse buyuk ihtimal kizi da ayni kaderi yasiyor benim ki annemden kaynakli.benim dolgum yok.insallah rabbim sifa verir[/QUO
Benim annem normal yaşında girdi 40 lı yaşların sonunda yani annemden kaynaklanmıyor.Benimkisi haşimato denen illet bi hastalıktan kaynaklanıyor.Bende otoimmün rahatsızlığı varmış buda yumurtalıklarımdaki yumurtaları tüketmiş.Bunu da daha bu sene öğrendim ki bu erken menopozu 5 yıldır çekiyorum belki daha da fazladır ama ben 5 yıldır farkındayım

Fsh ım 100 küsürlerdeydi sonra yavaş yavaş düştü şuan 60 larda hala çoook yüksek sonundaki "0" dan kurtulmam lazım ki normal olsun

hoş fsh düşse bile yumurta üretebilecek mi yumurtalıklarım Allah bilir...
Dr.Suat Arusan a gelince de ben gittim doğal hayat kliniğine ağzındaki amalgam yani siyah dolgu olduğu sürece zehirlenmeye ve hastalıklarla yaşamaya devam edersin dedi.Bu amalgam dolgunun büyük bir kısmını civa oluşturuyor dedi ve civa da insanı zehirleyip öldürecebilecek bir maddedir dedi.Benim vücudumda 2 birim civa çıktı tedaviyle temizleyeceklermiş ve 5.seans ta dolgumu beyaz dolguyla değiştirecekmişim. Bana birkaç video izletti bu amalgam dolgu sebebiyle hastalanan ve ordaki 10 seanslık tedaviden sonra iyileşen bireyleri gösterdi.Bunların içinde fsh ı ilk önce 50 sonra 30 a düşüp erken menopoz tanısı konmuş tedaviden sonra bebek sahibi olduklarını iddia eden bir çift vardı.Ne kadar doğrudur değildir Allah bilir.Ben tam tedaviye başlayacaktım ki adet oldum ertelettirdim o yüzden.Bu arada ben ancak cyclo progynova ile adet olabiliyorum

Hala karar verme aşamasındayım acaba başlasam mı tedaviye diye çünkü çok da ucuz sayılmaz tedavi

Aranızda bu doktora giden ya da bi yakını giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...