- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee tamma o zamann ..hayıtın tohumunu içenler de var en içmedim de i araştır istersen nasıl yapılıosa ölee iç sende..bana hapı kolay geldii o yüzden hapını içiyorum..
evet canım moral çok önemli ama elde değil işte takmamak. progesteron testi yaptırmıştım o da 2.34 çıktı o da iyi değil sanırım... hayıt otu na bende başlamayı düşünüyorum ama içince düşüp bırakınca tekrar fsh yükseliyomuş... şuan bekarım ama bu otları evlenene kadar içmeyi planlıyorum... birde canım biyerde okudum tüp bebek yaptıracaksan incir kürünüde uygula yumurtaları geliştiriyomuş... umarım olumlu sonuçlar alırsın. benim ablam tüp bebekle hamile kaldı ve şimdi 6 yaşında bir kız bir erkek yeğenim var . ama eniştemde sperm düşüklüğü vardı ablamda bir sorun yoktu.... ne zaman biri tüp bebek yaptıracam dese ablamın çektiği sıkıntılar aklıma geliyor zor bir durum... inşallah tüp bebek denemen olumlu sonuçlansın fsh larımız düşüp kaliteli yumurtalarımız olsun :) allah yardımcımız olsun bende gelecek reglimde test yaptırıcam sonucu yazarım umarım iyi sonuçlar alırız.
Ebe88
Hosgeldin canim özlerin kendini bende 70 gün oldu adet olamadim söktürücü ve cylo prognovaya rağmen Allah YARDIMCINIZ olsun..sen o karisim hakinda bizede bilgi ver canim sşifa olsun ins
ben saraçoğlunun önerdiği şekliyle içicem 1 ay kullanıcam,1 hafta ara sonra 1 ay daha kullanıcam, kullanmaya başladıktan sonra daha fsh ölçülmedi,benim prolaktinde sorunlu ona bakılacak yarın falan belli olur o da, ben ikisini karıştırmıyorum zaten bu otları kullanırken çekiniyorum o yüzden karıştırmıyorum.fsh ilkinde 10,24 tü sonraki ay 15,09 olmuştu önümüzdeki ay ne olur bilememadetliyken mi başaladın? adete uakın da içiyomusun cnm ya? ben de içiyiorum seninki gibi yaptım iki gündür. hayıtla ikisini birlikte demlesem zararı olur mu ki? ayrı ayrı mı içsem?başka bişey kullanıyomusun fsh kaçtı bir ayda ne kadar düşürdü?
ben saraçoğlunun önerdiği şekliyle içicem 1 ay kullanıcam,1 hafta ara sonra 1 ay daha kullanıcam, kullanmaya başladıktan sonra daha fsh ölçülmedi,benim prolaktinde sorunlu ona bakılacak yarın falan belli olur o da, ben ikisini karıştırmıyorum zaten bu otları kullanırken çekiniyorum o yüzden karıştırmıyorum.fsh ilkinde 10,24 tü sonraki ay 15,09 olmuştu önümüzdeki ay ne olur bilemem
CANIM BEN BAKIYORUM BURALARA DA KİMSELEİ GÖREMİYOOOOOOOOM..NASISIN CANIMCIIM ..kızlarr erhaba neden kimse yazmıyor artık...EZGİİ,ELANN,,OKULUM,,EVLİ MUTLU 44,FARAHDİBA,YAĞMURRR
DAHA AKLIMA GELMEYEN TÜM ARKADAŞLAR NERDESİNİZZZ YAAA...HADİ HEP DESTEK TAM DESTEK OLALIM GENE BİRBİRİMİZE..HAVALAR KAPALI İÇİMİZDE KAPALI![]()
kızlarr erhaba neden kimse yazmıyor artık...EZGİİ,ELANN,,OKULUM,,EVLİ MUTLU 44,FARAHDİBA,YAĞMURRR
DAHA AKLIMA GELMEYEN TÜM ARKADAŞLAR NERDESİNİZZZ YAAA...HADİ HEP DESTEK TAM DESTEK OLALIM GENE BİRBİRİMİZE..HAVALAR KAPALI İÇİMİZDE KAPALI![]()
ah arkadaşım ya doğru diyorsunda bizim şuanda tüp bebek için nakit ayırmamız mümkün değil yeni evliyiz 16 aylık kredilerimiz yeni ev aldık borç harç ufak birşey anlayacağın kenarımızdaki hep böyle şeylere gtti o nednele tüp bebek için şuanda limit ayıramıyoruz kiOsleyms.
Canim su kistler varya bütün dengeyi bozan odur FSH normal görünüyor e2 değişken oda kisten dolayi sana tavsiyem bebek dusunuyorsan mutlaka tüp bebek merkezinle görüş kist ameliyatında yumurtalık zarar görebilir..bence merkezle görüş İstanbul da çok basarili merkezler var..ben memorial Semra hanima gudicem..cçok basarili bir merkez..
Canim amh dusuk olup tüp bebek yöntemi yada hamis kalan çok önemli olan FSH canim ve yumurtanın varsa her zaman sansin var..Selam. Benim de amh tahlili sonucum gelmiş. 0,21 ne düşüneceğimi bilemiyorum. Pazartesi doktora randevu alacağım. Hayırlısı olsun bizim için inşallah
İnşallah Hayırlısı olur hepimiz için. Benim son adetten sonra tahlillere göre 4 yumurtam vardı. fSh ise 8.60 çıktı. Bunlara bakınca çok kötümser değilim ama amh biraz Kafamı karıştırdıCanim amh dusuk olup tüp bebek yöntemi yada hamis kalan çok önemli olan FSH canim ve yumurtanın varsa her zaman sansin var..