- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
canımcığım yaşın çok küçük ben normal yolla olucağına inanıyorum senin ve yeni evlisin en az 6 ay şans ver kendine bizim yumurta rezervi az olup tüp bebek yapanlar sayfamızda normal yolla gebe kalan çok var fsh yüksek olmasına ramen eşinde sayı problemi yoksa doğal olam şansı yüksek yaşında müsait en azından 6 ay normal deneyin..Hic sorma hele de benim gibi yurtta yatmaya alismis bir kiza iyice zor geliyor.Dersler olmasa yine neyse ama bi yandan ders bi yandan ev isi zor oluyor.Utusu camasiri bulasigi vs annemle konustum kadin tutacaz bir tane.Iki haftaya bir gelsin evi temizlesin diye gunluk bulasik falan yaparim ama ev isi zor tum evi temizlersem gunlerimi aliyor 4 haftaya bir sinava giriyorum goturemem tek basima.Yakin cevreme hastaliktan bahsettim zaten ama herkesin de bilmesine gerek yok yani hepsinin diline laf olmak istemedim.Artik takmiyorum eskisi kadar.Evet dedigin gibi bu da benim sinavim kabullendim ve careler ariyorum.Evlendim en buyuk adimi attim sira tedavide.Bakalim insallah hepimiz icin hayirlisi olur :)