- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
canım ben durumumu öğreneli 3 sene olucak nerdeyse ...dur daha yolun başındasın ve fsh çok yüksek değil ve ysşındaa çok küçük yumurtalar tükenmez bu yaşta korkma canımcığım tükense benim tükenirdi..bence biraz normal deneyin bebişin dünyaya gelme zamanı geldiyse inan normalde olur ama zamanı gelmediyse tüpte garanti değil canım ben 3 tüp denedim tutmadı..herşeyin hayırlısını isteyelim acele işe şeytan karışırmış biz hemen menopoza giricez diye bişey yok..bende yaş 35 fsh ramen evlenince bir sene normal denedik olmadı sonra eşimin başının etini yedim tüp yatıralım diye hep bir umutla 3 tüp denedik olmadı kısmet değilmiş..bütün paralıarımızı yatırdık tedavilerimize şimdi elde var sıfır ve ne elde ne avuçta kaldı üstüne birde kredi ödüyoruz tüp bebek için çekmiştik..Allah yardımcımız olsun çok bebek istemek piskolojiyi dahada bozuyor canımCanim diger mesajimda yazdigim gibi yas 21 ama yumurtaliklar 41yani yasimla hic alakasi yok ki durumun.6 ay buyuk zaman kaybi ben hastaliga 10 fsh ile basladim ve aralikta 1 yil olacak yani bu kadar zamani kaybettigime uzulurken artik bekleyemem direk baslicam tedaviye en azindan yumurta takibine.Ilk ogrendigimde tedavi olsam belki cocugum olurdu simdiye ya da hamile olurdum ama malesef evli degildim ve bu bile bana 1 yila patladi.Zaman aleyhime isliyor o yuzden adet olayim direk doktora gidecegim.Zaten doktor ultrason goruntume gore beni yonlendirir diye dusunuyorum klomen falan verir belki ilk etapta.Daha hic alttan ultrasona girmedim o yuzden bilemiyorum ne durumdayim
![]()