fsh yüksek olanlar

Canimmm cok sagol yazdıkların için ALLAH RAZI OLSUN. .çok zor gerçekten ama sonunda gelecekse yavrularimiz herseye her zorluğa değer..düşündükçe heyecanlaniyorum. .güzel olan yani tedaviye hepimiz başlıyoruz destek olacagiz birbirimize çoksşükür. .hadi kızlar gücümüzü topluyoruz inşallah olacak gobeklerimiz bebekle dolacak ALLAHIN IZNIYLE . ..ANNE OLACAGIZ ANNE OLACAGIZ ANNE OLACAGIZ INŞALLAH. ..
O zamaaaaannn gelsin bebişşşler, anneleri onları hasretle bekliyor çünkü,nazlı olacaklar belli şimdiden, Allah ın izniyle kimsenin evi çocuk sesinden mahrum kalmasın, tabiiki bizde hep destek tam destek

Pazartesi dr ne derse o. Ama şimdi siz dediniz iğne faydalı değil diye, benim 2 yumurtam vardı geçen ay kendiliğinden 16 mm idi, bunu kötüleştirirmi iğneler :KK43:
Yani ben bizzat yasayarak gormedim ama forumlarda bizim gibi olup o ignelerden olumlu sonuc alanina da rastlamadim.Yumurta gelisse bile bos cikiyor o ignelerle gordugum kadariyla.Bence sana dogal siklus dedigimiz dusuk doz ilac verip yumurtani gelistirse doktorun daha iyi olur ama doktorunla konus tabi yine de.Cunku yuksek dozlari dayayip ise yarar yumurta olmayinca sende buna ragmen yumurta olmadi artik hic olmaz deyip kapi disari ediyorlar ama hamile kalan kimi gorsem hep dusuk doz ilac kullanildi yazmis yumurtalar daha saglikli gelismis.

Yani ben bizzat yasayarak gormedim ama forumlarda bizim gibi olup o ignelerden olumlu sonuc alanina da rastlamadim.Yumurta gelisse bile bos cikiyor o ignelerle gordugum kadariyla.Bence sana dogal siklus dedigimiz dusuk doz ilac verip yumurtani gelistirse doktorun daha iyi olur ama doktorunla konus tabi yine de.Cunku yuksek dozlari dayayip ise yarar yumurta olmayinca sende buna ragmen yumurta olmadi artik hic olmaz deyip kapi disari ediyorlar ama hamile kalan kimi gorsem hep dusuk doz ilac kullanildi yazmis yumurtalar daha saglikli gelismis.
O zaman dr ile konuşurum güvendim ona iyi geldi bana en iyi çözümü bulacağına eminim, inşallah düşük dozu kullanır,yada ne biliyim hangisi faydalı ise onu kullansın her konuda bir fikrim vardır nasipte bu konuları bilmekte varmış

O zaman dr ile konuşurum güvendim ona iyi geldi bana en iyi çözümü bulacağına eminim, inşallah düşük dozu kullanır,yada ne biliyim hangisi faydalı ise onu kullansın her konuda bir fikrim vardır nasipte bu konuları bilmekte varmış
Bulent beye gideceksin di mi yine bence de iyi o doktor duydum onu epey.Ya da ilk ignelerle denersiniz sonra olmazsa dogal siklusu da dener senin fsh cok yuksek degil o yuzden bunlari deneyecek yumurtan gelisir bence.Cok zor bir vaka degilsin yani.

Bulent beye gideceksin di mi yine bence de iyi o doktor duydum onu epey.Ya da ilk ignelerle denersiniz sonra olmazsa dogal siklusu da dener senin fsh cok yuksek degil o yuzden bunlari deneyecek yumurtan gelisir bence.Cok zor bir vaka degilsin yani.
İnşallah dediğin gibi olur ağzından bal damladı gece gece,evet bülent beye bir gideyim de,bakalım ilk görüş iyi idi, 2. Nasıl olacak,merak ediyorum

kızlarr günaydın nasılsınızz oyy maşALLAHH BURASII Epey aktif olmuşşşş...görüşmek üzere...

kızlarr günaydın nasılsınızz oyy maşALLAHH BURASII Epey aktif olmuşşşş...görüşmek üzere...
Gunaydin cnm nerelerdesin yahu.yeni arkadaslar canlandrdi burayi.elan yagmur ve sen yoksunuz.arada girip te yazin haberdar olalm birbirmzden :)

Günaydınnnn :) hep canlı olsun buralar sizlerden güzel haberler aldıkça o kadar mutlu ve pozitif oluyorumki, sanki benim olmuş gibi, hep destek tam destek, boş bırakmayın sizlerde buraları :) görüşelimmmm

Kızlar Günaydın. ..hadi hep birlikte yarın4444 salavat i tefriciye ye bbaşlayalım. ..moral yüksek ümitsizliğe kapilmayalim inşallah olacak güzel anneler hepimizin bebekleri ALLAHIN IZNIYLE. ..BIDE ALLAH DE ÖTESINI BIRAK KITABINA BASLAYALIM. ..

Kızlar Günaydın. ..hadi hep birlikte yarın4444 salavat i tefriciye ye bbaşlayalım. ..moral yüksek ümitsizliğe kapilmayalim inşallah olacak güzel anneler hepimizin bebekleri ALLAHIN IZNIYLE. ..BIDE ALLAH DE ÖTESINI BIRAK KITABINA BASLAYALIM. ..
tamam bende başlayayım o zaman salavat i tefriciye ye Allah ın izni ile reglim bitsin bi inşallah, birde zita west diye bir kadının doğurganlık ve gebe kalma rehberi diye bir kitabı var, ben onuda alıcam..

ebe
canım ben Meryem süresi ve tefriciyeye başladım Allahım inş dualarımız kabul eder söylediğin kitabıda alıcam..gece bir rüya gördüm canım göğüs altımda nasıl yarıklar var o kadar büyük bir yarık oluşmuş vicudumda bıçakla kesilen yarıklar gibi çok korkuyorum bana noldu diye uyanınca etkisinde kurtulamadım hala..öncelikli Allahım sağlık versin canım inş bebeişlerde gelecek..

ebe
canım ben Meryem süresi ve tefriciyeye başladım Allahım inş dualarımız kabul eder söylediğin kitabıda alıcam..gece bir rüya gördüm canım göğüs altımda nasıl yarıklar var o kadar büyük bir yarık oluşmuş vicudumda bıçakla kesilen yarıklar gibi çok korkuyorum bana noldu diye uyanınca etkisinde kurtulamadım hala..öncelikli Allahım sağlık versin canım inş bebeişlerde gelecek..

CANIM ALLAH KABUL ETSIN BENDE YARIN BASLAYACAGIM INŞALLAH 4444 DUASINA. .kitabıda aldım onuda okuyacağım. Hadi emeklerimiz boşa çıkmasın. .OLACAK BIZ HAMİLESİNDİRR KALACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE

Ben de kabuslar goruyorum surekli bu doktor isi bende asiri stres yapti.Aslinda annelige cok hazir degilim ben sanirim bundan da korkuyorum bir bebegin sorumlulugu almak da korkutuyor beni halihazirda devam eden bir okulum varken ustelik.Korkuyorum icim urperiyor.Olmama ihtimali deseniz onu dusunmek bile istemiyorum.Isyan etmek istemiyorum ama bazen neden Allahim neden simdi bu durum 3-5 yil sonra olsa olmaz miydi demekten kendimi alamiyorum. :KK43: simdiden yoruldum ben psikolojik olarak bakalim bu isin devami nasil olacak.

Icınızi ferah tutun kızlar. Bende çok korkuyorum ya olmazsa yada olursa nasıl doğum yaparım se zer yanda ne yaparım normal doğum olmaz zaten kıymetli bebek ya tüp bebek. ..doğumu harfiyen bildiğim için korkuyorum ebe olduğumdan. .ama deli gibi sabirsizlaniyorum hamile kalmak için. ..oyüzden bütün negatifi atalım. .bir fikrim var kızlar hergun 1 sayfa yazı yazalım içimizden geçenleri. .ICIMIZI DOKELIM YÜCE ALLAHA BELKİ BUDA Pozitif OLMAYA YARDIMCI OLUR..ne dersiniz konusamadiklarimizi kağıda dökmek eminim rahatlatacaktir bizleri..

Benim korkum dogum degil de sonrasi.Bir bebegin sorumlulugunu ben bu zor okulun icinde nasil tasiyacagim kaygisi? Bunu goze alarak bu yola girdim ama korkumu da engellemiyor.Cevre de beni yordu.Okurken niye evlendin sorularindan sonra okurken neden cocuk yaptin sorularina muhatap kalacak olmak...Akrabasi arkadasi komsusu vs yoruyorlar , yipratiyorlar.Cok istiyorum olmasini deli gibi istiyorum ama korkuyorum da :( hepsinin nasil altindan kalkacagim diye.Bazen bagira bagira aglamak geliyor icimden susuyorum icime atiyorum.Eskiden yapardim bunu 1 saat araliksiz aglardim , simdi gozyasim da kurudu ama korku hic gecmiyor.Allah yardimcisi olsun hepimizin.

Benim korkum dogum degil de sonrasi.Bir bebegin sorumlulugunu ben bu zor okulun icinde nasil tasiyacagim kaygisi? Bunu goze alarak bu yola girdim ama korkumu da engellemiyor.Cevre de beni yordu.Okurken niye evlendin sorularindan sonra okurken neden cocuk yaptin sorularina muhatap kalacak olmak...Akrabasi arkadasi komsusu vs yoruyorlar , yipratiyorlar.Cok istiyorum olmasini deli gibi istiyorum ama korkuyorum da :KK43: hepsinin nasil altindan kalkacagim diye.Bazen bagira bagira aglamak geliyor icimden susuyorum icime atiyorum.Eskiden yapardim bunu 1 saat araliksiz aglardim , simdi gozyasim da kurudu ama korku hic gecmiyor.Allah yardimcisi olsun hepimizin.

At bu olumsuzlugu üstünden. .hayal kur bol bol...inanki ben cçok güçsüz um dizilere bile ağlıyorum hamile görünce. .ama eğer tedavi olmak için 2 yıl savastim bu fırsat olduğu için bile heyecanlaniyorum. .sende öyle yapcam şükür bur engelin yok tedavi için. .Inan evlatsiz kalmak okumamaktan daha zor..düşün sene canındanbir pparça kimbilir ne kadar tatlı ne kadar şirin olacak..negatifligi atalım ben 3 yıldır ağlıyorum ama elime hicbirsey geçmedi. .deneyimliyim yani..hadi bakalım at negatifligi el ele verip yeneyecegiz dualarimizla bu durumu..ANNE OLACAGIZZZZZZZZ BIZ Z ALLAHIN IZNIYLE

Gunaydin cnm nerelerdesin yahu.yeni arkadaslar canlandrdi burayi.elan yagmur ve sen yoksunuz.arada girip te yazin haberdar olalm birbirmzden :)
ben buralardayım ayy bildiri gelmeyince bakmamışımm..valla iyi olmuşş şenlikli olmuş sayfaa....

Canlar nasilsiniz hepinizi iyi gordum olumsuzluk yok insallah.benim moralim bozuk biraz kontrolum vardi bebegimin suyu biraz azalmis .dr pimpiriklendirdi beni bu cocuk zor oldugu icin pimpirikleniyoruz dr da biz de.suyun azalmasi pwk de iyi degilmis.bobrekte bozukluk vs olunca olur diyorlar ama bebegimin bobrekleride calisiyor anlamadik cuma gunu profesore gidecegim insan zor bulunca canindan can gidiyo kizlar ne olur dua edin bebegim icin sag saglim dogar insallah

Canlar nasilsiniz hepinizi iyi gordum olumsuzluk yok insallah.benim moralim bozuk biraz kontrolum vardi bebegimin suyu biraz azalmis .dr pimpiriklendirdi beni bu cocuk zor oldugu icin pimpirikleniyoruz dr da biz de.suyun azalmasi pwk de iyi degilmis.bobrekte bozukluk vs olunca olur diyorlar ama bebegimin bobrekleride calisiyor anlamadik cuma gunu profesore gidecegim insan zor bulunca canindan can gidiyo kizlar ne olur dua edin bebegim icin sag saglim dogar insallah
Canim benim icini ferah tut.Ben de baktim cogunda onemli bir sebep bulunmaz diyor.Insallah oyledir.Inan ben de korka korka okuyorum senin bebekle ilgili yazilarini ama icini ferah tut canim insallah sagsalim dogacak annesii :)

At bu olumsuzlugu üstünden. .hayal kur bol bol...inanki ben cçok güçsüz um dizilere bile ağlıyorum hamile görünce. .ama eğer tedavi olmak için 2 yıl savastim bu fırsat olduğu için bile heyecanlaniyorum. .sende öyle yapcam şükür bur engelin yok tedavi için. .Inan evlatsiz kalmak okumamaktan daha zor..düşün sene canındanbir pparça kimbilir ne kadar tatlı ne kadar şirin olacak..negatifligi atalım ben 3 yıldır ağlıyorum ama elime hicbirsey geçmedi. .deneyimliyim yani..hadi bakalım at negatifligi el ele verip yeneyecegiz dualarimizla bu durumu..ANNE OLACAGIZZZZZZZZ BIZ Z ALLAHIN IZNIYLE
Evet ben de bir evlat her zorluga deger diyerek girdim bu yola ama iste insan yine de yoruluyor bazen.Daha 20 yasinda 50 yasinda bir kadinin yasayacagi seyleri yasamak hepsinden agir zaten , konduramiyorum kendime.Neyse vardir bir hayir herhalde bunda da.

Back
X