fsh yüksek olanlar

Canlar nasilsiniz hepinizi iyi gordum olumsuzluk yok insallah.benim moralim bozuk biraz kontrolum vardi bebegimin suyu biraz azalmis .dr pimpiriklendirdi beni bu cocuk zor oldugu icin pimpirikleniyoruz dr da biz de.suyun azalmasi pwk de iyi degilmis.bobrekte bozukluk vs olunca olur diyorlar ama bebegimin bobrekleride calisiyor anlamadik cuma gunu profesore gidecegim insan zor bulunca canindan can gidiyo kizlar ne olur dua edin bebegim icin sag saglim dogar insallah
ezgiiiiim içini feark tut canım ALALH ın izni ile o melek sağ salim doğacakk tamam mıı canım..

Selamun aleykum arkadaşlar. Benimde 8 aydır yüksek fsh sorunum var ve yeni evliyim. yüksek fsh la hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız yardımcı olabilir misiniz. yaşım 26. neler yapmam gerek . nasıl bi yol izlemeliyim.

Canlar nasilsiniz hepinizi iyi gordum olumsuzluk yok insallah.benim moralim bozuk biraz kontrolum vardi bebegimin suyu biraz azalmis .dr pimpiriklendirdi beni bu cocuk zor oldugu icin pimpirikleniyoruz dr da biz de.suyun azalmasi pwk de iyi degilmis.bobrekte bozukluk vs olunca olur diyorlar ama bebegimin bobrekleride calisiyor anlamadik cuma gunu profesore gidecegim insan zor bulunca canindan can gidiyo kizlar ne olur dua edin bebegim icin sag saglim dogar insallah

Canım benim birsey çıkmaz inşallah merak etme. .bizim bir tanıdığıma bebegın böbreğini çürümüş alalım dediler kadın kabul etmedi sonra bebek doğdu sapasağlam şimdi 10 yaşından büyük eğer alın deseydin suan olmayacakti. .Bu sana moral olsun bitanem. .birsey olmayacak sagsaglim alacaksın kucagina insallah bebegini tatlım benim.iyi düsünelim iyi olsun.

Icınızi ferah tutun kızlar. Bende çok korkuyorum ya olmazsa yada olursa nasıl doğum yaparım se zer yanda ne yaparım normal doğum olmaz zaten kıymetli bebek ya tüp bebek. ..doğumu harfiyen bildiğim için korkuyorum ebe olduğumdan. .ama deli gibi sabirsizlaniyorum hamile kalmak için. ..oyüzden bütün negatifi atalım. .bir fikrim var kızlar hergun 1 sayfa yazı yazalım içimizden geçenleri. .ICIMIZI DOKELIM YÜCE ALLAHA BELKİ BUDA Pozitif OLMAYA YARDIMCI OLUR..ne dersiniz konusamadiklarimizi kağıda dökmek eminim rahatlatacaktir bizleri..
Ben Varım :)

Dualarımdasın, Allahım korusun meleğinide senide,sağlıcakla sağ salim bir avazda doğsun inşallah, endişeni o kadar iyi anlıyorum ki,içini ferah tut iyi haberler alacaksın,haberdar et merakta bırakma bizi

Evet ben de bir evlat her zorluga deger diyerek girdim bu yola ama iste insan yine de yoruluyor bazen.Daha 20 yasinda 50 yasinda bir kadinin yasayacagi seyleri yasamak hepsinden agir zaten , konduramiyorum kendime.Neyse vardir bir hayir herhalde bunda da.
Her insanın bu dünyada ki sınavı farklı, senin ki bu,benimki başka başka, güçlü kadınlarız vesselam, sabrı dayanışmayı metanetli olmayı öğreniyoruz,çetin bir mücadele ama bebiş için değer,bazen işin o kadar başında olmama rağmen garip bir his kaplıyor bırak herşeyi akışına sanki hiç bilmiyormuş gibi diyorum sonra saçmalama diyorum senin zamanın yok diyorum, ne dediğimi bende bilmiyorum

Selamun aleykum arkadaşlar. Benimde 8 aydır yüksek fsh sorunum var ve yeni evliyim. yüksek fsh la hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız yardımcı olabilir misiniz. yaşım 26. neler yapmam gerek . nasıl bi yol izlemeliyim.

canım geçmişolsun hoşgeldin aramıza..canı benim şubatta 14.53 çıkmıştı dr tüp demiştii..sonra soğan suyu içtim ondan sonra testere dişli aslan pençesini kullandımfsh ım normale indi..bikez yüksek çıktı sonra çıkmadı..galiba benim sıkıntım başka ya hayırlısıı..dr gi adetli iken muayne ol folikül var mı yok mu..klomen kullanıp tüp yaptıran arkadaşımız varr..eşin de test vermeli tabikii...

canım geçmişolsun hoşgeldin aramıza..canı benim şubatta 14.53 çıkmıştı dr tüp demiştii..sonra soğan suyu içtim ondan sonra testere dişli aslan pençesini kullandımfsh ım normale indi..bikez yüksek çıktı sonra çıkmadı..galiba benim sıkıntım başka ya hayırlısıı..dr gi adetli iken muayne ol folikül var mı yok mu..klomen kullanıp tüp yaptıran arkadaşımız varr..eşin de test vermeli tabikii...
Bişey sorucam siz amh testide yaptırdınızmı? okulum okulum , belki sorununuz zamanlamadır yada ne biliyim eşiniz tahlil verdimi,çok soru sorduysam özür dilerim

Bişey sorucam siz amh testide yaptırdınızmı? okulum okulum , belki sorununuz zamanlamadır yada ne biliyim eşiniz tahlil verdimi,çok soru sorduysam özür dilerim
canımcığın kaderimizde aynı demişsin eşinin ilk evliliğinden çocuğu varmı canım çok özel olmasa tabiki..benim ailem karşı çıkmalarına ramen evlendik bende bu hayata hiçbişeyi kolay elde etmedim..ablamın sorunlu bir evliliği vardı hep korkardım evlilikten aynı şeyleri bende yaşıycam diye..sonra eşim çıktı karşıma o kadar güven verdiki bana ve gerçekten çok iyi biri bir dediğimi iki etmiyor..bazen diyorum eşime sen en azından bir kere babalık duygusunu yaşamışsın senin evladın olmasaydı kendimi dahada suçlardım benim yüzünden baba olamıycaktın diyorum..

benim fsh 34 dü. yumurtalık rezervi az,3 tane çikolata kistim vardı.tüp bebek yaptırdım bir kızım var.yüksek fsh ile normal yoldan hamile kalınamaz zaten

canımcığın kaderimizde aynı demişsin eşinin ilk evliliğinden çocuğu varmı canım çok özel olmasa tabiki..benim ailem karşı çıkmalarına ramen evlendik bende bu hayata hiçbişeyi kolay elde etmedim..ablamın sorunlu bir evliliği vardı hep korkardım evlilikten aynı şeyleri bende yaşıycam diye..sonra eşim çıktı karşıma o kadar güven verdiki bana ve gerçekten çok iyi biri bir dediğimi iki etmiyor..bazen diyorum eşime sen en azından bir kere babalık duygusunu yaşamışsın senin evladın olmasaydı kendimi dahada suçlardım benim yüzünden baba olamıycaktın diyorum..
Özel değil tabi aşkolsun eşim 4 sene evli kalmış ama çocuğu yok, herkes çok kınadı boşanmış biriyle evlendigim için hatta bazı arkadaşlarıma söyleyemedim,eşim çok iyidir bana değer veriyor seviyor bir yolunu buluruz diyor,belli etmiyor ama içten içe bir çocuk çok istiyor bence, bende istiyorum, eşime işime zor ulaştım hiç ummadığım anda babamı yitirdim,yani şimdi eşimde çok zorlu işverenim olsada işimde kıymetli, Allah ın takdiri ki bebeğede zor ulaşıcam herhalde onun kıymeti değeri tartışılmaz benim için.
Zaman zaman karamsar düşüncelerim çok ama eşin 2. Defa Allah ın izniyle baba olacak sende anne olacaksın inşallah mücadele ise mücadele, pes etmek varmıydı bu sözlükte ben aranıza katıldığımdan beri görmedimde,napıyoruz evrene pozitif enerji yolluyoruzzz, herşey çok güzel olacak, suç yok suçlu hiç yok, güzel yum lar var olgunlaşan çatlayan döllenen büyüyen içimizde büyüyen :)

yok canım yaptırmadıımm..eşim tahlil yaptırdıı sonuçları yeterlii..bende kafayı rahatlatmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım..

En iyisi canım benim Allah hayırlısını versin rahat kafa normal hormon yola düşüp gelen bebek inşallah

Tatlim hic stres yapma bana suyu cok azalmis demisti serum vermisti iki uc serumdan sonra normale donmustu.baska doktora da git bir olumszlk duydugunda.bebegini doktor kontrolunde ALLAHA havale et.Sag salim kucagina nasip etsin RABBIM....

Tatlim hic stres yapma bana suyu cok azalmis demisti serum vermisti iki uc serumdan sonra normale donmustu.baska doktora da git bir olumszlk duydugunda.bebegini doktor kontrolunde ALLAHA havale et.Sag salim kucagina nasip etsin RABBIM....

Günaydın farrahcigim. Bak biz yeni şeyler yapmaya başlıyoruz. Önceki sayfaları oku sende bize katil tatlimmm..dua larda bulusalim☺

Günaydın farrahcigim. Bak biz yeni şeyler yapmaya başlıyoruz. Önceki sayfaları oku sende bize katil tatlimmm..dua larda bulusalim☺
Gunaydin cnm olur ben de katilirim.ayrica dualarim sizinle topigine de gidin kizlar cok guzel bir dua dayanismasi var.bircok kisi duaya ihtyaci olana yasin okuyor.ben listeye katildim siz de yazilin.insanlarin birbirine ettigi dua daha makbuldur biliyorsunz...

Her insanın bu dünyada ki sınavı farklı, senin ki bu,benimki başka başka, güçlü kadınlarız vesselam, sabrı dayanışmayı metanetli olmayı öğreniyoruz,çetin bir mücadele ama bebiş için değer,bazen işin o kadar başında olmama rağmen garip bir his kaplıyor bırak herşeyi akışına sanki hiç bilmiyormuş gibi diyorum sonra saçmalama diyorum senin zamanın yok diyorum, ne dediğimi bende bilmiyorum
Yok canim sakin akisina falan birakma , gereken neyse yap sonrasi cok pismanlik olur.Fark ettim de hepimiz birbirimizle benzer surecler yasamisiz.Benim de evlenme surecim zordu tam 7 ayi evlenecek miyim evlenemeyecek miyim belirsizligi ile yasadim..cevresi akrabasi komsusu hepsi bir ton laf etti.Siz isinizi ben de su an isim degil ama okulumu kolay kazanmadim cok calistim cabaladim.Aslinda rahat bitiririm diye dusunuyordum ama simdi bitirmek icin de cok cabalayacagim.Cocuk icin de hepimiz cabalayacagiz.Yani bu soruna sahip hicbirimiz gulluk gulistanlik evrelerden gelmemisiz dedigin gibi Allah dagina gore kar veriyor sanirim.insallah ilerde bebek icin de cok cabalayarak kavustum dedigimiz gunler gelir :D

Canimmmm cevabin icin cok sagol oyle iyisinki.kacinci haftada azalmisti seninki.oyle agladim ki dun evlat acisi boyle oluyo demekkki.ona birsey olur diye odum kopuyor su iciyorum .heyet raporu alicam calismiycam artik .bu arada profilindeki kizinmi.masallah o ne guzellik tatlilik.rabbim bagislasin

Canimmmm cevabin icin cok sagol oyle iyisinki.kacinci haftada azalmisti seninki.oyle agladim ki dun evlat acisi boyle oluyo demekkki.ona birsey olur diye odum kopuyor su iciyorum .heyet raporu alicam calismiycam artik .bu arada profilindeki kizinmi.masallah o ne guzellik tatlilik.rabbim bagislasin

Ayy canim benim :( uzulme uzulme nolur hicbir sey olmayacak bebegine sagsalim dogacak insallah annesi :) inan senle birlikte benim de yuregim hopluyor kotu bir sey yazacaksin diye.Cok kiymetli bir bebek o insallah sagsalim dogacak hepimizr umut olacak 20 fshin ustunde hamilelik olmaz yazilarina inat 30 fsha ragmen dogan bir bebek olacak :) dualarim senin ve kizinla...

Back
X