fsh yüksek olanlar

Amin amin tesekkur ederim canim hepimizin insallah.Biliyosun ben cok stresliydim doktor nasil ne diyecek yumurtaliklar ne alemde falan kendimi yedim kac gundur cok gergindim.Epey rahatladim doktordan cikinca.Zaten doktor benimle oyle konustu ki sanki cok olagan seyler konusuyormus gibiydim.halbuki karsinizda 20 yasinda bir hasta var ve menopozun esiginde baskasi olsa aciyarak bakar ahlar vahlar belki yazik der anneme bi doktor oyle yapti ama bu doktor bana durumun anormalligini hic yansitmadi.Bu bile insani psikolojik olarak cok rahatlatiyor.Fiyati hic konusmadik canim onu gidisat belirler sanirim igne dozu vs bir de o asamaya gelebilecek miyiz bakalim.Cok yuksek doz kullanmayacakmis igneyi.Ben en son temmuzda olcturdum 30du fsh o travmadan sonra bir daha doktorun onunden bile gecmedim.Merak da ediyorum gelecek ay kac cikacak bakalim.Istersen git bir on gorusme yap cinnah caddesinde yeri kizilaydan 10 lira bile tutmaz sanirim ucretsiz zaten en azindan fikir edinmis olursun.
işten öyle çok çok izin alamıyorum malesef çok sorun oluyor, bu nedenle ki pazartesi bir başkent ile görüşüp eşimin abisinede danışıp ona göre bir yol izlemek istiyorum. eşimde sürekli ankaraya gelemiyor,bakalım nasıl olacak bizim bu işler, Allah çok büyüükk, foliküller iyi durumda olduğunda doğal siklustan faydalanıcak hayırlısıyla sende, dhea nasıl bişey bilmiiyorum belki banada verecek,sivilce falan sorun değil ama tüylenme lazer bitmek üzerede ....amannn napiym bebeiş gelsinde sonra bir daha giderim artık, onu düşüncek konumda değilim..

canım benim sana tavsiyem doktora git adet düzeni için hap kullan ben cylo prognova kullandım oda adeti düzenliyor hormonalrı dengeliyor..ama doktor kontrolünde kullanmak gerek kendi kafana göre alamasın adetin belrli bir günü başlıyorsun..ve hemen bir kocaa bul doğru kişiyi bulunca evlilik süper tavsiye ederim hayatında biri varsa hiç düşünme evlennn..sonrada kısmetse bebişini alırsın kucağına..

benim adetlerimde bir sorun yok düzenli her ay adet oluyorum. ama bu fsh yüksek. bir doktora gittim direk erken menepoz tedavisi yok dedi. bir başka özel doktora gittim 3 aydır fsh testi yaptırıyorum bir yanlışlık vardır diye yok birkere düşük çıktı gerisi yüksek... böyle yüksek çıkarsa bir tedavisi yok dedi o doktorda ... evliliği kariyer yüzünden erteledim... şuanda bir aday yok ama bunu bile bile evlenmek bana çok zor geliyor... gerçi mucizeler olup hamile kalanlarda var umarımda herkesin gönlüne göre verir allah...şuana herşeyin kötüsünü düşünüyorum galiba piskolojim bozuldu. umarım hepimizin derdinin çaresini verir ALLAH....

canım ben eşime anlatığımdada ilk bu tepkiyi vermişti hepsi aynı yani başta kızıyordu bende anlatıcak başka kimsem yok orda herkez bizler gibi bizi biribirimizi iyi anlıyoruz dertlerimiz paylaşıyoruz dedim yeni yeni kabulendi eşim burdaki sohbetleri..sen daha yeni evlisin erkekler hemen bunalıyor herşeyden özelikle bebek tedavisi hakında pek konuşmak istemezler yazık onlarda içlerine atıyor üzüldüğünü bize beli etmek istemiyorlar bizleri üzmemek için..bazen bebek hakında konuşurken dur daha çok erken bunları konuşmak için diyor..bende artık burda döküyorum içimi kime anlatılabilrki böyle bişey erken menopoz ben bile kabullenememişken.canım ben sana dedim yaş çok önemli cnım bu fsh sen daha yolun başındasım senin yumoşlar öyle hemen tükenemez 20 yaşındasın biz 35 gelmişiz üşüten 13 sene boşuna gitti yumoşum..senin yaşında farkedip evlenebilseydim..tüp bebekte şansın benden iki kat daha yüksek..ben deha kullandım canım bence günde iki kere iç deha bieteronu ben 4 ay kullandım sesi kalınlaştırıyor canım tüylenme yapmıyor korkma..melantoninide kullandım bende yararı olmadı..
Evet canim kime anlatabileceksin anlatsan bile kimse bir sey bilmiyor tüp denersin diyolar halbuki bilmiyorlar bizde tup bebek asamasina gelmenin bile ne kadar zor oldugunu.Burda hepimiz birbirimizin dilinden halinden anliyoruz o yuzden iyi ki bura var yazinca rahatliyor insan.Haklisin canim yas onemli ama benim de fsh epey alarm veriyordu 30u gordu o yuzden elimi cabuk tutmak istedim.Senin de cok gecmis sayilmaz ki yasin bu kadar stres etme. Simdi ilaclarimi kullanacagim bakalim DHEAya gunde 3 kere dedi doktor ister sabah ogle aksam al ister birlikte al dedi.Melatonin uykuyu falan duzenler aslinda ama biyolijik ritimde etkili diye verdi demek ki takviye olarak.Bir de incir ye dedi ama taze incir mi dedi tam anlamadim oyle bir sey dedi taze incir de bulunur mu ki bu mevsimde kuru incir aldim ben de onu yicem.Bakalim gelecek ay nasil olacak.Ses mi kalinlasiyor sonra duzeliyor mu peki canim?

işten öyle çok çok izin alamıyorum malesef çok sorun oluyor, bu nedenle ki pazartesi bir başkent ile görüşüp eşimin abisinede danışıp ona göre bir yol izlemek istiyorum. eşimde sürekli ankaraya gelemiyor,bakalım nasıl olacak bizim bu işler, Allah çok büyüükk, foliküller iyi durumda olduğunda doğal siklustan faydalanıcak hayırlısıyla sende, dhea nasıl bişey bilmiiyorum belki banada verecek,sivilce falan sorun değil ama tüylenme lazer bitmek üzerede ....amannn napiym bebeiş gelsinde sonra bir daha giderim artık, onu düşüncek konumda değilim..
Ben de lazere gidiyodum insallah onu etkilemez.Haftasonu calisiyolar mi bilmiyorum canim belki cumartesi calisiyolardir.Esine pek gerek yok ilk asamalarda ama halihazirda bir doktorun varken ona devam et bence de canim surekli doktor degistirmek de kafa karisikligi yapar.

Evet canim kime anlatabileceksin anlatsan bile kimse bir sey bilmiyor tüp denersin diyolar halbuki bilmiyorlar bizde tup bebek asamasina gelmenin bile ne kadar zor oldugunu.Burda hepimiz birbirimizin dilinden halinden anliyoruz o yuzden iyi ki bura var yazinca rahatliyor insan.Haklisin canim yas onemli ama benim de fsh epey alarm veriyordu 30u gordu o yuzden elimi cabuk tutmak istedim.Senin de cok gecmis sayilmaz ki yasin bu kadar stres etme. Simdi ilaclarimi kullanacagim bakalim DHEAya gunde 3 kere dedi doktor ister sabah ogle aksam al ister birlikte al dedi.Melatonin uykuyu falan duzenler aslinda ama biyolijik ritimde etkili diye verdi demek ki takviye olarak.Bir de incir ye dedi ama taze incir mi dedi tam anlamadim oyle bir sey dedi taze incir de bulunur mu ki bu mevsimde kuru incir aldim ben de onu yicem.Bakalim gelecek ay nasil olacak.Ses mi kalinlasiyor sonra duzeliyor mu peki canim?
Canim masallah yumoslarina rabbim arttirsin.drunu cok sevdim benim de bi bayan dr um vardi ona benzettim o da ayni seyleri soylemisti bana.hatta inciride demisti kuru incir o hayatim yumurtalarin kalitesini arttiriyo.hatta incirin ici yumurta follikullerine de benzer.insallah bundan sonrasi senin icin guzel olur bir adim attin gerisi mevladan

canım senin yumoşun sorunsuz büyüyor bence sennin fsh çok yüksek değil galiba bence sen yumurta takibi yada aşılamayla hamiş kalırısın..hemen tüp yolculuğuna atılma çok stersli bir süreç bu stres yüzünden hormonlar dahada tavan oluyor..
Gulneva canim yumosun buyumus masallah 17 mm olunca topluyorlar 3 mm kalmis kanli canli yavru olsun sana insallah

benim adetlerimde bir sorun yok düzenli her ay adet oluyorum. ama bu fsh yüksek. bir doktora gittim direk erken menepoz tedavisi yok dedi. bir başka özel doktora gittim 3 aydır fsh testi yaptırıyorum bir yanlışlık vardır diye yok birkere düşük çıktı gerisi yüksek... böyle yüksek çıkarsa bir tedavisi yok dedi o doktorda ... evliliği kariyer yüzünden erteledim... şuanda bir aday yok ama bunu bile bile evlenmek bana çok zor geliyor... gerçi mucizeler olup hamile kalanlarda var umarımda herkesin gönlüne göre verir allah...şuana herşeyin kötüsünü düşünüyorum galiba piskolojim bozuldu. umarım hepimizin derdinin çaresini verir ALLAH....
Canim sen amh testi yaptirdin mi? Fsh her ay degisir ama amh az cok durumun hakkinda daha net bilgi verir.Aday yoksa yumurta dondurma falan oluyor onu bir arastir tamamen gitmesinden iyidir.Ben de bekarken ogrendim basta onu yapacaktim ama aday olunca evlilik sonradan daha mantikli geldi ama sende aday yoksa yumurta dondurma islemini konus bir merkezle.

Kizlar bu DHEA nin yan etkileri var falan yaziyordu nette bunlar hapi birakinca geciyor mu kalici olmuyor di mi tuylenme sivilcelenme falan yapiyomus bazilarinda?
Dhea nin yan etkisi com uzun vadede ortaya cikiyormus bende ise yaradi canim kullan sen.zaten sifa olsun diye ne bulursak icmiyormuyuz

Kizlar nasilsiniz.sayfamiz ne guzel cosmus masallah.benim yarin kontrolum var icim rahat etmedi profesore gidiyorum .ne olur bebegime dua edin teyzeleri suyu artsin tutunsun annesine

Kizlar bu arada haberlerde gordum bizim gibi hastalarda yada kemoterapi vs hastalarinin yumurtalari ucretsiz ve suresiz dondurulabilecekmis.bekar arkadaslarimiz bi arastirsin.biz de bilincli olalim kizlarimiz olursa bizimle ayni kaderi yasamasinlar.

Canim masallah yumoslarina rabbim arttirsin.drunu cok sevdim benim de bi bayan dr um vardi ona benzettim o da ayni seyleri soylemisti bana.hatta inciride demisti kuru incir o hayatim yumurtalarin kalitesini arttiriyo.hatta incirin ici yumurta follikullerine de benzer.insallah bundan sonrasi senin icin guzel olur bir adim attin gerisi mevladan
Amin canim seni de guzel kizina kavustursun biran once :) bu arada nette suyu azalam cok kadin var sık olan birseymis o icini ferah tut canim.Ben de gittim kuru inciri aldim kendime.Bir de doktorum sekerden tatlilardan falan uzak dur seker hucreleri oldurur dedi.Iyi bir doktordu simdilik bakalim bir sure sonrasinda duruma gore degistiririm veya devam ederim.

Canim sen amh testi yaptirdin mi? Fsh her ay degisir ama amh az cok durumun hakkinda daha net bilgi verir.Aday yoksa yumurta dondurma falan oluyor onu bir arastir tamamen gitmesinden iyidir.Ben de bekarken ogrendim basta onu yapacaktim ama aday olunca evlilik sonradan daha mantikli geldi ama sende aday yoksa yumurta dondurma islemini konus bir merkezle.

amh yaptırmadım doktorum söylemişti yaptıralım diye yaptırıcam sanırım ondada problem çıkmasından korkuyorum açıkçası.

Evet cnm boyle seyler duymaya cok ihtiyacmZ var.benim de duali bir suyum var MUHAMMED (sav) yazili kagit surahinin icinde 40 gun icmem lazim.o arada her cuma gecesi teheccud namazina kalkip yusuf suresi okuyorm.15 gun kaldi bitmeye.bakalim insallh sifa olur.tatlim büyü ayridr dua ayridr.büyü yapanlar ve yaptranlar şirk icindedrler ve cok gunahkardrlar zaten.ikisi ayri seyler.duaya ihtayacmz var.iyi bir hocadan dua yazilmasi istenebilir bunda bisey yok.cuma gunu gitmek lazimmis.esimi ikna edrsem yarin ben de gidecem.itikat cok onemli dualarin gucune cok inaniyorum....
Canim resimdeki senin kizin mi? Ayy ne tatli ya :D annelik icgudusu dogustan geliyor zaten ama insanin boyle kiz cocuklarini gorunce cocuk istegi daha da depresiyor :D

Amin canim seni de guzel kizina kavustursun biran once :) bu arada nette suyu azalam cok kadin var sık olan birseymis o icini ferah tut canim.Ben de gittim kuru inciri aldim kendime.Bir de doktorum sekerden tatlilardan falan uzak dur seker hucreleri oldurur dedi.Iyi bir doktordu simdilik bakalim bir sure sonrasinda duruma gore degistiririm veya devam ederim.
Tatlm doktorunun icine sinmesine cok sevndm.gerckten cok pozitifmis.bu ise 1-0 önde basladin, bu cok onemli bir gelisme.ultrason goruntunun guzel olmasi ise en güzel tarafi.evet umutsz vaka degilsin artik.sıkma tatlı canını artik, derin bir oh çek:)

Canim resimdeki senin kizin mi? Ayy ne tatli ya :D annelik icgudusu dogustan geliyor zaten ama insanin boyle kiz cocuklarini gorunce cocuk istegi daha da depresiyor :D
Evet canim kızım.ocakta 6 yaşini dolduracak insallah.kız cocugu guzeldr, benim en buyuk arkadasim oldu.ALLAH sana da tatli saglikli bir kız versin.aranzda cok yaş olmamasi iyi olur arkadas olursnz siz de insallh :)

amh yaptırmadım doktorum söylemişti yaptıralım diye yaptırıcam sanırım ondada problem çıkmasından korkuyorum açıkçası.
burdaki herkes aynı dertten muzdarip :KK43: ben bu ay ölçtüremedim bile, dr. un amh testi istedimi, o daha kesin sonuç veriyor..bende aslan pençesi kullanıyorum bazı arkadaşlar hem aslanpençesi hem hayıt beraber kullanıyorlar şifa olur inşallah ama sanırım 3 ay falan hayıtı içmek lazımmışş

hhayıt tohumunu ezipmi kullanıyor biliyormusun canım birde kist yapıyo diye okudum biyerde acaba doğrumu.... arslanpençesini sürekli kullansam bi zararı varmı acaba ...sonuçta ben bekarım evlilik şuan yok ama olana kadar bu kürleri uzun süre kullanmanın bir zararı olurmu acaba

hhayıt tohumunu ezipmi kullanıyor biliyormusun canım birde kist yapıyo diye okudum biyerde acaba doğrumu.... arslanpençesini sürekli kullansam bi zararı varmı acaba ...sonuçta ben bekarım evlilik şuan yok ama olana kadar bu kürleri uzun süre kullanmanın bir zararı olurmu acaba
Canim bence sen yumurta dondurma isini arastirsana bir.Cunku hangi bitkiyi kullanirsan kullan bu senin yumurtalarinin atilmasini engellemez.Dogum kontrol hapi belki biraz engeller ama yumurta dondurma isini arastir bence iyice.

canım bu hap biesteron değilmi deha ben toplam 6 ay kullandım tüp bebek aşamasına bile gelemiyordum biesterondan sonra 3 tüp denedim her tüpte bir emriyom olmuştu..ses kalınlaşıyor bırakınca düzeliyor cnım birde bu hapı kullanırken nodüler çıktı boğazımda gerçi küçüktü zararsız demişti doktor..bu hap kalp ritmini bozuyor bu hapı kullanırken hep boğazıma bişeyler var gibi oluyordum boğuluyorum sanki ..kalbimdede çarpıntı yapıyordu bana yan etkileri bunlardı ..aslında amerikada bir araştırma yapılıyor kalp krizi ölümlere ve sonuç biesteron deha kullanan bayanların kalp krizini tetiklediği ortaya çıkıyor aslında bu deha bir hormon ölçülüp düşükse takviye başlatılıyormuş..ama türkiyede genelde tüp bebek öncesi kulandırıyor doktorlar..benim burdaki doktoruma sordum alabilrimiyim hiçbir zararı yok kullanabilirsin demişti ama kanıtlanmış bir etkisi yok demişti bana..canım sana tavsiyem günde iki adet al..tazen incir memelekte çok yedim ben bayramda ve sonuç 6 ay olmayan yumoşlar şimdi 3 tane birden çıktı gerçi ikisi gelişmedi elde bir tane var ama onada şükür bize gereken bir emriyo zaten..bu zamanda taze incir zor canım biyerde okudum geceden saf seytinyağında bir adet inciri bekletiyorsun hem fazla incir yememş oluyoruz çünkü incir prolokatini yükseltiyor aynı zamanda..

Gulneva canim yumosun buyumus masallah 17 mm olunca topluyorlar 3 mm kalmis kanli canli yavru olsun sana insallah
amin canımcığım inş çok yıprandık çok Allahım bu sabrının mükafatını vericek inş ben herşeye ramen umutluyum elde ne var ne yok bozdurcam çünkü 4 tüp denemem bu olmasa düşünmek bile istemiyorum Allahım esirgesin..canım hamişlerin duası kabul olurmuş..senin bebeişinde çok sağlıklı doğucak inş..serum yada ilaçla bu sıvı fazlaşmıyormuşmu canım mutlaka sor doktora bunun tedavisi vardır mutlaka..Alahım karnındaki evladını sana bağışlasın inş..

amin canımcığım inş çok yıprandık çok Allahım bu sabrının mükafatını vericek inş ben herşeye ramen umutluyum elde ne var ne yok bozdurcam çünkü 4 tüp denemem bu olmasa düşünmek bile istemiyorum Allahım esirgesin..canım hamişlerin duası kabul olurmuş..senin bebeişinde çok sağlıklı doğucak inş..serum yada ilaçla bu sıvı fazlaşmıyormuşmu canım mutlaka sor doktora bunun tedavisi vardır mutlaka..Alahım karnındaki evladını sana bağışlasın inş..
Tatlim yumosun canlanmis buyumus.cok sevndim inan.hadi bakalim tatlim guzel haberlerini bekliyorz.bu arada yasin okuyalim sana.40 kisiye okut sen de.ben aldim simdiden kizlar da alir eminim:)

Back
X