- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
işten öyle çok çok izin alamıyorum malesef çok sorun oluyor, bu nedenle ki pazartesi bir başkent ile görüşüp eşimin abisinede danışıp ona göre bir yol izlemek istiyorum. eşimde sürekli ankaraya gelemiyor,bakalım nasıl olacak bizim bu işler, Allah çok büyüükk, foliküller iyi durumda olduğunda doğal siklustan faydalanıcak hayırlısıyla sende, dhea nasıl bişey bilmiiyorum belki banada verecek,sivilce falan sorun değil ama tüylenme lazer bitmek üzerede ....amannn napiym bebeiş gelsinde sonra bir daha giderim artık, onu düşüncek konumda değilim..Amin amin tesekkur ederim canim hepimizin insallah.Biliyosun ben cok stresliydim doktor nasil ne diyecek yumurtaliklar ne alemde falan kendimi yedim kac gundur cok gergindim.Epey rahatladim doktordan cikinca.Zaten doktor benimle oyle konustu ki sanki cok olagan seyler konusuyormus gibiydim.halbuki karsinizda 20 yasinda bir hasta var ve menopozun esiginde baskasi olsa aciyarak bakar ahlar vahlar belki yazik der anneme bi doktor oyle yapti ama bu doktor bana durumun anormalligini hic yansitmadi.Bu bile insani psikolojik olarak cok rahatlatiyor.Fiyati hic konusmadik canim onu gidisat belirler sanirim igne dozu vs bir de o asamaya gelebilecek miyiz bakalim.Cok yuksek doz kullanmayacakmis igneyi.Ben en son temmuzda olcturdum 30du fsh o travmadan sonra bir daha doktorun onunden bile gecmedim.Merak da ediyorum gelecek ay kac cikacak bakalim.Istersen git bir on gorusme yap cinnah caddesinde yeri kizilaydan 10 lira bile tutmaz sanirim ucretsiz zaten en azindan fikir edinmis olursun.