fsh yüksek olanlar

Gunaydin kizlar.gecen gece ruya gordum hamileydm kan testinde cikiyordu.ilk buraya yaziyordum hatta.acaba bir ruyanin pesine takilip gidip test mi yaptrsam bilemedim.aslnda uc aydr adet olmuyorm amaa gecen ay fsh olctrmustm 45 idi.bu fsh la dogal yoldan gebe kalinir mi ki.gerci bi arkadasm da 45 fsh la dogal hamile kaldi ama...hayalkiriklgndan cekiniyorm ne yapayim dersiniz test yaptrsam mi ki???

Gunaydin kizlar.gecen gece ruya gordum hamileydm kan testinde cikiyordu.ilk buraya yaziyordum hatta.acaba bir ruyanin pesine takilip gidip test mi yaptrsam bilemedim.aslnda uc aydr adet olmuyorm amaa gecen ay fsh olctrmustm 45 idi.bu fsh la dogal yoldan gebe kalinir mi ki.gerci bi arkadasm da 45 fsh la dogal hamile kaldi ama...hayalkiriklgndan cekiniyorm ne yapayim dersiniz test yaptrsam mi ki???

Canimmm Günaydın inanki bugün bende rüyamda hamile çıktım idrar testinde.kirmizi renk ve pozitif işareti vardı ama sevindim ama havalara uçmadim eşime sarıldım sevindik falan çok etkisinde kaldım sabah gerçek gibiydi. .
git yaptir canimmm belki işarettir kimbilebilir degilsede merakını gider tatlimmm...

günaydın canımmm bugün kontrolüm var ben ilk defa yalnız gidicem kontrole eşim iştee izin alamadı gelemiycek..sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor evde günler...ev hanımı olmak güzelmişmi canım..

Inşallah iyi haberler verirsin ☺ gulnevammmm. .hadi bekliyorum heyecanla. ..

oyyy hayırlara vesile olsun inşallah, yaaa ben testlerden çok etkilenip üzülüyorum sonra, sen o kadar olmuyorum ben dersen yap istersen, ayrıca eşinde sorun yoksa zayıf yumurta güçlü sperm ile tabikide doğal hamilelik olabilirmiş dr.um dedi.

Canimmm Günaydın inanki bugün bende rüyamda hamile çıktım idrar testinde.kirmizi renk ve pozitif işareti vardı ama sevindim ama havalara uçmadim eşime sarıldım sevindik falan çok etkisinde kaldım sabah gerçek gibiydi. .
git yaptir canimmm belki işarettir kimbilebilir degilsede merakını gider tatlimmm...
bugün ne güzel rüyalar var maşallahhh :) tez vakitte sağlıcakla gerçeğiyle karşılaşırsınız inşallah...

günaydın canımmm bugün kontrolüm var ben ilk defa yalnız gidicem kontrole eşim iştee izin alamadı gelemiycek..sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor evde günler...ev hanımı olmak güzelmişmi canım..
Canim dualarimiz senle guzel olacak insallah.evde olmak guzel ya stres yok yorulmak yok sadece yemek yapiyorum evi bile esim supuruyo.koy bucak dogu bati deeken 5 yildir araliksiz calistim yorulmusum iyi geldi

östrojenim yükseliğinin yanında fsh da yüksek çıkmıştı. ikisi berber bir hastalık belirtisi olabilir mi?

Oooo canlar ruyalar gorulmus.rabbim gercege cikarsin ruyalarinizi.bi test yapiverin .bu arada pogaca yaptim gelin cayla icelim beraber olsun
ayyyy afiyet olsun bal olsun yarasın size inşallah, hımm yapmayıda yemeyede bayılırım :)

östrojenim 1049 fsh ım normal sınırın biraz üstündeydi şuan işte olduğum için özel hastanenin fsh tahlili görünmüyor.

östrojenim 1049 fsh ım normal sınırın biraz üstündeydi şuan işte olduğum için özel hastanenin fsh tahlili görünmüyor.
Canim cikolata kistin olabilir yada birden fazla over kistin vajinal ultrasonla bamilmali ama baya yuksekmis dra sordunmu yumurtaliklarin cok ostrojen salgiliyo demekki.

doktor hiçbir teşhis vermedi çok sancılı adetim oluyordu ve bu seneye kadar devlet hastanelerinde hep normaldi, e2 sadece biraz polikistikoverleşme var fakat sendrom değil dedi duphaston verdi 4 ay sonunda yine tahlil olurum, fakat sürekli kilo alıyorum,

zaten şu doktorlar rahmimde hiçbirşey bulamıyorlar,burda araştırıyorumda bazı kadın rahimindeki ufak ayrıntılardan dolayı sorun yaşayan bayanların durumunu atıyorum kadın doğumda bir dalına yoğunlaşanlar farkediyo çoook sonra bende şüphe ediyorum öyle birşeyim var mı diye.

zaten şu doktorlar rahmimde hiçbirşey bulamıyorlar,burda araştırıyorumda bazı kadın rahimindeki ufak ayrıntılardan dolayı sorun yaşayan bayanların durumunu atıyorum kadın doğumda bir dalına yoğunlaşanlar farkediyo çoook sonra bende şüphe ediyorum öyle birşeyim var mı diye.
HSG çekildinizmi?

hsg nedir tam olarak smr filana bakıldı birşey bulunamadı o zamanlar mantar vardı şimdi birşey kalmadı

Back
X