- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH KABUL ETSİN BİRTANEMM, ÇOK ÇOK KALİYELİ YUMOŞLARIN OLSUN İNŞALLAH DÖLLENSİN DE BÖLÜNEREK ÇOĞALSINLAR,RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN.Herkese iyi gelecer kızlar. .sahur yaptım bir yazayım dedim..ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNLERIN HURMETINE BU GECE SAATLERINI BEBEKLERIMIZ IN SESIYLE UYANMAYI EMZIRMEYI NASIP ETSİN INŞALLAH☺HAYALI BILE GÜZEL KIM BILIR VARLIGI KOKUSU NASIL GÜZEL OLUR GÜL YUZLULERIMIZIN. ..HEPINIZE IYI UYkular CANLAR..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız. ..
Ezgicim dik durmaktan başka bir çaresi olmayan bizler denedikçe her aşamada daha mı güçleniyoruz ne, derdi veren Rabbim derman aratmasın, dün gittiğim dr. da da transfer sonrası kalp atışları için gelmişti bir kadın. 6+1 miş :) maşallah dedim hasretle özenerek ve de tabiki imrenerek dualar ettim.ben 32 yaşımdayım.dr da 35-36 dan sonra zaten olmayacağını söyledi.Tabiki bunu sadece Allah bilir ama dr.da vesile gördüklerine ve de test sonuçlarına göre konuşuyor.bir yola girdik inşallah bu yoldan kucağımızda sağlıklı evlatlarımızla çıkarız ...Canlar yazilarinizi okuyorum.ne gucluyuz biz diyorrum
Cunku erken menopoz denilen sey hayatimizda bomba etkisi yaratiyor.gebelikten sonra yine ilaclara donus yapacagim ben de.bu isin psikolojik boyutu da var .yasadigimiz sey cok zor kizlar cogumuz 20 li yaslardayiz ve menopoz kelimesi ile tanisiyoruz.birbirimizden guc alarak ayakta durmaliyiz kizlar desteklerimizi eksik etmeyelim birbirimizden
benim dr umda dedi, dhea yararlımı değilmi bilmiyoruz herkese ama veriyoruz bir umut işe yarar diye dedi, ayrıca kıllanma v.s. yapmazmış, birde zaten gençleşme antiaging diye geçiyor kalp krizi riskini falan azaltma yönünde çalışmalar varmış. ama işte etkisi herkeste değişiyor tabiki, bana verdi dr.um bulup kullanıcam Allah ın izniyle.Sagolun kizlar yarin doktora ulasabilirsem dhea sorcam.bakalim ne dicek.benim de yapi kilo almaya musait.hipotiroidim var.o yuzden cekiniyorm her ilactan.suan omega3 fol asit qenzim cylolrognova vitamin hapi aliyorm.arti caylar...siz neler kullaniyosunuz
Canim benim bu konuda dr lara cok guvenim yok bu erken menopoz konusunda tip da cok birikimli degil kac tane profun makalesi var bak bakalim bir elin parmagini gecmiyor.benim annem 38 de girdi.37 de dogum yapti menopoza bir yil kala oldu hemde dogal.bizim ihtiyacimiz olan sey zaman .gecen bi haber gordum kadinin 17 kez hamile kalmis sadece birini dogurmus.rabbim kadina o zaman nasip etti.kadin 50 yasindaydi.biz elimizden geleni yapalim tatlim ve zamanini bekleyelim insallah guc olmazbenim dr umda dedi, dhea yararlımı değilmi bilmiyoruz herkese ama veriyoruz bir umut işe yarar diye dedi, ayrıca kıllanma v.s. yapmazmış, birde zaten gençleşme antiaging diye geçiyor kalp krizi riskini falan azaltma yönünde çalışmalar varmış. ama işte etkisi herkeste değişiyor tabiki, bana verdi dr.um bulup kullanıcam Allah ın izniyle.
Canim biesteron dhea her eczanede olmuyo siparisle getirtiyorlar mesela ben nigdedeyim siparisle kayseriden getiriyolardi.digerleri vitamin gibi bulunur buyuk eczanelerde dhea yi netten de alabilirsinÖNCELİKLE GÜNAYDIN CANCAĞIZLARIM :) ŞİMDİ BEN BU İLAÇLARA BAŞLIYCAM, YALNIZ İLAÇLARI BULAMADIM İYİMİ, İNTERNETTEN Mİ ALMAK GEREKİYOR? BİR YARDIMCI OLSANIZ.DHEA, MELATONİN BİR DE KOENZİM Q10
Canim sizin yediginiz ictiginiz herseyi denedim .hayit pence vvs.ama gebe kalmadan bi ay once yumurtaligim icin hacamat yaptirdim ve dhea kullandim follikulum olmazdi o ay 4 tane olmustu sanirim ikisi yaradi bana .Sen neler kullanmistn cnm ilac cay vb.
anladım canımcım teşekkürler olmadı netten alayımmm :)Canim biesteron dhea her eczanede olmuyo siparisle getirtiyorlar mesela ben nigdedeyim siparisle kayseriden getiriyolardi.digerleri vitamin gibi bulunur buyuk eczanelerde dhea yi netten de alabilirsin
şey cahilliğime ver hacamat nedir nasıl yapılıyor..Canim sizin yediginiz ictiginiz herseyi denedim .hayit pence vvs.ama gebe kalmadan bi ay once yumurtaligim icin hacamat yaptirdim ve dhea kullandim follikulum olmazdi o ay 4 tane olmustu sanirim ikisi yaradi bana .
Canim hacamat efendimiz hz muhammed zamanindan gelen ve sifa diye buyurdugu bir tedavi sekli.modern tiptaki ismi kupa terapisi.hayatimiz boyunca kilcal damarlarimizda birikmis olan ve vucudumuzun sistemini bozan kirli kani kupalarla cekme islemi.efendimiz her yil yaptirirmis.70 derde sifa bunun icinde kisirlik da var.kafa bacak sirttan yapiliyor.ben bir tip doktoruna yaptirdim canim kayseride yumurtalik icin dediginizde kalcadan yapiyorlar.internetten bulabilirsin hacamat yazip canimşey cahilliğime ver hacamat nedir nasıl yapılıyor..
çok teşekkür ederim bir araştırayım..bir zararı yok değilmi hani bel çekme gibi birşey değil sonuçta...Canim hacamat efendimiz hz muhammed zamanindan gelen ve sifa diye buyurdugu bir tedavi sekli.modern tiptaki ismi kupa terapisi.hayatimiz boyunca kilcal damarlarimizda birikmis olan ve vucudumuzun sistemini bozan kirli kani kupalarla cekme islemi.efendimiz her yil yaptirirmis.70 derde sifa bunun icinde kisirlik da var.kafa bacak sirttan yapiliyor.ben bir tip doktoruna yaptirdim canim kayseride yumurtalik icin dediginizde kalcadan yapiyorlar.internetten bulabilirsin hacamat yazip canim
slm canlar sayfa ne kadar aktif olmu maşallah..oku oku zor bitirdim...benden güzel haberler yok canlar ya diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
canım bende çok umutluydum en başta 3 yumoşla başlamıştık çook mutlu olmuştu ama fazla inandırmışım kendimi..ama inan canım çook umutlanıyoruz ya sonrası çok büyük hayal kırılığı oluyor...bizim yumoşlar ortada olurs 2 veya 3 yumoş çook büyük şans olur olmasada tek yumoşa umut bağlıycaz..ihtimaler düşük olsada tek taşımız için savaşıcaz..ama olumsuzlukları göze alarak gitmek en güzeli...ben hormonlar normal diye düşünüp herşey yoluna girdi derken eskiden yaşadığım şeyleri unutup fazla bel bağlamışım kendimi kandırdı galiba..madi yönden o kadar zor durumdayız inan tedavime devam etsem elde avuçta kalan son altınları bozdurcam birde öyel bir durumki altın dibe vurdu şans işte belkide böylesi bizim için daha hayırlı diyorum..ve şuan iş için başvuru yaptığım işyerlerinden haber geldi bugüngörüşmeye gittim tedavilerime devam etmem için çalışmam şart..biyandan da tedavime devam etmem için izin almak büyük bir sorun..ortada kalmış durumdayım Allahım yolumu bulammam için yardımcı osun hepimize inş..gülnevammm canım benimmm sakın sıkma canını bu ay olmazsa öteki ay olur ne dedik üzülmek yok..tamam biraz ağlayacagız ama günlerce degil önceki yaptıgımız hataları yapmayalım pozitif olalım inşallah..ben hiç pozitif degilim aslında ama kendimide kandırıyorsamda olmaya çalışıyorum..gün ola harman ola..yarına inşallah herşey güzel olur..olmasada gelecek aya olur inşallah yeter ki tedavi olma fırsatımız olsun degil mi gülneva..ben tedavi olacam diye inanki çok heyecanlıyım..çünkü 2 yıldır bu günü beklyorum..ama hiç yumurta olmazsa çok üzülürüm bakalım inşallah olur yumurtam karışık duygulardayım ama iyi şeyler düşünmeye zorluyorum kendimi..EMEKLERİMİZ BOŞA ÇIKMAYACAK İNŞALLAH CANIM BENİMM..ALLAH VAR UMUT VAR..
Allah çok büyük, bekleyip dua edelim hayırlısını umarak, benimde sinirlerim çok gergin çünkü, jilet gibiyim tabiri caizse, üzülmeni çok iyi anlıyorum ama işte ağlamakla bir yere varılmıyor kuzum yaaa.Allahım en hayırlısını versin hiçbirşey bitmiş değil, duamızı edelim bekleyelim,Rabbim yumoşlarına can versin inşallahhhslm canlar sayfa ne kadar aktif olmu maşallah..oku oku zor bitirdim...benden güzel haberler yok canlar ya diğer sonradan büyüen yumoşum yok büyük bir ihtimale küçüldü kalitesiz olduğu için dedi doktorum..diğer yumoşta iğnelere ramen çok yavaş büyüüyo hatta ilerleme bile yok iki günden beri yinede küçülmede yokk..akşam tekrar takviye menogon iğne yaptı doktorum yarın yine kntrolüm varr..dün çoook moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti o kadar inandırmıştım kendimi iki yumoşa büyük hayal krıklığı oldu benim için..yarına yumurta gelişmesine göre tedaviye devam yada iptal olabilir büymese büyük bir ihtimale..hayırlısı diyorum canlar Allah büyü biz mücadelemizi veriyoruz vermiyorsada vardır bir hayır..önümüze bakıcaz canlar..
iş olur inşallahhh, ççalışırken çok zor oluyor, bende müdürüme bilgi verdim bu zamanlarda biraz fazla izin alabilirim dedim, gerekirse mesaşye kalırım dedim ne yapayım çalışmak zorundayım başka türlü olmaz tedavicanım bende çok umutluydum en başta 3 yumoşla başlamıştık çook mutlu olmuştu ama fazla inandırmışım kendimi..ama inan canım çook umutlanıyoruz ya sonrası çok büyük hayal kırılığı oluyor...bizim yumoşlar ortada olurs 2 veya 3 yumoş çook büyük şans olur olmasada tek yumoşa umut bağlıycaz..ihtimaler düşük olsada tek taşımız için savaşıcaz..ama olumsuzlukları göze alarak gitmek en güzeli...ben hormonlar normal diye düşünüp herşey yoluna girdi derken eskiden yaşadığım şeyleri unutup fazla bel bağlamışım kendimi kandırdı galiba..madi yönden o kadar zor durumdayız inan tedavime devam etsem elde avuçta kalan son altınları bozdurcam birde öyel bir durumki altın dibe vurdu şans işte belkide böylesi bizim için daha hayırlı diyorum..ve şuan iş için başvuru yaptığım işyerlerinden haber geldi bugüngörüşmeye gittim tedavilerime devam etmem için çalışmam şart..biyandan da tedavime devam etmem için izin almak büyük bir sorun..ortada kalmış durumdayım Allahım yolumu bulammam için yardımcı osun hepimize inş..