fsh yüksek olanlar

Kizlar ev isinden yazamadim.kizcagizim iyi teyzeleri cok sukur 2 hafta sonraya gun verdi.suyu da yeterli dedi bakalim hayirlisi.
Oh oh cok sukur.ee sende artik kizcene hazirliga basla.cok yiprandn cok bekledin ee biraz dagit kafani hazirlklara yogunlas.zehra olacakti de mi kızcen.bu arada sana benziyor mu findik kurdu :)

Kizlar ev isinden yazamadim.kizcagizim iyi teyzeleri cok sukur 2 hafta sonraya gun verdi.suyu da yeterli dedi bakalim hayirlisi.
Iyi canim cok sukur :) O bi saglikla dogsa hepimiz rahatlayacagiz.Insan hep korkuyodur bir sey olur diye eminim ama bence de hazirliklarina basla yavastan annesi :D pembis pembis seyler al ona :D

slm canlar hepinize teker teker cevap yazamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..

slm canlar hepinize teker teker cevap yazamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..
Canimm benimm dualarimiz seninle insallah bu son ugrasin olsun artik rabbim kavustursun seni de bebegine.Maddi manevi cok yorulmussun senin de zamanin geldi bence hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz :)

Canimmm inşallah bu aylar hepimize hayırlı bebekler olarak geri döner. .inşallah hamile olursun hayırlısı ile tatlimmmm aminn

inşALLAH CANIM BENİM İNşALALHH....CÜMLEMİZ HAMİLE OLALIM..

OYY MAŞALLAH ..ezgim..yesinler kızını senin..evdesin dimi sen okuldan ayrılmıştıınn..

gülnevacım inşALALH YUMURTA GÜZELCE TOPLANIR DÖLLENİR TUTUNUR SNA HAYIRLIS HABERLERLE DÖN BİZE..

Oh oh cok sukur.ee sende artik kizcene hazirliga basla.cok yiprandn cok bekledin ee biraz dagit kafani hazirlklara yogunlas.zehra olacakti de mi kızcen.bu arada sana benziyor mu findik kurdu :)
Canim bilmiyorum ki ya suyu cok bol olmadigindan net resim cikmiyor k8 eli de hep yuzunde ama bir resmi vardi orada kendime benzetmistim elmacik kemikleri filan.hazirlik olarak da buyuk olan esyalari almistim zaten dogum cantami hazirlamam lazim muhtemelen dr beni sezeryan yapacak benim cocugun zor oldugunu bildigi icin riske atmayalim der kesin hayirlisi ile o gun gelir insallah ya daha da cok var

Oy oy bi an kendimi hatirladim ne heycanliydim sonra dr gelip elimi tutunca uctu gitti.en cok da o asamaya geldigime sukrettim.opu sonrasi esime tek yumurtaya bagladik umutlari dedim o da tum insanlar tek yumurtadan olmuyor mu dedi.dusununce hepimiz tek yumurta tek sperm rabbime bu zor degil tatlim yeter ki kun fe yekun ol desin.ki insallah olacak bu sefer icime oyle doguyor

Iyi canim cok sukur :) O bi saglikla dogsa hepimiz rahatlayacagiz.Insan hep korkuyodur bir sey olur diye eminim ama bence de hazirliklarina basla yavastan annesi :D pembis pembis seyler al ona :D
Oy oy bi an kendimi hatirladim ne heycanliydim sonra dr gelip elimi tutunca uctu gitti.en cok da o asamaya geldigime sukrettim.opu sonrasi esime tek yumurtaya bagladik umutlari dedim o da tum insanlar tek yumurtadan olmuyor mu dedi.dusununce hepimiz tek yumurta tek sperm rabbime bu zor degil tatlim yeter ki kun fe yekun ol desin.ki insallah olacak bu sefer icime oyle doguyor
Aynen canim odumuz kopuyor inanki taniki evlat zoru kolayi yok fakat bisey olursa ne yaparim diyosun cok zordur rabbim yasatmasin .

slm canlar hepinize teker teker cevaplamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..
Tatlim bu mubarek günün yuzu suyu hurmetine rabbim yuzunu guldrsun insallah.embriyon dollenir rahminde can bulur.15 gune guzel haberler bekliyorz artik hayirlisiyla...

Ezgicim miniğin iyi olmasın maşallah çok sevindim, eşinle aranızdaki diyalog sabah sabah gözlerimi doldurdu gene, tek yumurtaya umut bağlamak, durUmumuz tamda budur, yumurtaya can veren Rabbim bu hayırlı cuma gününde bizide görsün duysun inşallah, bugün anlamsız bir şekilde çok fazla duygusalım neden bilmiyorum.
annesi güzel pembiş pembiş ciciler al ona sen, kendinide ihmal etme :) Rabbime emanetsiniz önce sonrada eşine...

sanırım birazdan olacak gülnevam opu,Rabbim yardımcın olsun bu mübarek cuma gününde, yumun olsun yumurtaların olsun can bulsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz...bu zorlu süreçte yüzün gülsün inşallah, dualarımdasın.

beraber gitseniz yönlendiriler mutlaka, Allah korusun bir sıkıntı çıkarsa üroloğa yönlendirirler.birde bilmiyorum tabiki ama sigara olayı varsa derhal uzaklaşın derim çünkü çok etkiliyor herşeyi.
Sigarayı maalesef kocam bırakmıştı ama şimdi tekrar başladı. Çok içtiğini sanmıyorum çünkü bana çaktırmadan içiyor. Evde akşamları ya da haftasonu içmiyor mesela. İnatçı biraz...

Canim merhaba hosgeldin oncelikle.profilindeki sensen eger masallah yasini hic gostermiyorsun kesinlikle.ikincisi yasin itibari ile fsh 12 cikmasi cok normal canim cunku 35 yasindan sonra fsh de bir miktar artis dogaldir.ki seninki 12 yuksek de degil zaten.asilama da deneyebilirsin oncelikle
Bakalım tetkiklere göre... Ama doğal yoldan olabilir diye düşünüyorum. Belki bir rahim filmiyle işi garantiye alabilirim. Bu arada hoşgeldin demişsin çok teşekkürler ama resimdeki ben değili tabiki, o ünlü bir şarkıcının eski bir resmi :)

Canim yasin da 38 ise hiiic erteleme.Sansliisn fsh 12 iken yakalamis doktor.Bence de esine test yaptirin sen de amhi yaptir tam rezervini ogren , nerde yasiyorsun bilmiyorum ama tup bebek merkezlerine ön gorusmeye gidebilirsin genelde ucretsiz oluyor.Antral folikul sayin hakkinda bir sey dedi mi doktor en onemlisi o bence.Ultrason goruntun yani.Senin fshin cok yuksek degil ama yastan dolayi dezavantajlisin o yuzden hic erteleme giden zaman geri gelmiyor ben bekar oldugum icin 1 yil kaybettim bu surede bile fshim cok artti evliyken hic zaman kaybetme.
Merhaba FKB? Kaç yaşındasın peki?
Bu ay yine FSH'a baktıracağım. Reglimi bekliyorum. Çok yorulduğum için son zamanlarda geçen ayki yükseklik stresten de olabilir. Bir de meslek icabı yıpranmış olabilirim biraz.

Bir ara doktor bir tarafında 4-5, diğerinde 3-4 rezerv var, yaşınla orantılı ama çok değil rezervin demişti. Bu sanırım 2 sene önce falan... Herhalde jinekolog söyler gittiğimde. Erkekte problem olduğunu sanmıyorum ama sigara içtiği için yaşa da bağlı olarak azalma olmuş olabilir zamanla. Bu ay da olmazsa bu sefer daha kapsamlı bir yere beraber gideriz. Şimdilik kız kıza doktorumla halletmek daha mantıklı geldi bana.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tatlimmmm. ..olmazsada dert değil üzülme tamam mı. .öylesine yaptirdigini varsayalım. .söktürücü kullanmak için yaptırmak sart sonucta. .eğer varsada bayram olur hepimize. ..ALLAH BÜYÜK CANIMMMMM. ..
Pardon söktürücü nedir? Yazdıklarınızı tak,p etmeye çalışıyorum ama bazı terimleri bilemiyorum :)

Sigarayı maalesef kocam bırakmıştı ama şimdi tekrar başladı. Çok içtiğini sanmıyorum çünkü bana çaktırmadan içiyor. Evde akşamları ya da haftasonu içmiyor mesela. İnatçı biraz...
Çok içmiyorsa sorun olmayabilirde aslında tabiki dileğim hiçkimsenin içmemesi az ya da çok, siz tabiki doğal yoldan ve de dr. kontrolünde deneyin durumunuza göre de dr.unuz yönlendirir sizi ki, inşallah öyle tedaviye falan gerek kalmaz.içiniz rahat olsun, rahim filmini bile 2-3 ay sonra isterler, belki o zamana gebe kalırsınız :)

Back
X