fsh yüksek olanlar

merhaba arkadaşlar,
sizler bu başlık altında uzun süredir konuştuğunuzu ve bu fsh yüksekliği ile ilgili olarak oldukça deneyimli olduğunuzu farkettiğim için sizlerden bilgi almak istedim. ben 36 yaşındayım ilk fsh 25, ikincisi ise 16 çıktı. Tedavi olmak istiyorum ama bu durumda olanlar için önce bir kaç sefer üst üste yumurta toplama yapılabildiğini sonra bunların transfer edildiğince başarı oranlarının artabileceği konusunda bir bilgi aldım. sizlere böyle bir uygulama yapıldı mı yoksa yumurta toplamadan sonra hemen trasfer mi yapıyorlar?..

Tatlm belki yumurtluyosundr.keske bir ovulasyon testi alsaydin.ultrason goruntun iyiydi ovulasyon oluyordr insallh.bos gecirme :)

Canim akintin da var mi yumurtluyosun sanirim bu gunleri bos gecirme
Yok kizlar ya ben hic boyle yumurtlamam ki yani oyle belirtilerle olmaz kaldi ki bende duzgun yumurtlama oldugunu da sanmiyorum adet agrisi gibi ayni.Bos gececek bir de misafirim var 2 gunluk :KK43: ama normalde de yumurtlama oldugunu sanmiyorum yuregim agzimda yine adet olmasam eylul ayindaki gibi diye bekliyorum.Eylul ayinda da boyle bir hafta arayla adet oldum bitmek bilmemisti.

günaydın canlar nasılsınız kulağım telefonda bekliyorum..şuna kadar hiç heycan yoktu şimdi bir korku kapladı içimi ya dölenmediyse canlar ya..dölenmeseydi daha erkenmi ararlardı acaba..her zaman saat 11 buçukta haber verirlerdi..

günaydın canlar nasılsınız kulağım telefonda bekliyorum..şuna kadar hiç heycan yoktu şimdi bir korku kapladı içimi ya dölenmediyse canlar ya..dölenmeseydi daha erkenmi ararlardı acaba..her zaman saat 11 buçukta haber verirlerdi..
Gulneva canim telas yapma.biliyormusun beni aksamm 4 te aramislardi hatirliyormusun kafayi yemistim ama dr lar bu saatlerde labaratuvarda oluyorlar canim .bir suru kisinin yumosuna bakiliyor.ayrica imsi yaptilar dollenmemesinin imkami yok

Gulneva canim telas yapma.biliyormusun beni aksamm 4 te aramislardi hatirliyormusun kafayi yemistim ama dr lar bu saatlerde labaratuvarda oluyorlar canim .bir suru kisinin yumosuna bakiliyor.ayrica imsi yaptilar dollenmemesinin imkami yok
mallesef canım yaaa yumoşum dölenmemiş hakımda hayırlısı buymuş artık tüp bebeklede şansım azalmış onuda anladım..3 tüp bebekte böyle bişey yaşamamıştım..

mallesef canım yaaa yumoşum dölenmemiş hakımda hayırlısı buymuş artık tüp bebeklede şansım azalmış onuda anladım..3 tüp bebekte böyle bişey yaşamamıştım..
Inanmiyorum yaaa mikroenjeksiyon yapmadilar mi canim ya sebep neymis niye olmadi sok oldum su an canimmm

Inanmiyorum yaaa mikroenjeksiyon yapmadilar mi canim ya sebep neymis niye olmadi sok oldum su an canimmm
ımcı ve mikroenjeksiyon yapıldı aslında canım kısmet olmayınca olmuyor..ama orda emriyolog vardı bitane hem oranın sorumlusu o dış ülkedeymiş kongrede buda çok bilgili değil diye düşünüyorum dölenmemesinin sebebi bu diye düşünüyorum..hakımızda hayırlsı önümüze bakıcaz ilk duyduğumda hiç olmuycak gibi hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim..

ımcı ve mikroenjeksiyon yapıldı aslında canım kısmet olmayınca olmuyor..ama orda emriyolog vardı bitane hem oranın sorumlusu o dış ülkedeymiş kongrede buda çok bilgili değil diye düşünüyorum dölenmemesinin sebebi bu diye düşünüyorum..hakımızda hayırlsı önümüze bakıcaz ilk duyduğumda hiç olmuycak gibi hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim..

Gulneva inanki ne hissediyorsan onu hissediyorum. .ben çok umitliydim bu sefer olacak diyordum. .ama kısmet tatlım ne yapalım Bidahaki aylara bakacağız artık kardeşim üzülme fazla tamam mi

Anladim canim ama lutfen bir daha denersen gelismis labaratuvari olan yerde dene canim bende o kadar umitliydim ki ..hakkinda hayirlisi canim yine denersin insallah hicbirsey bitmis degil yumurtan da bitmedi bak oluyor .uzme kendini toplan hemen

Gulneva inanki ne hissediyorsan onu hissediyorum. .ben çok umitliydim bu sefer olacak diyordum. .ama kısmet tatlım ne yapalım Bidahaki aylara bakacağız artık kardeşim üzülme fazla tamam mi
canım şimdi kendimi geçti inan eşime anneme nasıl haberi vericem dölenmedi diye çook üzülcekler annem zaten hasta eşimde zavallım hep arkamda onların üzülmesini görmek benni dahada üzer..önümüe bakıcaz canım son hayal kırıklığım olsun inş..

Anladim canim ama lutfen bir daha denersen gelismis labaratuvari olan yerde dene canim bende o kadar umitliydim ki ..hakkinda hayirlisi canim yine denersin insallah hicbirsey bitmis degil yumurtan da bitmedi bak oluyor .uzme kendini toplan hemen
canımcığım yumurta bitmemiştir inş ama paralar suyunu çekti bunuda binbir güçlükle yaptık Alahım bir kapı acıcak inş...

canım şimdi kendimi geçti inan eşime anneme nasıl haberi vericem dölenmedi diye çook üzülcekler annem zaten hasta eşimde zavallım hep arkamda onların üzülmesini görmek benni dahada üzer..önümüe bakıcaz canım son hayal kırıklığım olsun inş..
Insallah son olsun canim.mecburen soylemelisin senin ne sucun var ki rabbimin takdiri bu yaptirdigin merkez neresi canim yani kafam ona takiliyo surekli.dr un cok iyi fakat hastanede bisey var sanirim .yumurtanin kalitesiz oldugunu dusunmuyorum sonucta e2 in iyidi .

canımcığım yumurta bitmemiştir inş ama paralar suyunu çekti bunuda binbir güçlükle yaptık Alahım bir kapı acıcak inş...
Tatlim uzuntunu derinden hissettim inan ki.hangi söz seni teselli eder bilemiyorum.kısmet degilmis bu sefer diyebilirm.ama umudunu hic yitrme olur mu..

Insallah son olsun canim.mecburen soylemelisin senin ne sucun var ki rabbimin takdiri bu yaptirdigin merkez neresi canim yani kafam ona takiliyo surekli.dr un cok iyi fakat hastanede bisey var sanirim .yumurtanin kalitesiz oldugunu dusunmuyorum sonucta e2 in iyidi .
canım benim doktorum tekirdağda o takibimi yapar kontrolerimi yapar opu ve transfer için istnabul tüp bebeye gönderiyor..ne desek boş canımcığım ya e2 güzeldi progesteronda güzeldi Allah kısmet etmeyince olmuyor canım ya emriyolog bahane bence..

Tatlim uzuntunu derinden hissettim inan ki.hangi söz seni teselli eder bilemiyorum.kısmet degilmis bu sefer diyebilirm.ama umudunu hic yitrme olur mu..
canım umut biterse hayata biter ben herzaman umutluyum bir müdet tüp bebek deneyemesemde bu haya kırıklığı sonrası ama doğalından olma olsalığıda yüksek Allahım ol desin yeterki..

gülnevamm CANIM benim çook üzüldüm bende bu kez ümitli idimm ...olacak olacak diyorduumm ALAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun..herşey kısmet gerçektende...

canım umut biterse hayata biter ben herzaman umutluyum bir müdet tüp bebek deneyemesemde bu haya kırıklığı sonrası ama doğalından olma olsalığıda yüksek Allahım ol desin yeterki..
Kesinlikle tatlim.gecen yazmistm 50 yasndaki kadin umudunu yitrmeyen kadin..dogal yolla ikiz annesi oldu bir muska vesilesyle...senin de bir vesilen olacak elbet umudunu yitrmedgin surece..

mallesef canım yaaa yumoşum dölenmemiş hakımda hayırlısı buymuş artık tüp bebeklede şansım azalmış onuda anladım..3 tüp bebekte böyle bişey yaşamamıştım.

Gülneva sakın üzülme yapacak yok .Bu konuyu kafanada takma sakın

Benim 3-4 kere bşıma geldi 4 yumurtamda 1 tane döllenen olmuştu yıkılmıştım yapacak yok sonra ki ay güzel olur belki .
artık değil 4 tane yumurtam olmuyo kaldı ki döllensin boşver takılma .Rabbimin mucizesi büyük bunu kimse bilemez canım .
Bu arada ben 3 ay üzerine yeni girdim topiğe zor zamanlar geçirdik eşimin ailesi ve ben bebek falanda unuttuk .Kayınpederin 59 yaşında aniden ölümü perişan etti bizi.

Her arkadaşımı ayrı ayrı öpüyorum Allah yar yardımcımız olsun inşallah...

Gülneva sakın üzülme yapacak yok .Bu konuyu kafanada takma sakın
Benim 3-4 kere bşıma geldi 4 yumurtamda 1 tane döllenen olmuştu yıkılmıştım yapacak yok sonra ki ay güzel olur belki .
artık değil 4 tane yumurtam olmuyo kaldı ki döllensin boşver takılma .Rabbimin mucizesi büyük bunu kimse bilemez canım .
Bu arada ben 3 ay üzerine yeni girdim topiğe zor zamanlar geçirdik eşimin ailesi ve ben bebek falanda unuttuk .Kayınpederin 59 yaşında aniden ölümü perişan etti bizi.
Her arkadaşımı ayrı ayrı öpüyorum Allah yar yardımcımız olsun inşallah.

gülneva cnm ya şimdi okudum valla çok üzüldüm cnm.. bence de laboratuvarda bir sıkıntı olmuş da olabilir.ama tabi bilemiyoruz.. Allah ım bizlere doğalından gönderir belki de hiç belli olmaz bu işler cnm. istersen durumlar düzelince bir dahaki denemeni farklı bir yerde dene cnm.en azından kafanda soru işareti kalmaz.. dualarımdasınz kızlar.. beazen düşünüyorum da hani bu 35-40 arası belki daha da küçük olup amile kalanların da fsh amah değerlerine bakılsa onların da belki değerler iyi değil ama bilmiyorlar ve oluyor. şte bunubilemiyoruz. bildiğimiz için mi strese giriyoruz da bir şeyler ters gidiyor diyorum. mesela benim fsh önceden düşük çıkyodu amh öğrendiktan 2-3 ay sonra yükselmeye başladı.tabi tedaviler falan da var. yani ne bilim biz üzerine çok düşünüyoruz da ondan mı böyle oluyor diyorum.... en büyük nedeni de bence hiç çocuğumuz yok ya korkular kaplıyor içimizi ne kadar sakin olsak da biliçaltınada kalıyor sanki bir şeyler....

Back
X