fsh yüksek olanlar

canım ya çook üzüldüm senin durumunada çünkü eş destek olmayınca çook zordur hele seni suçlaması herşey Allahtan canım ya belkide sorun onda bilinemez çünkü bebek işi tek taraflı değil diye düşünüyorum..eşimin bir kızı var ilk evliliğinden hiçbir zaman zaten çocuğum var ikincisi olmasa farketmez demedi..ben diyorumki ona senin adına çok seviniyorum iyiyki kızın var babalığı tatmışsın yoksa babalığ hiç tatmıycaktın diyorum..yalnış düşünüyosun ollmaması benide üzüyor seninle çocuğumuz farklı diyor..öyle işte biz bazen eşimle çok fikir ayrılığımız olsada hiç küs kalamayız nedense..Allahım inş aşkımızın meyvesinide verir mutluğumuz tamamlanır benim cici kızımda kardeş çok istiyor..Anneciğim her akşam dua ediyorum neden kardeşim olmuyor diyor..inş evdeki küçük meleklerimizin duası kabul olur sende bende burdaki bütün arkadaşalrımızda kavuşalım melekelrimize aminnnnnn...
Amin cnm insallahhh.benim kuzum da kardes kardes diye yedi bizi.onu oyle gorunce daha cok uzuluyorm.bazi oyuncaklarini kiyafetlerini bazasinin icine saklamaya basladi artik.bunlar kardesimin olacak diyor :( ilerisyle ilgili birsey konusldgnda mutlaka kardesi de var hayalinde.gecen diyor ki arabam olursa on koltuga kardesimi oturturum anne diyor.bu durum beni daha cok uzuyor kendm icin degil, onun icin istiyorm inan.Allah onlara kardes versin tez vakittee...

Amin cnm insallahhh.benim kuzum da kardes kardes diye yedi bizi.onu oyle gorunce daha cok uzuluyorm.bazi oyuncaklarini kiyafetlerini bazasinin icine saklamaya basladi artik.bunlar kardesimin olacak diyor :KK43: ilerisyle ilgili birsey konusldgnda mutlaka kardesi de var hayalinde.gecen diyor ki arabam olursa on koltuga kardesimi oturturum anne diyor.bu durum beni daha cok uzuyor kendm icin degil, onun icin istiyorm inan.Allah onlara kardes versin tez vakittee...
biz herşeyin farkındayız artık canım ya 9 yaşında geçen bir kitap aldık ona insan vicuudu ile ilgili şu acayip hüzcreler diye yaşına uygun bir kitaptı aslında orda yaş grubu öyle yazıyordu neyse kitabı okumuş anne ben artık bebek nasıl olur biliyorum dedi babadan bir hücre anneden bir hücre birleşiyormuş oda bir hücre oluştuyormuş bölünüyormuş demezmi tabi ben şokk ne diyceğimi şaşırdım..eşime diyorum şimdi bunuda öğrendi başkasının yanında demesin çocuk işte herşey beklenir..bakalım canım artık bizi rahat bırakmaz ..geçen bizim kızın arkadaşının annesi hamile bana demezmi anne ben onun annesine sorucam nasıl bebek olmuş sizde öyle yapın eşime anlatım gül gül öldük..öyle zaman geçiyor işte canım doğurmasamda içerde bir evlatçık varya ona şükrediyorum..sen en azından o duyguyu yaşadın benim hislerim kuvetlidir canım bence senin bebeişin doalından gelicek dedi dersin..

canım ben zaten İstanbul tüp bebeye gidiyorum oranın sahibi aret bey benim doktorum evet benimde düşük dozla ilaç büyütülüyor emre beyin metnini çok duydum hata bir defa kontrolümü yapmıştı çok tatlı dili bir doktor insanı sakinleştiren bir özliği var..bilmiyorum canım ya ordaki merkez emriyoyou fazla takip etmiyor hemen 2 günü transfer ediliyor..bak birsürü teknik var ama bana neden 3 tüp bebekte uygulamadı emriyologlar şu tedavimde opu öncesi kendim konuştum ermiyologla ımcı ve tıraşlam tekniğini madem böyle bişey var neden uygulanmıyor ben bu merkezden soğudum canım emre beyde olsa o merkeze birdaha hiç gitmek içimden gelmiyor..
Hadi ya istanbul tup bebek mi orasi ben de aret beyi duymustum onun kendi tup bebek merkezi sandim.O zaman o merkezin laboratuvarlari kotu canim embriyologlari ya da cunku doktor olarak emre bey cok iyi ve umut veren bir doktor diye duydum hatta ben de genarttan memnun kalmazsam subat tatilinde orayi dusunuyordum ama su an kafam karisti.Bahceci falan nasil

Hadi ya istanbul tup bebek mi orasi ben de aret beyi duymustum onun kendi tup bebek merkezi sandim.O zaman o merkezin laboratuvarlari kotu canim embriyologlari ya da cunku doktor olarak emre bey cok iyi ve umut veren bir doktor diye duydum hatta ben de genarttan memnun kalmazsam subat tatilinde orayi dusunuyordum ama su an kafam karisti.Bahceci falan nasil
İstanbul tüp bebek merkezi aret beyin canım emre beyde oranın doktoru birlikte çalışıyorlar..memorial çok başarılı bir merkez semra hanım fsh düşürmek içinde tedavi uyguluyor laçlarla sonra düşünce tedvine başlatıyor..başka yerde dölenme olmayıp onda dölenme lanı çook gördüm hata hamişler şimdi..bahçeci fulya erbil beyde iyi düşük doz ilaç başlatıyor bizim gibi hastalarda ve emriyo dondurup biriktirip transfer yapıyor..acı badem Bülent tıraşta iyi merkez..

biz herşeyin farkındayız artık canım ya 9 yaşında geçen bir kitap aldık ona insan vicuudu ile ilgili şu acayip hüzcreler diye yaşına uygun bir kitaptı aslında orda yaş grubu öyle yazıyordu neyse kitabı okumuş anne ben artık bebek nasıl olur biliyorum dedi babadan bir hücre anneden bir hücre birleşiyormuş oda bir hücre oluştuyormuş bölünüyormuş demezmi tabi ben şokk ne diyceğimi şaşırdım..eşime diyorum şimdi bunuda öğrendi başkasının yanında demesin çocuk işte herşey beklenir..bakalım canım artık bizi rahat bırakmaz ..geçen bizim kızın arkadaşının annesi hamile bana demezmi anne ben onun annesine sorucam nasıl bebek olmuş sizde öyle yapın eşime anlatım gül gül öldük..öyle zaman geçiyor işte canım doğurmasamda içerde bir evlatçık varya ona şükrediyorum..sen en azından o duyguyu yaşadın benim hislerim kuvetlidir canım bence senin bebeişin doalından gelicek dedi dersin..
Ah canim ya cok tatli masallh.kizlar daha duygusal oluyor iyi ki varlar..sen cok iyi bir annesin.ona yaptgin her iyilik her gulucuk icinn cennet kapilarina daha da yaklasiyosun biliyosun degil mi.zor bir sinavdasin cunku insan bazen oz evladina sinirleniyo kiziyor senin durumun cok hassas olsa da bana gore bircok oz anneden daha annesin.ALLAH o annesz kalan masum yavrucagin boynu bukulmesin diye melek diye gonderdi seni ona.kızın cok sansli, sen de boylesi hassas boylesi kutsal bir duruma gogus gerip hakkini verebildgn icin sanslisin.Allah elbet bu guzel emeklerini karsiliksz birakmaz bunu unutma.Dogal yoldan ikimizde gebe kalabilirz cnm.ben imkansza inanmiyorm zaten.Rabbim ol desin yeter ki..

Evet ya insan bu hastalikta hep bir destek ariyor.Suclu olmasa bile sucluluk duyuyor ve karsindaki kisi de bunu dile getirsin suclu olmadigini soylesin seni rahatlatsin istiyor.Karsi taraf icin de zor ama dusununce bizim icin kat kat daha zor insan sorumluluk hissediyor.Sizin bir kiziniz var yine ama hic olmayan icin daha kotu bir duygu bence.Benim de esim hep destek oldu bugune kadar cok sukur gerci tedavi asamalarina gelmedik henuz ama hastaligi ogrendim ogreneli hep yanimda oldu ben onu birakacak oldum o birakmadi beni.Evlilik de onun israri ve kararliligi sayesinde oldu yoksa ben bu hastalik varken hic evlenmeyedebilirdim acikcasi ama insallah Allah yuzumuzu kara cikartmaz.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.
Amin cnm.evet destek cok onemli olsa da aslnda ogreniyorz ki en buyuk destekcisi insanin, kendisi olmali.insan kendine kusmemeli suclamamali daima dimdik durabilmeli.karamsarliga kapilmamali insan, imkansz yoktr.hayat cok kisa.uzulmeye degmiyor...ve cok guzel bir antidepresan bir laftr cok klişe olsa da; HER ISTE BIR HAYIR VAR...unutmamali..

Ah canim ya cok tatli masallh.kizlar daha duygusal oluyor iyi ki varlar..sen cok iyi bir annesin.ona yaptgin her iyilik her gulucuk icinn cennet kapilarina daha da yaklasiyosun biliyosun degil mi.zor bir sinavdasin cunku insan bazen oz evladina sinirleniyo kiziyor senin durumun cok hassas olsa da bana gore bircok oz anneden daha annesin.ALLAH o annesz kalan masum yavrucagin boynu bukulmesin diye melek diye gonderdi seni ona.kızın cok sansli, sen de boylesi hassas boylesi kutsal bir duruma gogus gerip hakkini verebildgn icin sanslisin.Allah elbet bu guzel emeklerini karsiliksz birakmaz bunu unutma.Dogal yoldan ikimizde gebe kalabilirz cnm.ben imkansza inanmiyorm zaten.Rabbim ol desin yeter ki..
gerçekten çok duygulandım yazdıkların iyi geldi bana gerçekten anlaşamadığımız konular oldu baştan şimdi ikimizde birbirimizin huyunu suyunu öğrendik..bazen çok sinirli oluyorum şu fsh denen ilet yüzünden bağırıyorum en ufk bişeyde sonrası vicdan azabı insan kendi yavrusunada böylemi oluyor acaba..suçluluk duyuyorum..Allah büyük canım elbet mükafatımızı vericek birgün..inş doğlından gelsin bebişlerimiz amin..

Kizlar bu arada dun yazmaya firsat bulmadim.gecenlerde bahsetmistm su malum 50 yasnda bi muska mucizesyle hamile kalan kadini.cuma gunu hoca yazyormus muskayi dun gittik.kendisi yoktu.esi vardi cok nur yuzluydu.kime yaptysa gebelde bos donulmedi dedi.ucretle yazmiyor Allahin ayetini yaziyor muskaya para mi alinacak dedi.neyse ben uzuldum hoca yok diye.merkezden uzak bi yerdi cunku.esi yani hoca bir daha ki cumaya yazar merkeze bi yere birakacakmis muskayi.adimi da aldi.numarasini aldim iletsm icin.simdi kizlar bu isler gerckten inancla itikatla ilgili.ben cok inanarak kullanicam insallah.sizi ailem gibi belledim.siz de faydalanin isterim.eger istersenz inanarak tabi isteyene gonderirim Allah rizasi icin.istersenz soyleyin.esini arayip isim vereyim size de yaptirilsin.ben size gondereyim..

İstanbul tüp bebek merkezi aret beyin canım emre beyde oranın doktoru birlikte çalışıyorlar..memorial çok başarılı bir merkez semra hanım fsh düşürmek içinde tedavi uyguluyor laçlarla sonra düşünce tedvine başlatıyor..başka yerde dölenme olmayıp onda dölenme lanı çook gördüm hata hamişler şimdi..bahçeci fulya erbil beyde iyi düşük doz ilaç başlatıyor bizim gibi hastalarda ve emriyo dondurup biriktirip transfer yapıyor..acı badem Bülent tıraşta iyi merkez..
Bilmiyorum canim ben cocukistiyorumda okumustum galiba kadin 30 fshla gitmis de semra hanim ben bu degerlerle bir hastaya bakamam demis cikmis hemen odadan kadin yuzumuze bile bakmadi falan yazmisti ben de sogudum o yaziyi gorunce.Ben zaten ankarada yasadigim icin hep buranin doktorlarina yogunlastim ama emre bey dikkatimi cekmisti sadece.Diger dediklerini bilmiyorum pek.

Amin cnm.evet destek cok onemli olsa da aslnda ogreniyorz ki en buyuk destekcisi insanin, kendisi olmali.insan kendine kusmemeli suclamamali daima dimdik durabilmeli.karamsarliga kapilmamali insan, imkansz yoktr.hayat cok kisa.uzulmeye degmiyor...ve cok guzel bir antidepresan bir laftr cok klişe olsa da; HER ISTE BIR HAYIR VAR...unutmamali..
Evet bence de en onemlisi insanin kendisi ama ben cok cabuk pes ediyorum sanirim.Aslinda pes etmiyorum ama yanimda bir destek istiyorum hep hele de bu hastalikla tanistim tanisali cevre destegine cok ihtiyac duyuyorum.Okula ve derslerime dair hic destege ihtiyac duymadim hep kendim calistim yaptim ama bu hastalik bambaskaymis cok caresiz hissediyorum bazen kendimi.

Kizlar bu arada dun yazmaya firsat bulmadim.gecenlerde bahsetmistm su malum 50 yasnda bi muska mucizesyle hamile kalan kadini.cuma gunu hoca yazyormus muskayi dun gittik.kendisi yoktu.esi vardi cok nur yuzluydu.kime yaptysa gebelde bos donulmedi dedi.ucretle yazmiyor Allahin ayetini yaziyor muskaya para mi alinacak dedi.neyse ben uzuldum hoca yok diye.merkezden uzak bi yerdi cunku.esi yani hoca bir daha ki cumaya yazar merkeze bi yere birakacakmis muskayi.adimi da aldi.numarasini aldim iletsm icin.simdi kizlar bu isler gerckten inancla itikatla ilgili.ben cok inanarak kullanicam insallah.sizi ailem gibi belledim.siz de faydalanin isterim.eger istersenz inanarak tabi isteyene gonderirim Allah rizasi icin.istersenz soyleyin.esini arayip isim vereyim size de yaptirilsin.ben size gondereyim..
canım sen diyarbakırdaydın değilmi Allah rızası için yapıyorsa ne güzel ben duaların gücüne çok inanırım canım..sen yap bakalım bir dene olucakmı olursa kesinlikle bende istiyorum..ama sen test yaptırmıştın belkide hamişsin canım ya başka biriyle karıştırmadım dimi seni okulumu sonuç bekliyordu..

Evet bence de en onemlisi insanin kendisi ama ben cok cabuk pes ediyorum sanirim.Aslinda pes etmiyorum ama yanimda bir destek istiyorum hep hele de bu hastalikla tanistim tanisali cevre destegine cok ihtiyac duyuyorum.Okula ve derslerime dair hic destege ihtiyac duymadim hep kendim calistim yaptim ama bu hastalik bambaskaymis cok caresiz hissediyorum bazen kendimi.
Tatlm daha yeni bu konuda mucadele etmeye basladgin icin herkesten destek ilgi beklemen normal.ben de ilk zamnlar oyleydim.herkes ilgilnsin istedim.hatta ilk ogrendm gunler yolda tanimadgm insanlari cevirip biliyor musunz bu yasta menopoza girdim diye aglayasim, anlatasim vardi...zaman olgunlastriyor insani.zamnla sorununla tek basina bas edebilmeyi, bas etmen gerektgini ogreniyorsun.ve sukretmemz gerektgini ogretyor zaman..sukurler olsun ki bugun doktor bize fsh in yuksek menopoza girdin yerine KANSERSIN VE DURUMUN COK AGIR demiyor...

canım sen diyarbakırdaydın değilmi Allah rızası için yapıyorsa ne güzel ben duaların gücüne çok inanırım canım..sen yap bakalım bir dene olucakmı olursa kesinlikle bende istiyorum..ama sen test yaptırmıştın belkide hamişsin canım ya başka biriyle karıştırmadım dimi seni okulumu sonuç bekliyordu..
Evet kuzum diyatbakir dayim ben.evet persembe test yaptrdim normalde dun almam lazimdi sonucu aksilk oldu p tesi ye kaldi.acikcasi pozitf olacgini pek sanmiyorm hissetmiyorm ama ruya gordum de yaptrdim.merakm giderilsin en azindan.bir komsumla gittm ona da yapilacak.olur o zaman guzel haberler alirsak sana da yaptirir yollarim..

karıştırmadın canım..farahcım sonuç bkliyor ben de adet olcak mı olmaycak mı onu bekliyorum..12 sine kadar olmazsam test yapacam hayırlısı bakalım..

inş canımcığım sağolasın iş bulursam kafamda dağılır ama izin almakta sorun olcak tedavi aşamasında..inş öyle bir iş bulayım ki tedavilerimi aksatmayayım..
İnşallah tatlım, Allahım yüzüne baksın hem tedavin kolaylıkla ilerlesin hem de maddi açıdan azıcık rahatlarsın, bunu da kafaya takmazsın, dr.un ile görüş bakalım neden bu aşamada durdu tedavi,çokta düşünme aslında önümüzdeki maçlara bakalım,herşey Güzel olacak, inanıyorum

Canım siz neredeydiniz,özür dilerim böyle konularda hafıza çok iyi değil daha önce söylediysende,ben çok inanıyorum yer gök dua,eğer yapabilirse ve şayet sana zorluk olmayacaksa bende isteyebilirmiyim,Ankara dayım ben.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki,dr ile görüşmelere çoğunlukla kendim gittim, eşim ve kendi annemde ya durumu tam kavrayamadılar ya anlamadığım bir nedenle doğal yoldan olacağına inanıyorlar,destek olmasına destekler ama bazen hey farkındamısınız benim bebeğim olmuyor diye bağırmak istiyorum yalan yok. Sonra kendi kendime telkin ediyorum, ailede böyle bir durum yok,herkesin hemen bebeği olmuş,belki de bu nedenle anlamak istemiyorlar,bazen gerçekten ama gerçekten çok zorlanıyorum, hastalığı eylül ayında öğrendim çok bir zamanda olmadı ama bazen bütün dünyayı altedebilirmişim gibi gelirken bazen de o dünyanın altında eziliyorum

Tatlm daha yeni bu konuda mucadele etmeye basladgin icin herkesten destek ilgi beklemen normal.ben de ilk zamnlar oyleydim.herkes ilgilnsin istedim.hatta ilk ogrendm gunler yolda tanimadgm insanlari cevirip biliyor musunz bu yasta menopoza girdim diye aglayasim, anlatasim vardi...zaman olgunlastriyor insani.zamnla sorununla tek basina bas edebilmeyi, bas etmen gerektgini ogreniyorsun.ve sukretmemz gerektgini ogretyor zaman..sukurler olsun ki bugun doktor bize fsh in yuksek menopoza girdin yerine KANSERSIN VE DURUMUN COK AGIR demiyor...
Aynı ben, neredeyse herkese anlatmak istiyorum garip bir şekilde, sonra saçmalama kendine gel diyorum, sanki herkes bilse rahat mı edicem, kayınvalidemlerede söyledik dr a gittiğimizi, elticimm 2. Ye gebe, bir süre beni unuturlar en azından haziran a kadar, bazen bu süreci kaldırmaya yada başarısızlığa o kadar da hazır değilmidir gibi geliyor, gücüm gidiyor, böyle zamanlarda biri silkelesede beni kendime getirse..

Canım siz neredeydiniz,özür dilerim böyle konularda hafıza çok iyi değil daha önce söylediysende,ben çok inanıyorum yer gök dua,eğer yapabilirse ve şayet sana zorluk olmayacaksa bende isteyebilirmiyim,Ankara dayım ben.
Tatlm ben diyarbakir dayim.olur tabi.ararm hocanin esini soylerim.yollarim sana ne olcak.yalnz ismin lazim.istersen ozelden at.bir de yollayabilcgm adres

Kizlar benim esim azolu fsh 54 doktor cok yuksek dedi igne tedavisinde simdi bide isirgan cayi icsin dedi belki ise yarar doktor kaan aydos

Back
X