- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Amin cnm insallahhh.benim kuzum da kardes kardes diye yedi bizi.onu oyle gorunce daha cok uzuluyorm.bazi oyuncaklarini kiyafetlerini bazasinin icine saklamaya basladi artik.bunlar kardesimin olacak diyorcanım ya çook üzüldüm senin durumunada çünkü eş destek olmayınca çook zordur hele seni suçlaması herşey Allahtan canım ya belkide sorun onda bilinemez çünkü bebek işi tek taraflı değil diye düşünüyorum..eşimin bir kızı var ilk evliliğinden hiçbir zaman zaten çocuğum var ikincisi olmasa farketmez demedi..ben diyorumki ona senin adına çok seviniyorum iyiyki kızın var babalığı tatmışsın yoksa babalığ hiç tatmıycaktın diyorum..yalnış düşünüyosun ollmaması benide üzüyor seninle çocuğumuz farklı diyor..öyle işte biz bazen eşimle çok fikir ayrılığımız olsada hiç küs kalamayız nedense..Allahım inş aşkımızın meyvesinide verir mutluğumuz tamamlanır benim cici kızımda kardeş çok istiyor..Anneciğim her akşam dua ediyorum neden kardeşim olmuyor diyor..inş evdeki küçük meleklerimizin duası kabul olur sende bende burdaki bütün arkadaşalrımızda kavuşalım melekelrimize aminnnnnn...