fsh yüksek olanlar

15 gündür ne güzel gucluydum olacak diyordum inşallah tüp bebek. ..Ana gene esım negatiflige başladı. ..dün kahverengi ler geldi ya olumsuzluğa başladı hemen..Bu ay hamile kalacagima inaniyordu olmayınca gene tutmayacak diyor biliyorum. ..agladım gene iyiydim ne güzel nerden çıktı bu ağlama nöbeti yaaa:KK43:
ALLAHIM NE OLUR TUTSUN EĞER HAYIRLIYSA YARABBIM EMEKLERIMI BOSA CIKARMA YARABBIM. ..VERDİĞİ NE ŞÜKÜR NE OLURSUN YALVARIYORUM ALLAHIM COCUKSUZ KOYMA BIZI. .AMINN
Emeeel beni de aglatacaksin
günaydın okulumm yarın bende gidecem bakalım ne diyecekler..inşallah ikimizde iyi şeyler duyarız..tedaviye başlarız inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi kucagımıza alırız..aminnn..güçsüzlüğe düştüm gene ama güçlü olmaya çalışıyorum kendimi koyvermeyecegim..güzel haberler veririz inşallah..
Emos lutfen tedavine pozitif basla senin yumoslarini bile cok etkileyecek lutfen bir de pozitif olursa ki insallah o zamam esin cok mahcup olacak

Tatlim hic gardini dusurme.o sekreter yuzunden hic moralini bozma.empati yapsaydi doktorlar yapardi de mi? Bizim gibi yuzlerce binlerce hasta bakiyorlar.siradan geliyor artk onlara.sen moralini bozma.git doktorun kapisina mecbur bakicak sana

Amannnn farrahcigim yaaa bir yandan eşim bir yandan dr bir yandan sekreteri hepsi negatif ama ben pozitif olmalıyım farkındayım inşallah herşey Güzel olur hepimiz için...

yeni gördüm mesajınızı, korkmayın ve de üzülmeyin demek istiyorum ama ne kadar zor olduğunu hem kendimden hemde diğer arkadaşlarımdan biliyorum, yaşınızda bir problem yok zaten yaşlada çok ilgili değil kanımca, tahlillerinizi yaptırın önlem alınsın dr. tedaviye başlasın, ayrıca eşte sorun yoksa doğal yoldan ve aşılama ile bebek olabilir,tedavi olmak kötü birşey değilki,sadece biraz zaman biraz sabır biraz güç ve birazda maddiyat istiyor.bende 2,5 yıllık evli ve 32 yaşındayım, bir yola girdik Allah sonumuzu hayretsin...

teşekkürler.. bu konu yeni açılmış ben geçen sene durumumu ilk öğrendiğimde farklı bir konuyu takip ediyordum ama burda siz çok şey paylaşmışsınız destek olmuşsunuz çok güzel şeyler bunlar..

bende kanlarımı verdim biruni'ye amh c. tesi diğerleri yarın sabah çıkacak

Amannnn farrahcigim yaaa bir yandan eşim bir yandan dr bir yandan sekreteri hepsi negatif ama ben pozitif olmalıyım farkındayım inşallah herşey Güzel olur hepimiz için...
Emelcim birşey ifade edermi bilmiyorum biz ve tabiki ben her zaman yanındayız, dr.a sekreter eşine rağmen olacak Allah ın izniyle o bebiş(ler), dik durmaya güçlü olmaya devam hayatım.

teşekkürler.. bu konu yeni açılmış ben geçen sene durumumu ilk öğrendiğimde farklı bir konuyu takip ediyordum ama burda siz çok şey paylaşmışsınız destek olmuşsunuz çok güzel şeyler bunlar..

bende çok yeniyim burada aslında, ben durumumu eylül ayında öğrendim hepsi hepsi 2,5 ay oldu zaten ki daha kabullenme bazende kabullenmeme durumum var, ama yapacak birşey yok,Rabbim bu derdi gönderdiyse elbet bir sebebi var.kabullenip önmümüze bakıcaz,tedavi olacağız,bekleyeceğiz sabırla...sonuçlarınız iyi çıkar umarım,özellikle amh...

Emeeel beni de aglatacaksin

Emos lutfen tedavine pozitif basla senin yumoslarini bile cok etkileyecek lutfen bir de pozitif olursa ki insallah o zamam esin cok mahcup olacak

Ahh ezgi ahh inşallah pozitif olur inşallah bu kadar uzulmeme değer ALLAHIM BÜYÜK. ..tutarsa inşallah ozaman çok mutlu olacamm ALLAHIN IZNIYLE. .

Evet cok erken ve cok aci ama yapabilecek bir sey yok.Annem kaynakli muhtemelen genetik yani annem de erken menopoza girdi.Dnadaki mutasyonlardan kaynaklaniyor muhtemelen annemde 1 mutasyon varsa bende 5 mutasyon olmus ve o 36da girerken ben 20de yasiyorum bunu.Bilmiyorum cok dusunursem altindan kalkamiyorum kendim de sok oldum zaten ama ogreneli 1 yili gecti insan zamanla kabulleniyor.Fsh iyi canim ya yasina gore normal yani E2 dusmus evet cocuk istiyorsan erteleme hic amh da iyi cikar insallah.Ama fsh yukselmeye basladiysa alarm calmaya baslamis demektir rezerv azaliyor yani bize dusen kalan yumurtalardan kalitelileri yakalamaya calisip degerlendirmek.
Ben hic anlamam ovulasyon testi falan ya yarin alsam cikar mi acaba ama utanirim da istemeye simdi beeen :KK22: Dogru duzgun yumurtladigimi da dusunmuyom yeni de evliyim hic isim olmadi ovulasyon testi falan nasil kullanildigini bile bilmiyorum.Evde de hem misafir var hem de ben sifayi kaptim ya cok ciddi hic halim yok yumurtlama olduysa bile degerlendiremicem gibi yani.o_O
Çok geçmiş olsun. Bence hiç ama hiç moralini bozma. Benim çok yakınımın fsh'ı çok yüksek çıktı. Yumurta rezervi ise yok gibi birşeydi. Yaş ise 38-39... Şimdi nurtopu bir oğlu var. Sen çok gençsin. Denemen için süren vardır mutlaka. Sen hiç utanma, git ovülasyon testi iste. Maddi durumun iyiyse Galenik markayı tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım. Şimdi yine alacağım. İnternetten de alabilirsin ama eczaneler de hangi markayı istiyorsan getirtiyorlar. Labquick kullananlar da memnunmuş. O daha da ucuz. Eğer adetin düzensizse adetin biterken kullanmaya başla. Düzensizse hatta labquick daha iyi olur çünkü içinden bolca çıkıyor, hem de ucuz. Yumurtlama günü bir gün öncesi ve yumurtlama gününde beraber oldun mu tamam. Misafiri falan da yolla geri aynen... :) Özel günlerinde pek program yapmamakta fayda var. Geçe ay tiyatro, sinema, misairlik derken ben de eşimde çok yorulduk. Bizden de pek birşey çıkmadı.

devlet hastanesinde anestezi yok, özelde istenebiliyor,ancak dedimmi hatırlamıyorum 10-15 dk sürüyor, böyle kısa bir işlem için narkoza değmeyebiliyor,genede herkesin ağrı eşiği farklı saygı duymak gerekir.siz dr.unuza iyice danışın.sanırım amh sonucu çıkınca gideceksiniz.
Bir yakınım anestezisiz yaptıramıyorum hiçbirşey demişti. Çok mu acıtıyor canı?

Emelcim birşey ifade edermi bilmiyorum biz ve tabiki ben her zaman yanındayız, dr.a sekreter eşine rağmen olacak Allah ın izniyle o bebiş(ler), dik durmaya güçlü olmaya devam hayatım.

Canım benim inan siz olmasaniz çok kötü olurdum ALLAH HEPINIZDEN razi olsun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri. .pozitif enerjni c hissettim gerçekten çok sağol. .inşallah tez zamanda anne olursun sen ve hepimiz aminnn.

Ahh ezgi ahh inşallah pozitif olur inşallah bu kadar uzulmeme değer ALLAHIM BÜYÜK. ..tutarsa inşallah ozaman çok mutlu olacamm ALLAHIN IZNIYLE. .
Rabbim guzel iyi niyetli kalbini goruyor olmayacak duayi ettirmez merak etme .bak diyorum sanna bi kizin olacak babasida catlasin ...anne kiz gezip dolasacaksiniz:))

Canim hosgeldin gecmis olsun.bizim bu topikte sorunumuz ortak fsh senin de gelmene cok sevindim.umutsuzluk yok oncelikle burada tamammi.sayfayi bastan okusan neler paylasildi.kac tanemiz de su an hamis
Darisi teker teker sizlere insallah

Merhabalar hosgeldin aramiza...bu zorlu engebeli yolda birbirimize destek olmak, tecrubelerimizi paylasmk icin burdayiz.gun gectikce cogaliyor ailemiz...Guzel haberler paylasmk dilegyle :)

Çok geçmiş olsun. Bence hiç ama hiç moralini bozma. Benim çok yakınımın fsh'ı çok yüksek çıktı. Yumurta rezervi ise yok gibi birşeydi. Yaş ise 38-39... Şimdi nurtopu bir oğlu var. Sen çok gençsin. Denemen için süren vardır mutlaka. Sen hiç utanma, git ovülasyon testi iste. Maddi durumun iyiyse Galenik markayı tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım. Şimdi yine alacağım. İnternetten de alabilirsin ama eczaneler de hangi markayı istiyorsan getirtiyorlar. Labquick kullananlar da memnunmuş. O daha da ucuz. Eğer adetin düzensizse adetin biterken kullanmaya başla. Düzensizse hatta labquick daha iyi olur çünkü içinden bolca çıkıyor, hem de ucuz. Yumurtlama günü bir gün öncesi ve yumurtlama gününde beraber oldun mu tamam. Misafiri falan da yolla geri aynen... :) Özel günlerinde pek program yapmamakta fayda var. Geçe ay tiyatro, sinema, misairlik derken ben de eşimde çok yorulduk. Bizden de pek birşey çıkmadı.
bende durumum ortaya çıkmadan önce Labquick almıştım, eczanelerde acayip pahalı, gitti gidiyorda fazla miktarda ucuz, orayı tavsiye derim.1 gündede geliyor ben oradan almıştım. kullanın tabii insanın kendi vücudunu tanımas gibi bişey yok :) özel günlerde vet misafir ve program bebek isteyince can sıkıyor, şimdi biz eşimlede uzaktayız o yüzden almıştım bende hani olurda biraraya geliriz diye, ama o zamanda bir görev gibi oluyor yaaa, şimdi bıraktım o işleri yalan yok keyfine devam :)

canım 1 dk ara ile 2 kere ilaç veriliyor rahim tüplerine adet ağrısınıdan az fazla ama çok kısa süreli.öncesinde vajinal usg yapılıyor gene.2 gün öncesinden antibiyotik başlıyorsun enfeksiyon riskine karşı ve 1 saat öncede bir ağrı kesici,ben gözümü kapadım vazifemi yaptım :) hayalimdede bir bebek :) herşey onun için değilmi, bana kalırsa narkozluk bir durum değil ama kişiye göre değişir ki ben çok evhamlı ve gerçekten canı tatlı biriyimdir, ama görev uğruna diyip yapıverdim :) işlemden sonra işe bile gittim, çok az kahverengi lekelenmem oldu.böyle işte..

Merhaba şekerpancarı.. Sende sorun tam olarak ne idi? Hatırlatabilir misin? Pozitif enerjinle üstesinden geleceğine eminim.
merhaba :) fsh 15,09 bu ay daha ölçülmedi, amh 0,72 çıktı,hatta ilk önce prolaktinimde 124 çıktı,neyseki o ilaçla şimdilerde normal seyrediyor. nasıl diyim fkb2012 demişti. yaşım 32 ama yum larım 42 yaşında sanırım, yum larım yaşlı ve kalitesizmiş.eylülde öğrendim,eşimdede vitaminle ve sigarayı bırakmakla düzelecek sperm sorunu çıktı, ama benimki kadar önemli değil, o yüzden demiştim sıgara varsa hayatınızdan çıkarın diye..ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim..

Back
X