Evet cok erken ve cok aci ama yapabilecek bir sey yok.Annem kaynakli muhtemelen genetik yani annem de erken menopoza girdi.Dnadaki mutasyonlardan kaynaklaniyor muhtemelen annemde 1 mutasyon varsa bende 5 mutasyon olmus ve o 36da girerken ben 20de yasiyorum bunu.Bilmiyorum cok dusunursem altindan kalkamiyorum kendim de sok oldum zaten ama ogreneli 1 yili gecti insan zamanla kabulleniyor.Fsh iyi canim ya yasina gore normal yani E2 dusmus evet cocuk istiyorsan erteleme hic amh da iyi cikar insallah.Ama fsh yukselmeye basladiysa alarm calmaya baslamis demektir rezerv azaliyor yani bize dusen kalan yumurtalardan kalitelileri yakalamaya calisip degerlendirmek.
Ben hic anlamam ovulasyon testi falan ya yarin alsam cikar mi acaba ama utanirim da istemeye simdi beeen

Dogru duzgun yumurtladigimi da dusunmuyom yeni de evliyim hic isim olmadi ovulasyon testi falan nasil kullanildigini bile bilmiyorum.Evde de hem misafir var hem de ben sifayi kaptim ya cok ciddi hic halim yok yumurtlama olduysa bile degerlendiremicem gibi yani.