Cok sagol tatlim.ben de senin yazilarini okuyunca ne kadar guclu bir kadin ne guzel bir kalbi var diyorm.her kadin anne olmayi hakediyor hele ki sizler gibi mustesna kalbi evlat hasretyle tutusan guzel yurekli kadinlar cok cok cok daha hakedyor elbet.Tatlm bir hikaye vardi.belki biliyorsundr.hatrladgm kadaryla aktarayim; kari koca yillarca evlat hasretyle tutusmuslardr Peygamber Efendmze sual ederler bizim hic cocugumz olmayacak mi ya Resullah,Allah c.c Efendmize buyurur ; soyle onlara onlarn kaderlernde cocuk yok, cocuklari hic olmayacak.bunun uzerine Efendimiz cifte uzulerek söyler.aradan bir kac yil gecer.Efendimiz o cifti kucaklarnda bir cocukla gorur.sasirir ve sorar bu sizin mi der evet bu bizim evladmz, Allaha sukur bize nasip oldu.Resullah a.s. ; ya rabbim onlarin kaderlernde cocuk yok diye buyurmustunz nedir bunun hikmeti diye sual eder.Yuce Allah buyurur "Ya Muhammed (sav) evet aslinda onlarin kaderlernde cocuk yoktu.ama onlar bunu bilmelerine ragmen hic umitlerini kesmediler benden istemeye, dua etmeye devam ettiler.ben de onlari mukafatlandrdim" diye buyurmustr.Hicbir zaman umidini yitirme istemeye devam et Allahtan.bu sirada seytana kulak verme.Allahin haram kildgi seyden uzak dur.Bedeli agir olabilir.Donasyon fikrini unut cnm.Dua et kendi kanindan canindan yumurtandan bir bebegin olsun insallah...