- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
canım annem 39 yaşında menopoza girmiş adetlerim çok düzensiz heran menopoza gircem korkusu var..benim yaş 35 oldu bu arada hiç bişey yapmadan beklemek istemiyorum..oturduğum yerde spor salonları yook mallesef küçük biyer ilçe burası..yazın tempolu her akşam yürürdüm 3 kilo vermiştim kış geldi bıraktım yürüyüşü..adet zamanım yaklaştı inş zamanında olursam hala daha umut vardır diye düşünücem..Canm evet gurur yapma zamani degil.ama bence hemen tedaviye baslama yeni bir tedaviden ciktin, bedenin ruhun yorgundur.en azindan iki ay ara ver.sanirm kilo problemn vardi biraz.bir spor salonuna kaydolsan cnm hem kilo verirsn hem spor yapnca hormonlar daha iyi calisiyor.saunasi da olsa hele, aman bir guzel dinlenirsn, mutluluk hormonu salgiliyormus sauna ayrica.bir degisklik te olur.ilac almaa bir sure.bitki kurleri yap, vitamin al.beslenme bak.en onemlisi kafani dagit.yiprandgin yoruldugun cok belli.bakarsin normale doner , iyiye gider vucudun ve tüpe bile gerek kalmaz.bircok kisi var bu sekilde.yillarca tedavide olup yorgun dusen kadinlar artik oluruna birakinca kendlgnden hamile kaliyor.Ne dersin iyi olmaz mi??...