fsh yüksek olanlar

Gulneva ya ben aslinda suanki merkezden sonuc alamazsam emre beyi dusunuyordum , istanbul tup bebek ama senle konusunca kafam karisti memorial girdi kafama sanirim 40 yas topiginde ordan cok sonuc alan var oyle mi? Laboratuvarlari cok iyiymis galiba , burdan sonuc alamazsam subata kadar oraya mi gitsem ki? Ankaraya da acildi memorial ama ayni imkanlar var midir bilmiyorum hic.Bir de ezgiye traslama , imsi falan yapildi ya onu kendi mi talep etti acaba yoksa merkez mi karar veriyor yapmaya.Simdiden kafamda alternatif bir yer olusturayim diyorum burdan sonuc alamadigim an vakit kaybetmeden gidecek , suanki yerin laboratuvari memorial kadar gelismis midir emin degilim bu da soru isareti olusturuyor kafamda.Sen ne dersin nereyi tavsiye edersin? Tabi benim fsh bu degerleri koruyacak mi o da mechul ama hic olmazsa bir kac defa daha denk gelirim diye dusunuyorum bu degerlere o zamanlar en uygun merkez nere olur sence ankaradaki cogu merkez vasatmis genelde istanbul daha önplana cikiyor , senin daha cok bilgin vardir ne dersin?

kızlarrr çok mutluyummmmm kırmızılar teşrif etiller adet oldumm sabah hemde tam zamanında geçen ayda bugün olmuştum..çoook şükür herşey yolunda gidiyorrr..yarın tahlil yaptırcam fsh düşük çıkarsa inş memoriale ön görüşmeye gidicem inşşş..
Ohh çok sevindim maşallah maşallah, inşallah fsh da düşük çıkarda görüşüp muayene olursunuz, hayırlı olsun inşallah tedaviniz şimdiden

Amin canim tesekkur ederim , yapma ya aslinda indirim mesajlari gelip duruyor surekli ogretmenler gunu icin ama indirimlerde de boyle seciliyorlar evet.Optimum uzak galiba hic gitmedim , ankamall kentpark cepa armada falan var gerci ankarada avmden bol ne var surekli avm dikiyorlar sanki azmis gibi gereksiz bir avm bollugu var.Bakalim evet sinavim gecsin de , hicbir sey almasan bile magaza gezmek stres attiriyor insana :)

CANIM CIM pek bi indirime rastlamadım.evet ankarada çok v dedğin gii fazlasıda gereksiz.canım timur gurgan var orda nu düşünür müsün farah gitmiştiii çok iyi die yorumlarda var...ama bunlra gerek kalmasın canııımm..

CANIM CIM pek bi indirime rastlamadım.evet ankarada çok v dedğin gii fazlasıda gereksiz.canım timur gurgan var orda nu düşünür müsün farah gitmiştiii çok iyi die yorumlarda var...ama bunlra gerek kalmasın canııımm..
Belki yarin baslar canim bana surekli geliyor magazalardan mesaj ic gecirerek bakiyom :) canim ona da bakmistim kimisi cok iyi diyor kimisi kotu , sömürülduk diyoe gen-artta aysun hanim cok övülmüstü bir de esim bayan doktor istedi ben de ilk tedavi daha diye diretmedim baska doktorlar icin yoksa istanbulda yasasam aklimda ilk sirada emre karatekelioglu vardi.Bakalim insallah gerek kalmaz ya ama baska merkezleri de arastirayim yine de simdiden.

Belki yarin baslar canim bana surekli geliyor magazalardan mesaj ic gecirerek bakiyom :) canim ona da bakmistim kimisi cok iyi diyor kimisi kotu , sömürülduk diyoe gen-artta aysun hanim cok övülmüstü bir de esim bayan doktor istedi ben de ilk tedavi daha diye diretmedim baska doktorlar icin yoksa istanbulda yasasam aklimda ilk sirada emre karatekelioglu vardi.Bakalim insallah gerek kalmaz ya ama baska merkezleri de arastirayim yine de simdiden.
inşALLAHH canım gerek kalmasınnn..

kızlarrr çok mutluyummmmm kırmızılar teşrif etiller adet oldumm sabah hemde tam zamanında geçen ayda bugün olmuştum..çoook şükür herşey yolunda gidiyorrr..yarın tahlil yaptırcam fsh düşük çıkarsa inş memoriale ön görüşmeye gidicem inşşş..
Oh oh cok guzel masallah.adet varsa umut var.sen de yarin hastane yolunu tutuyorsn demek.yarin yogun olacak burasi desene.guzel haberlerle gelelim insallah

Iyi aksamlar can kizlar.sıkıcı bir pazar gunuydu yine.burda hava cok guzeldi uykucu kocami zorla kaldrip kahvaltya goturtturdum ben de.ama aksama kadar calistim evde.saliya misafrlerm var simdiden hazirlik yaptm.yarin malum doktor gunu diye.off gerginim ya.dun arkadasm geldi kafami karstrdi.asilama yapma hemen calismaya basla dedi.kendisi biyolog burda tup bebek merkezlernde calisti.burda iyi yapan yok hem spermlerde sorun olunca asilama daha iyi olur dedi.iyi ayiklamazlarsa iyi yapmazlarsa bosa gidermis yumosum.Ankara daki doktoruma gitseydm iyi olurdu aslnda.ama esimin isi yogun bu hafta gidemem.ne yapcagmi sasirdm.calisma da yapmadm.bir de yumurta catlamissa yandim yahu.yarin olsaydi artikkkkkk....

Iyi aksamlar can kizlar.sıkıcı bir pazar gunuydu yine.burda hava cok guzeldi uykucu kocami zorla kaldrip kahvaltya goturtturdum ben de.ama aksama kadar calistim evde.saliya misafrlerm var simdiden hazirlik yaptm.yarin malum doktor gunu diye.off gerginim ya.dun arkadasm geldi kafami karstrdi.asilama yapma hemen calismaya basla dedi.kendisi biyolog burda tup bebek merkezlernde calisti.burda iyi yapan yok hem spermlerde sorun olunca asilama daha iyi olur dedi.iyi ayiklamazlarsa iyi yapmazlarsa bosa gidermis yumosum.Ankara daki doktoruma gitseydm iyi olurdu aslnda.ama esimin isi yogun bu hafta gidemem.ne yapcagmi sasirdm.calisma da yapmadm.bir de yumurta catlamissa yandim yahu.yarin olsaydi artikkkkkk....
Ohh keyif yapmışsınız kocişle çok iyi olmuş, keşkeleri sil aklından yarın ola hayrola aslında çalışma yapmak için geç değil bugünü falan değerlendirseniz yarın da artık dr.un dediğini uygularsınız üniversite hastanesinde aşılama iyi yaparlar bence,gün doğmadan neler doğar sen içini ferah tut,hormonları yükseltme,yarın da güzel haberler ver bize

Canim merhaba benim icin de yorucuydu kizima aldiklarimi bi gorsen battaniyeden sac bandina kadar.kiz icin alisveris yapmak cok zevkliymis ya.eve yeni girdim sayilir
Siz de iyi yapmissiniz arada disarda gecirmeli vakti insan.bu arada asilamayi niye iyi yapmiyolarmis ki bisey yok ki asilamada tatlim ya esinde sperm sorunu olmadigi icin senin sansini arttirir bence ama yine de yarinki duruma gore karar ver catlatma ignesi kullanip iliski de olabilir canim

Canim rabbim mutlugunu daim etsin.hadi bakalim insallah fsh 15 den asagi dir gidersin semra hanima ...

Ben de severim canim alisverisi hele de annemle gitmeye bayilirim :) demek hava guzel sizin orda , biz ankarada hava guzeli gectim esktra olarak donuyoruz buuzz gibi hava var :KK51: Ben de sabah erkenden kutuphanenin yolunu tuttum , aksama kadar da burdayim evi ve kocayi saldim biraz ama napalim sinava iki gun kaldi sonrasinda ben de cikip bi avm gezmek istiyorum yyaaa :KK39:
Tatlim sen ankaradaydin ya ben ankarayi cok severim cocukugum ankarada gecti.kisi cok serrtir cocukken cok usurdum ne anilar var ya.yasanilasi bir sehir ankara.alisveris secenegi de cok su sinavlar bi bitsin gez toz fistik

Iyi aksamlar kizlaaaar yarin yogun bi gun heycanla bekliyorum haberlerinizi duacinizim unutmayin.ben de yeni geldim eve kizima cicisler aldim teyzeleri eksigi kalmadi sukur rabbim nasip eder hevesimizde birakmaz insallah.bu saatte simdi de borek yapacagim esim boreksiz coreksiz kahvalti yapmaz bi degisik bizimki de.

Canim merhaba benim icin de yorucuydu kizima aldiklarimi bi gorsen battaniyeden sac bandina kadar.kiz icin alisveris yapmak cok zevkliymis ya.eve yeni girdim sayilir
Siz de iyi yapmissiniz arada disarda gecirmeli vakti insan.bu arada asilamayi niye iyi yapmiyolarmis ki bisey yok ki asilamada tatlim ya esinde sperm sorunu olmadigi icin senin sansini arttirir bence ama yine de yarinki duruma gore karar ver catlatma ignesi kullanip iliski de olabilir canim
Ooo senin gunun daha guzelmis.evet kiz alisverisi cok guzeldr amann yesin teyzelerii sac bandi da almis annesi.o kiyafetleri sabun tozuyka yikayip utulemeyi unutma sekerm.seker de yaptr cnm.cok guzel seyler cikmis.kız keske ayni sehirde olsaydn bizden biriyle, alisverisne yardm ederdik.Tatli yorgunluk bunlar.bol bol gez dolas alisvers yap bu kadar ozgur olamicaksn artik :) arkadasm burda iyi merkez yok dedi ondan endisesi.bir de dedigm gibi asilama spermlerde sorun olunca daha etkiliymis.esimde sorun yok gerci.bakalm yarin doktor ne dicek olmadi dogal denerim nasipte varsa olur zaten..

Ohh keyif yapmışsınız kocişle çok iyi olmuş, keşkeleri sil aklından yarın ola hayrola aslında çalışma yapmak için geç değil bugünü falan değerlendirseniz yarın da artık dr.un dediğini uygularsınız üniversite hastanesinde aşılama iyi yaparlar bence,gün doğmadan neler doğar sen içini ferah tut,hormonları yükseltme,yarın da güzel haberler ver bize
Ya evet aslnda ne dusunsek te is olacagina varir.birseyleri cok dusununce kafa bulaniyor stres oluyomus.yarin ola hayrola.bakalm ne olcak.insallh sen de guzel haberler verirsin cnm

Tatlim sen ankaradaydin ya ben ankarayi cok severim cocukugum ankarada gecti.kisi cok serrtir cocukken cok usurdum ne anilar var ya.yasanilasi bir sehir ankara.alisveris secenegi de cok su sinavlar bi bitsin gez toz fistik
O zaman bilirsin sen de ankarayi , evet ya hic sorma kislari cok sert hele de bir akdeniz cocugu icin cook sert :) ama ben de seviyorum ogrencilik icin de rahat ulasim kolay vs ama biraz beton bir sehir.Gezicem gezicem :) ayy ezgi kiz alisverisi ne guzeldir simdi minik minik pabuclar zibinlar hele o hirkalara bayiliyorum ben :) sagsalim kavusursun insallah canim ya az kaldi sayilir :)

Hadi hayırlısıyla onu da bizimle paylaş inşallah :nazar: Rabbim nazarlardan korusun sizi :nazar::KK46:
Merhabalar sonuca ulaşıncaya kadar bütün yaşadıklarınızı okudum ve Sabırla inançla mutlu sona ulaşmanıza çok ama çok sevindim Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin dilerim bizim ki bütün arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip eder.. Bana umut oldunuz sevgiyle kalın

Merhabalar sonuca ulaşıncaya kadar bütün yaşadıklarınızı okudum ve Sabırla inançla mutlu sona ulaşmanıza çok ama çok sevindim Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin dilerim bizim ki bütün arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip eder.. Bana umut oldunuz sevgiyle kalın
Afedersiniz Ezgi Hanım'a yazacaktım yanlış oldu sizin durumunuza bilmiyorum ama Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Iyi aksamlar kizlaaaar yarin yogun bi gun heycanla bekliyorum haberlerinizi duacinizim unutmayin.ben de yeni geldim eve kizima cicisler aldim teyzeleri eksigi kalmadi sukur rabbim nasip eder hevesimizde birakmaz insallah.bu saatte simdi de borek yapacagim esim boreksiz coreksiz kahvalti yapmaz bi degisik bizimki de.
Merhabalar Ezgi Hanım sizin bütün yaşadıklarınız ve mutlu sonuca umutla Sabırla inançla ulaşmanızı okudukça umudum oldunuz. Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Dilerim bizler gibi olan bütün arkadaşlar bu Mutluluğu Yaşar...

kızlar yi haberler gelmiş foruma çokk sevindm sizler için.darısı bizlere inşallah.tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah.ben de bugün tiroid için gittim antitipo tiroitlere baktı sanırım bende haşimato tiroid varmış.yani bu erken yumurta yetmezliğimin en büyük sebebi ve neye kızıyorum biliyomusunuz bir seneden fazladır hipotiroid olduğumu söyledi doktor.ben dedim bakın diye yani baktırmasam o bakmayacak.bana da tüp bebek doktoru dedi ikisi birlikte görülüyor diye.yani yumiş yetmezliği ve haşimato. bundan 4 sene önce bakan doktoru allaha havale ediyorum.o zamanlar ilaç bile vermemişti.adetim gecikmişti gitmiştim.meğersem taa o zamandan işaret veriyormuş benim hormonlar yaa..en azından bir senedir ilaç kullanıyorum tiroid için buna şükür. sizler de baktırın lütfen düşük nedeni ve allah korusun zeka geriliği sorunu olabiliyormuş..imthanımız varmış diyorum ne yapalım Rabbim güç versin doğru kişileri vesile kılsın bizlere inşallah.aranızda var mı haşimatoluuu olan???????
bende hşimatoyum

Back
X