- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
Bilmiyorum ki canim ben de sasirdim acikcasi garip geldi mekanizmasi nedir diye de sormadim pek o an ultrasona hazirlaniyordum , dogumla vucut kendini yeniler derler oyle bir sey mi acaba herhalde yumurtayi artirmasa da hormonlar kalan yumurtalari kaliteli yapiyordur hic bilmiyom valla tamamen attim su an :) erkekler bu cocuk isinde ilginc ya gercekten takmiyorlar mi yoksa oyle mi gosteriyorlar anlamiyorum biz anne olmak icin paralaniyoz onlar olsa da olur olmasa da olur havasinda.Esin de heyecanli mi ezgi bebis geliyor diye ici kipir kipirdir simdii :) antagonist isini anladim canim simdi , doktor dedi antagonist bir ilac verecem benim gozler faltasi gibi acildi orda sonra onden giden yumurtayi baskilamak icin dedi de rahatladim ama yine de tam anlamamistim.Insallah buyur 3u de cok korkuyom bir sey olacak diye gidecekler diye tek yumurtada da dollenmezse elde var sifir olacak bari 2 tane ciksa da daha cok umudum olur oyy oyy amma kafa yoran islermis ya baska kadinlar bi gidiyor 15-20 yumurta biz boyle aman bir tanecik yumurtam gitmesin aman bir sey olmasin herkesin derdi baska baska iste.Nasil yani dogan bebegin kok hucreleri mi etkiliyo acaba hmmm cok ilginc.bende 2 .ci yi istiyorum simdiden ama esim hic yanasmiyor sanirim adam yoruldu cocuk macerasindan