fsh yüksek olanlar

Insallah cnm sagol.benim durumum farkli.sizin kinin yaninda dert degil.bazen sizden utaniyorm bile yazarken sıkıntımi.cunku benm bir tane var evladim.Ama genc yasimda menopozla karsi karsiya kalmak cok zordu.cok zordu ayni binada oldgun icin eltilerinin gorumcenin menopoza girdgini ogrenmeleri.bazen dalga gecici tarzda konusmalari,20 yas buyuk eltilerinin her ay ki adet kanamasi seruvenlerini ballandra ballandira gozunun icine soka soka anlatmalari.aaaa bu ramazan yine mi oruc yemedin diye kikirdamalari cok zordu...gorumcemin hicbir erkek tek kiz cocuguyla kalmaz diye tehdit vari konusmasi cok zordu, onun icin demesi o kadar kolayken..kayinvalidemin esime gerekeni yap diye kiz aramaya, evlenmeye tesvik etmesi cokk zordu..cok zordu bunlarla yasamak yuzune sahte bir gulucuk kondurmak...aman annem ablam uzulmesin diyip hicbirsey paylasmayip icine atmak cok zordu...cok zordu esimin her aile ortaminda ahh bi oglum olsa diyerek ahhlarini omuzlarima yukmesi cok zordu...cok sabrettim..Allaha havale ettim..bugune kadar bunlari paylasmadm sizinle, zor lafini duyunca cok dolmusum megerse taştim birazz.aman neyse bakmayin bana.hepsini geride biraktm.simdi daha gucluyum yanimda sizler varsiniz cunku...
Farrah, sen yine bana kızacaksın ama saçma sapan insanların saçma sapan lafları bunlar. Eşin biraz ayıp etmiş tabi o ayrı konu. Sen üzülme sakın. Yine hamile kalsan erkek olacağı ne malum? Alsın seni götürsün o zaman erkek spermlerinin ayrı bir kaba konduğu bir ülkeye? Bak canım, nasıl olsa Allah bir kız çocuğu vermiş sana. Bence bundan daha güzel birşey yok hayatta. Çok çok şanslısın. bundan sonra bir tane daha olmuş olmamış, çok önemseme lütfen. Millet ne derse desin yani. Sen de onlarla dalga geç. Gül geç... Milletin hiç çocuğu olmuyor, yine beraber göğüz geriyorlar. Sen aslanlar gibi bir evlat vermişsin zaten. Eğer sana sırtlarını dönerse alır kızını yoluna gidersin. Kimseye ezdirme canım kendini. Sakın panik içinde de tehlikeli tedavilere falan girme. Can herşeyden kıymetli. Sen kıymetlisin. Değerlisin.

Ca
Kızlar bugün çocuk acilde nobetciydim bir sürü bebek hep hastalar kan aldık serum taktik minicikler insan kiyamiyor. .hepimiz için dua ettim bebek gördükçe hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar Diledim ALLAHIM DAN. ..
Kasik agrimdan dolayi muayene oldum..sağdaki 13.5mm olan adetin 2.gunu.
şimdi 15.gunu 17mm olmuş ondan agriyormusdr dediki iilişki olsun bu ara belki kendin hamile kalırsın dedi.hi sanmıyorum dedim ben yumurtlamiyorum ki dedim...Bu follikul büyüdü güne göre yumurtlama oluyor demekki dedi..çatlatma iğnesi verin demedim acaba gerek varmiydi ki..ne bileyim kendi büyüyünce şaşırdım ama umutlanmadim nasılolsa ttüp bebek yaptiracam adet olunca diye
Canimmm yaptirsaydin catlatma .bellimi olur tatlim.bir de buyup catlamazsa kist olur tedaviye baslamaz kist var diye

ahhhhhhhhhhhhhhh ah sorma bazen tiroid prolaktin yüksekliği insülin sirenci yaşım gidiyor kardeşim yokk eşim 45 yaşında
Canim bunlarin hicbiri gebelige engel degil gebelikte kontrol altina alinabilen seyler.diyabete yatkinlik bende de var nitekim glikoz yuklemesi de gebelik sekerim biraz yuksek cikti diyet veriyorlar sonra dusuyor.tiroit nodulum var o sorun olmaz dediler.esin 45 yasinda ama erkektecyasin cok onemi yok tatlim onlar dogustan sanslilar 60 a kadar yolu vardir heralde

KIZLAR bİŞEY ANLATAYIM DA GÜLÜN EMİİ....Banlanmam inşALLAHH bim den sufle aldık dediler tadı çok çok güzell ballandıra ballandıra anlattılar neyse aldık cahilliğin gözü kör olmasın emi..ben hiçç okumadım daha önce de hiiç görmedim nasıl bişeydir açtım puding ii bişeymiş dedim ALALh ALLAH resimdeki gibi değil niyeyse dedimm ama okumak hiç aklıma gelmedii..açtık eşimle yemeye başladık dedim ben beğenmedim yemedim benimki görmeden attım çöpee..bizmki yedii :)..dedikk aman herkesin dediğini yapmayalım damak tadı işte daha almayalım..bende kabını atmamıştım eşim bakmış ii okumuşş kabı saklamış akşam ban gösterdii gel gel oku bakalım dedii..okudum anaaaam dedimm pişecekmiymiş buu..biz çiğ çiğ yedik daha doğrusu ben sevmedim attım bizimki yediiiiii......nasıl gülüorum ben ama o kadar çook güldüm kii..
diyo kii kimseye anlatmaa dedim anlatacam benim yediğimi anlatmaa..:) diyoooo
Kiiiiz biliyorum onlardan biz de almistik anacim isitin diyor oradaaaa:) biz de cok isitmistik icinden cikolatasi filan akmadi yiyemedik esimle.ilahi kiz hamuru yedirmissin adama .:)

Ha ha cnm eltiler boyle valla ben de cok yolmak istedm 20 yas buyuk benden:) gerci su an basi cok dertli cok uzuluyorm ona.inanir misin gunlerce agladm.22 yillik evli,esi istemiyor artik onu. bosanma davasi acildi cok zor zamnlar gecriyor.Allah kimsenin yuvasini yikmasin
Farrahcim insan hakettigini yasar bu dunyada acikcasi ettigini bulanlara ben uzulmem.niye Allah mukafatini bu dunyada veriyor oteki dunyaya kalsa daha aci.cevremde cok gordum kinayanlarin basina gelenleri.o yuzden kinamayacaksin canimcim .erkek cocuk marifetmis gibi onune sunanlar kinayanlar hadi bakalim erkek cocuk kurtarsin onlari

Arkadaşlar. Adetime 8 gün var. Yumurtalık taraflarına hafif kasılma, kramp giriyor. Sabah biraz sinirlendim birşeye. Sizce tutunma ihtimali varsa yumurtanın hemen bu yüzden kaybetme riski olmaz di mi? Offf, canım sıkıldı sabah sabah.
Canim dusuk riskinin en fazla oldugu donem ilk 12 hafta.hatta cogu kadin anlamazmis adet zannedermis krampla beraber kanaman olursa pihtili sekilde kanda bhcg baktir oradan anlarsin.fakat sinirlenmekten dusuk olacagini zannetmiyorum.genelde sagliksiz embriyo olunca rahim atiyo tutunamiyor

Gunaydin kizlar havalar sogudu cogunuz calisiyorsunuz siki giyinin dikkat edin kendinize.mutlu gunler

Ilahi kiz haklisin valla gulmekte.hakkaten o ne mide oyle.ziyan olmasin diye vurmus dibine hamurun :)
Farrah erkek cocuk demisken dengesizler sadece orda degil burdada var.bi arkadasim var 8 aylik hamile oturuyoruz kaynanam aradi dedi ee dedim erkek torunun olacagi icin cok cok mutluyum demis ben de sordum ee kiz olsa mutlu olmayacakmiymis dedim o da bililmeeem dedi.ayy suratina cakasim geldi yani benim kaynanam da muhafazakardir vs filan ama oyle seviniyorki elbiseler aliyor hergun
Canin okusanda bazi seyler baki kaliyor.en iyisi bu tarz insanlarla hic muhatap olmayacaksin

Farrah erkek cocuk demisken dengesizler sadece orda degil burdada var.bi arkadasim var 8 aylik hamile oturuyoruz kaynanam aradi dedi ee dedim erkek torunun olacagi icin cok cok mutluyum demis ben de sordum ee kiz olsa mutlu olmayacakmiymis dedim o da bililmeeem dedi.ayy suratina cakasim geldi yani benim kaynanam da muhafazakardir vs filan ama oyle seviniyorki elbiseler aliyor hergun
Canin okusanda bazi seyler baki kaliyor.en iyisi bu tarz insanlarla hic muhatap olmayacaksin
Canim valla Allah bu insanlari bildigi gibi yapsin.Kendi disi cinsiyet olanin erkek cocugu bu kadar tepeye cikarmasi da bir alem , sonra bu erkekler neden boyle hep boyle anneler yuzunden.Millet bir cocuga muhtac bunlar da boyle erkek kiymetlidir muhabbeti falan insanin cidden asabini bozuyorlar.Diyecek laf bulamiyorum.

Kizlar gunaydiin , ben ilk sinavimdan ciktim vasat gecti simdi ikinci sinavima gidecegim bakalim yumoslar buyumus mu , umarim 3u de duruyordur beni birakip gitmemislerdir.Hepimiz icin guzel bir gun olur umarim.

Canim valla Allah bu insanlari bildigi gibi yapsin.Kendi disi cinsiyet olanin erkek cocugu bu kadar tepeye cikarmasi da bir alem , sonra bu erkekler neden boyle hep boyle anneler yuzunden.Millet bir cocuga muhtac bunlar da boyle erkek kiymetlidir muhabbeti falan insanin cidden asabini bozuyorlar.Diyecek laf bulamiyorum.
Aynen tatlim bu tip insanlar yuzunden kadinlara saygisiz kibar olmayan kadina deger vermeyip hor goren bir erkek nesli yetisiyor.baksana daha ana karnindayken kadin itibarsizlastiriliyor.benden uzak olsun bunlarrrrr

Kizlar gunaydiin , ben ilk sinavimdan ciktim vasat gecti simdi ikinci sinavima gidecegim bakalim yumoslar buyumus mu , umarim 3u de duruyordur beni birakip gitmemislerdir.Hepimiz icin guzel bir gun olur umarim.
Hadi hayirlisi kuzuuuuum guzel haberle ve 3 kocaman yumosla gel buraya

Aynen tatlim bu tip insanlar yuzunden kadinlara saygisiz kibar olmayan kadina deger vermeyip hor goren bir erkek nesli yetisiyor.baksana daha ana karnindayken kadin itibarsizlastiriliyor.benden uzak olsun bunlarrrrr
Aynen canim ya sonra da kocam siddet uyguluyor , kocam aldatiyor diye sikayet ediyorlar hep suc biz kadinlarda aslinda o erkekleri de yetistiren biz kadinlariz aman oglum oglum aman aslanim kizlar hep hizmetci gibi sonra tabi boyle olur.Hepimizden uzak olsunlar hatta toplumdan da uzaklassalar iyi olur.

Hadi hayirlisi kuzuuuuum guzel haberle ve 3 kocaman yumosla gel buraya
Insallah ezgi ya inan bir korkuyla giriyorum ki o ultrasona yumurtalar yok olmus olacak ya da doktor olumsuz bir sey diyecek diye 13.30da randevum , bana dua edin ben de yavastan evden cikayim.

ahhhhhhhhhhhhhhh ah sorma bazen tiroid prolaktin yüksekliği insülin sirenci yaşım gidiyor kardeşim yokk eşim 45 yaşında
canım amh iyi fsh biraz yüksek yaşta malum 37 yaş bence aşılama yumuta takibiyle zaman geçirme bence hemen tüp bebey başla fsh çok değişken yükseldiği zaman tüp bebek şansında olmuyor..fsh çok yüksek değilken tüp tedavine başla canımcığım..benimde yaşım 35 amh 0.16 fsh geçen sene 60 gördü 2 seneden beri tedvilerim devam etti 4 tüp bebek maceram 3 transfer bir iptalerim oldu..
Bende de bu yıl insülin direnci tespit ettiler. Diyabetiğe zaten hep yatkınlığım vardı. Beslenmeme dikkat ediyorum hep. Spor yapmak da iyi geliyor.
canımcığım yaş kemale ermiş mallesef genç değiliz 35 yaş sonrası ymurtalarda azlamalar başlıyor..bence zaman kaybetmemek gerek..35 yaş sonrası tüp bebekte tutunmada zorlaşıyor..hatırlatmak istedim canım..

Insallah ezgi ya inan bir korkuyla giriyorum ki o ultrasona yumurtalar yok olmus olacak ya da doktor olumsuz bir sey diyecek diye 13.30da randevum , bana dua edin ben de yavastan evden cikayim.
güzel haberlerle geliceksin inş canım opu tarihine de hazırlan hata 14mm yumoş sürpriz yapabilir sana annesi..

Back
X