Insallah cnm sagol.benim durumum farkli.sizin kinin yaninda dert degil.bazen sizden utaniyorm bile yazarken sıkıntımi.cunku benm bir tane var evladim.Ama genc yasimda menopozla karsi karsiya kalmak cok zordu.cok zordu ayni binada oldgun icin eltilerinin gorumcenin menopoza girdgini ogrenmeleri.bazen dalga gecici tarzda konusmalari,20 yas buyuk eltilerinin her ay ki adet kanamasi seruvenlerini ballandra ballandira gozunun icine soka soka anlatmalari.aaaa bu ramazan yine mi oruc yemedin diye kikirdamalari cok zordu...gorumcemin hicbir erkek tek kiz cocuguyla kalmaz diye tehdit vari konusmasi cok zordu, onun icin demesi o kadar kolayken..kayinvalidemin esime gerekeni yap diye kiz aramaya, evlenmeye tesvik etmesi cokk zordu..cok zordu bunlarla yasamak yuzune sahte bir gulucuk kondurmak...aman annem ablam uzulmesin diyip hicbirsey paylasmayip icine atmak cok zordu...cok zordu esimin her aile ortaminda ahh bi oglum olsa diyerek ahhlarini omuzlarima yukmesi cok zordu...cok sabrettim..Allaha havale ettim..bugune kadar bunlari paylasmadm sizinle, zor lafini duyunca cok dolmusum megerse taştim birazz.aman neyse bakmayin bana.hepsini geride biraktm.simdi daha gucluyum yanimda sizler varsiniz cunku...