- 13 Şubat 2014
- 1.451
- 459
- 128
kızlar dheayı günde ikiye çıkarsam çok olur mu ki? aslanpençesi de içiyorum her gün 1-2 bardak.yarın doktora gidiem kan vermeye.bakalım ne alemdeyiz.çok inmedi gibime geliyor ama bilemiyorum tabi... eger düştüyse bu ay başlıyım mı tedviye onu da bilemiyorum.dheaya 3-4 gün oldu başlayalı bir tane alıyordum.onun dışında qenzim 1aydır falan içiyorm.bir de multivitamn alıyorum omega 3 ...östrojenim çok düşüktü geçen aylar.cylo kullandırdı biliyosunuz.bu ay gene verebilir gibie geliyor.yaa ben nye bu kadar kendime güvenmiyorum acabasanki biraz bu ilaçları kullansam daha iyi olur gibime gelyor ya da ben ona inanıyorum...eşimin askerliği de var.. bak gene adet zamanı başladım sıkıntıya off kendime de kzııyorum.yarın doktora gidince başlar gene kalbimm kütt kütt...ondan mı yüksek çıkıyo bu değer diye düşünüyorum bazen..
![]()
umutlym canıum dhea yı 2 yada 3 kez alabilirsin demişti dr lar..o yüzden hiçbişey olmaz inşallah ALLAHIN İZNİYLE..ben 2 kere sabah ve akşam tok krnına içiyordum birer tane..hiçbir yan etki yapmadı bende çok şükür..benimde eşimin askerliği var dört gözle bedelliyi bekliyoruz bizde..