fsh yüksek olanlar

Ayy sen de ne var sanki yasinda.2. universite isi guzel aslnda.ben de bi heves yazdm ama aof okumak zor diyorlar yillarca bitmiyormus.neyse acelemz yok zaten.

Ayyy masallahhh canim bin kere.kolay gelsin zor ama bir o kadar kutsal.Allah yardm ediyor ama.benim de cok hafiz arkadsm var hayret ederm cok ta ozenirim.masallah cok guzel bir yola girmisin cnm.ama dikkat et arkadslarmdan biliyorm kendilerini cok zorluyolar strese giriyorlar sonra.ilahiyat agirdr goze almadm ama sonra pismn oldm.keske yazsaydm dedm.medreseden destek almak lazim..
Hiç takılma canım bence hiç zor değil aöf.Gerçi ben birçok dersten muafım çok da içinde olmak istiyordum nasip oldu.

Çok sağ ol canım. Hafızlık benim hayalimdi daha çok başındayım ama çok istiyorum. Hele bir doğu görevimiz bitsin memlekete çıkarsa tayin kızımı babaannesinin sorumluluğuna bir bırakabilsem daha neler yapacam da şimdi ona kıyamıyorum :)
Insallh cnm.Erzurum daydin degil mi?

Tatlim esin yoksa sen gitsen keske.dedigin gibi de olmus olabilir.benm arkadasmda hamile oldgunu anlamadan bir kanamasi oldu.adet kanamasi sanmis.cok agrili cok sancili gecmis ama.iki hafta sonra bulanti baslayinca suphelenmis oyle gitms doktora.meger hamileymis.o kanamasi da dusuk riskindenmis.dikkat et cnm dr u ihmal etme
Aslında randevumu da aldım ama gitmek için şartları zorlayamadım acaip bir iyi niyet çöktü üstüme :) Eşime diyorum ki ben çatlatma iğnesi kullanayım bu ay ee kullan diyor sonra diyorum ki ee sen yoksun yanımda neyi çatlatacağız düşmanı mı :D

Aslında randevumu da aldım ama gitmek için şartları zorlayamadım acaip bir iyi niyet çöktü üstüme :) Eşime diyorum ki ben çatlatma iğnesi kullanayım bu ay ee kullan diyor sonra diyorum ki ee sen yoksun yanımda neyi çatlatacağız düşmanı mı :D
Ha ha o da fena olmazz.tatlim benim de nihayet bir yumosum gorundu.ya yoktu yillardr inan fsh la 3 yildr ugrasyom bi kere bile yumurta gorulmedi.gecen yil nasil hamile kalmistm hayret zaten demk bir altin yimurta olmus.klomen kullandm ilk defa.daha neler neler...cok sukur yumos buyudu.p tesi gunu yumirtam 19 mm olmustu ve ilk defa catlatma ignesi vuruldum.su an beklemedeym 10 gun sonra bi test yapmk farz oldu

Inanmiyorum gozlerime kimler gelmiiiiiiis.hayirsiz dostumuz nerelerdesin cok ozlendin seeeen.tatlim espirilerini oyle ozledim
Ki .yagmur ve sen bir gittiniz pir gittiniz yahu.canim hafizliga baslamisin bu kutsal uolda rabbim muvaffak etsin.bildigin gibi bende hamisim 29.haftamdayim 10 hafta kadar var.aramiza yeni kaderdaslar eklendi mucadeleye devam bu topik.gitme bi daha yaaa

Aslında yarın kızımı erken bırakabilsem kreşe gitmek istiyorum şartları zorlayıp adetimin 4 . günü oluyor heralde çatlatma iğnesi sorulur mu o zaman bilemedim. Bu arada eşim çok istiyorsan tüp yaptıralım dedi bakalım dedim işlerimiz hele bir hafiflesin hayırlısı. Geçmişi okudum azıcık da maşallah hem senin hem Emel in yumurtaları çok güzel Rabbim devamı getirsin inşallah.

Elannn yanlis alintiladim netim gidip geliyor. Yazimin devami altta huhu:)

Aslında yarın kızımı erken bırakabilsem kreşe gitmek istiyorum şartları zorlayıp adetimin 4 . günü oluyor heralde çatlatma iğnesi sorulur mu o zaman bilemedim. Bu arada eşim çok istiyorsan tüp yaptıralım dedi bakalım dedim işlerimiz hele bir hafiflesin hayırlısı. Geçmişi okudum azıcık da maşallah hem senin hem Emel in yumurtaları çok güzel Rabbim devamı getirsin inşallah.
Tabk cnm git.folikul var mi yok mu belli olur.istersen klomen verir kullanirsin.sonra yumurta takibi iki gunde bir.yumoslar istenilen boyuta geldi mi catlatma ignesi oluyorsun.ben adetin 15. gunu vuruldum.ortalama oyle zaten.gec kalmis degilsn git cnm mutlaka

Elannn yanlis alintiladim netim gidip geliyor. Yazimin devami altta huhu:)
Ayyy yerim ben seni de lokum kızını da :) Maşallah size hayırlısıyla kucağına da al inşallah da bol bol kokusunu içine çek doya doya :) Benim de netim kağnı gibi canım ben yazana kadar birsürü msj geliyor :)

Ayyy yerim ben seni de lokum kızını da :) Maşallah size hayırlısıyla kucağına da al inşallah da bol bol kokusunu içine çek doya doya :) Benim de netim kağnı gibi canım ben yazana kadar birsürü msj geliyor :)
Yazdiklarimi okuyabildim demiiii.cok ozledim yaaa cok alisiyorum burdakilere arada kacak gocek gir topige .

Ha ha o da fena olmazz.tatlim benim de nihayet bir yumosum gorundu.ya yoktu yillardr inan fsh la 3 yildr ugrasyom bi kere bile yumurta gorulmedi.gecen yil nasil hamile kalmistm hayret zaten demk bir altin yimurta olmus.klomen kullandm ilk defa.daha neler neler...cok sukur yumos buyudu.p tesi gunu yumirtam 19 mm olmustu ve ilk defa catlatma ignesi vuruldum.su an beklemedeym 10 gun sonra bi test yapmk farz oldu
Hayırlısı olacak emin ol canımcım. Rabbim her daim bizimle yeterki biz de onunla olalım .Güzel haberler aldım çok mutlu oldum.Yeni katılan arkadaşlar da maşallah çok pozitif sevdim bu halinizi ;)

Ki .yagmur ve sen bir gittiniz pir gittiniz yahu.canim hafizliga baslamisin bu kutsal uolda rabbim muvaffak etsin.bildigin gibi bende hamisim 29.haftamdayim 10 hafta kadar var.aramiza yeni kaderdaslar eklendi mucadeleye devam bu topik.gitme bi daha yaaa
Canım çok sağ ol , çok başındayım daha ama kararlıyım her şeyi bırakırım onu bırakmam :) Maşallah çoğu gitti azı kaldı tadını çıkar tatlım :)

Canım çok sağ ol , çok başındayım daha ama kararlıyım her şeyi bırakırım onu bırakmam :) Maşallah çoğu gitti azı kaldı tadını çıkar tatlım :)
Nasil yapiyosun tatlim kendin mi ezber yapiyorsun .yoksa kursa mi gidiyorsun masallah ya

Hayırlısı olacak emin ol canımcım. Rabbim her daim bizimle yeterki biz de onunla olalım .Güzel haberler aldım çok mutlu oldum.Yeni katılan arkadaşlar da maşallah çok pozitif sevdim bu halinizi :KK66:
Evet severdn sen bu halleri :) evet yeni arkadslarmizi da cok sevdik burda cok guzel dostluklar kurduk.inancla sabirla elimizden geleni yapiyorz.birbirmzden destek aliyorz.sen de gitme artk kuzummm :cry:

Nasil yapiyosun tatlim kendin mi ezber yapiyorsun .yoksa kursa mi gidiyorsun masallah ya
Kursa gidiyorum canım çok tatlı bir hocam var, şimdilik hatasız yüzden okumalara devam ezbere daha geçmedim hiç hatasız okuamaya başlayınca ezbere başlatıyorlar dediğim gibi daha çok başındayım. Rabbim nasip ederse onu da yapacağım inşallah.

Kursa gidiyorum canım çok tatlı bir hocam var, şimdilik hatasız yüzden okumalara devam ezbere daha geçmedim hiç hatasız okuamaya başlayınca ezbere başlatıyorlar dediğim gibi daha çok başındayım. Rabbim nasip ederse onu da yapacağım inşallah.
Insallah cnm Rabbim yardm etsin.kiskandim valla :)

Back
X