- Emoji Skoru
- 151
- Puanlar
- 83
evet canım zor zamanlar oldu.doktora giderken artık bunalıyorum.kalbim falan küt küt atıyor kan vermeden.önceden böyle değildim amh öğrendim sonra fsh yükselmeye başlayınca bana bir paniklik geliyor doktorda.canım fsh biraz daha düşşün tedaviye başlarız diyorlar.acele edip bir de yumişler Allah korusun boş çıkabilir diye korkuyorum yani fsh düşerse daha iyi olur diye umuyorum.o yüzden tedaviye de gidesim gelmiyor zaten..ama işte 2 aydır aslanpençesi içiyorum az da olsa inmiş buna şükür...klomen 7 kere kullandım artık kullanma dediler.rahimde incelme yaptı bende..belki fsh da etkiledi bilemiyorum.....tek bildiğim 2 yıla yakındır hep hastanedeyim canım....psikolojik olarak da yoruldum biraz galiba....fsh düşmeden memorial kabul etmiyor canım en az 15 falan olması bizim için iyi dedi bakalım canım....inşallah fsh düşer de sağlıklı yumişler gelişir bende de.eşimin askerliğinden sıkıntı yapıyorum bakalım Rabbim çıkış yolu göstersin tez zamanda.Oo canim senin de maddi manevi zor bir surecin olmus.Ben hic baslamadin mi acaba dedim.Aslinda merkez konusunda haklisin bana da istanbul daha iyi gibi geliyor ama benim ilk tedavim olunca bir de ankarada yasiyorum o yuzden burayi tercih ettim istanbula gidip gelemem su an ama ola ki burda olumsuz seyler yasadim subat tatilinde ben de memoriala falan giderim belki belli olmaz.Ben hic sehirdisina cikmadin sandim o yuzden oyle dedim.Simdilik merkezden memnunum canim bize maddi olarak da cok yardimlari oldu doktorumu da cok sevdim ama bakalik sonraki surec de onemli.Aslinda sen yumos olunca fsh yuksek bile olsa kullan klomen falan belki buyur yumoslar ya da dusuk doz igne versin doktorun yumoslarinin sayisi kadar ne kadar yanit verdigi de onemli bazen yuksek fsha ragmen buyuyor yumoslar.Amhin benden yuksekse folikulun da iyi demektir aslinda benden cok uretmen lazim.Ben dhea melatonin vs 1 ay oldu kullanmaya baslayali ilk gittigimde 5 folikulum vardi ama fsh olcmedik adetin 5. Gunuydu ertesi ay 4 folikul vardi fsh 8di basladik e2de 67ydi.Bence folikulune baktir mutlaka bir de buyuyor mu olanlar ona baktir klomen kullan dene bakalim.Dheayi gunde 3 defa al istersen.Ben yeni basladigim icin hic hayit falan kullanmadim ilaclar care olmazsa deneyecektim canim belki ilerleyen aylarda kullanirim ama simdilik dhea omega 3 ve melatoninle devam edecegim.