Umutlym bu anlattiklarin okadar tanıdık ki...fsh 89 çıktığında sonra 30 lara fln düştü burda özel
tüp bebek merkezine gittim Dr dediki denemenin yararı yok kıbrıs a git yumurta satın al dedi yıkıldım maf oldum...2 yildir aglamaktan acı çekmekten başka birşey yapmadım. .eşim yeni ikna oldu tüp bebeğe başlayacağız birkaç gün içinde adet olunca. .ama hiç follikul bile yoktu bu ay 3 tane oldu 1 tanesi kendiliğinden 17mm oldu belki bir ise yaramadı ama bu gelişme bile mucize oldu..çünkü amh 0.1 den küçük çıktı. .Dusunebiliyor musun ne kadar acı. ..hamile değilim ama bu gelişmeler bile ne kadar büyük değil mi..
şunu diyeceğim küçük follikul ler karından görünmüyor dr bana alttan görünür çünkü çok küçük 5 mm falan olduğu için karından görünmez demişti. ..
hemen yarın başka dr git hiç bişey deme alttan muayene olmak istiyorum de..bakalm ne diyecek...ve istersen biran önce tüp bebek yap..işini garantiye almaya çalış ALLAHIM BÜYÜK IZNIYLE TABIKI. ..
HAYIT TOHUMU ASLAN PENCESI IC...DHEA KULLAN ARI SÜTÜ BAL POLEN PROPOLİS KARIŞIMLARI YE...ICIN TUKET GÜNDE 3 TANE. .ve en önemlisi 4444 salavati tefriciye başla inan onun etkisi çok büyük ben şimdi bitirdim. .1 aydir okuyordum. .ilk defa yumurtam büyüdü inanabiliyormusun ?
inşallah sana biraz yardimci olabilmisimdir. ..Bu değerlerle tüp bebek yaptiracagim dr yüzde 30 şans verdi ne kadar güzel değil mi.digeri yumurta satın al dedi..