Bu dedigim hayat2011 adli arkadas hepimize umut olur insallah buraya da kopyalayayim mesajini :)Bu 2-3 sene oncenin mesaji yalniz.
---
Arkadaşlar en büyük amacım size umut olmak inancınızı arttırmak zaten:)
ben 2010 aralıkta öğrendim sorunu, regl düzenim bozuldu sonra kesildi zaten. 2dr donasyon dedi, şans vermedi, 3 dr gençsin deneriz dedi. Arka arkaya 2 tedavi, yoğun ilaç yüklemesi, yumurtalar gelişmedi. Sonra çörekotu vardı ya cnm benim onun tavsiyesiyle geçen haziran da ıvı tüp bebek-emre beye tedavi olmaya başladım. 6 dan fazla tedavim oldu 1 yılda, sadece 1-2 ay regl olabildim, 6 kez yumurta aldırdım, 2 kez transfer oldu ama tutmadı, bu 3. transferdi. aralık ayından beri yumurtam yoktu, en son fsh 45di. amh 0,1. sonuçlar berbat yani. fsh daha da yükselmiş olabilir feci sıcak basmalarım vardı, inanın kar yağarken bile ben cam açık yatıyordum. emre bey çok çok iyi bir dr, ben toplam 4 ay her hafta ona gittim ve hep yumurta yoktu, beni hep teselli etti, psilojimi düzeltti, hep çok gençsin dedi. bu arada 1978 doğumluyum. 1 ay cylo verdi, sonraki ay kesti, bir sonraki ay yine başlattı o ilaç 2 renk ya, 2. renge gelmeden bir anda 2 yumoş görüldü, 1i küçüktü, yumurtaları aldı, birisi döllendi ve transfer edildi. tutunma olsun diye bana transferden birkaç sonra bir serum verdi merkezde. beni dualarla uğurladılar. Ne e2 yaptırdım, emre bey cyclo kullanıyorsun doğru çıkmaz dedi, progesteron testi istedi,,işe yetişme acelesiyle unuttum yaptırmayı, sonra aradım çok mu gerekli diye, istemiyorsanız yaptırmayın dedi, hiçbir testi yaptırmadım. 4 ay boyunca hep rahim inceydi, olumlu birşey yoktu. Ben hiç vazgeçmedim, neden, niçin sorgulamadım size de öneririm. meryem suresini okudum 41 gün boyunca, Allah nasip ederse kızım olursa adı ya göbek adını Meryem koyacağım. Bunun haricinde 1 yıl nerdeyse akupunktura gittim. Bana bekle, tedaviye ara ver diyenler oldu. Çok ilaç kullanmadığım için vücudum çok yıpranmadı. Ama asla beklemedim, kendi doğrularımın peşinden gittim. Borç üstüne borç yaptım tedavi için. Annenin bebeğine sevgisi, Allahın kuluna sevgisinin yanında denizde köpükmüş, hep bu laf aklımdaydı. Hep Allahım sen bilirsin, sen çok vericisin dedim. Allahım hediyesi diyorum bebişe, inş onu bana bağışlar, hayırlısıyla tamamına erdirir. Kızlar canı yürekten söylüyorum ilk öğrendiğimde şakır şakır yağmur yağıyordu, ben koptum ağlamaktan ve o an hepinize dua ettim, bütün arkadaşlarım bu duyguyu tatsın diye, sürekli de dua ediyorum hepinize. Çok inanın, hiç vazgeçmeyin ama uğraşın. Vesvese yapmayın şeytanın işi o, sadece Yaradana güvenin. Yemek içmek konusunda ekstra birşey yapmadım,başlarda organik alıyordum ama sonlara doğru pahalı olması ve her yerde olmaması nedeniyle pek alamadım. solgar qenzim q10, folik asit, elevit, ginseng,omega 3-6-9 dönüşümlü kullandım. Bol temiz havaya çıkmaya çalıştım. Ben eminim ki peş peşe hamiş haberleri gelecek. Ben her haberde acayip umutlanmıştım, içim yeşermişti şimdi de size aynı şey olacak. Olacaksa oluyor, hepinize çok tşk ederim iyi dilekleriniz için. Allahım inş tamamına erdirir, ona şükürler olsun. Dilek namazı kılıyordum şimdi şükür namazı kılıyorum çoğu zaman ağlayarak, inş size de nasip olacak.Sizlerin de iyi haberlerini bekliyorum.