fsh yüksek olanlar

canıım ne güzel bir haber bu hani dölenmemişti tedavini sonlandırmışlardı şok şokkk dölenmeyince beklemişlermi Allahın ne büyük mucize yada yanlışlıklımı yapmışlardı dölenmiştide görmemişlerdi..Hakında hayırlısı olsun canım ve bugün 4 hücreli olması süper hadi al gel meleğim..Rabim can kan versin minişine..
şekerpancarım tatlımm ne güzel bir sürpriz bu maşallah...ayy ben de heyecanlandım şimdi.iyi haberlerle gel bize inşallah..:KK73:
AYY ÇOOK SEVİNDİİMM VALLAAAA..ne güzel bir habeeerrr ayy çook şüküürrrr...
ebecim sen gittin mi doktoraa...​
Canlar Allah ın izniyle elmas gibi parlayan 4 hücreli bebikimi aldım eve geldim yatıyorum dinleniyorum, sürpriz yumurtam benim o :) embriyolog dün aradığında döllenme olmadığını çok ama çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini yarın tekrar ararsanız bilgi veririz dedi,ben tabi salya sümük bir vakit sonra Allah ın takdiri diyip yeni şeyler araştırmaya başladım, bugünde gerçekten hiç umudum yok yani aramıycam sonraki işlemleri konuşmak için dr dan randevu alırım salı yada çarşamba diye düşünürken tel çaldı baktım hastane hah dedim tedavi sonlandı diye arıyorlar,embriyolog demezmi sizin 4 hücreli gelişiyor diye küçük dilimi yutuyordum az daha öğlen gelin transfer yapıcaz dedi uçarak gittim bebiki aldım geldim Rabbim izin verirse 12 sinde test yapıcam,artık Allah ıma sığınıp bekliycem, bugünümüzede çok şükür, progestan var hem vajinal hem iğne birde vücuda yapışan bandım var bunları kullanıcam.. Rabbim bağışlar inşallah

Teşekkür ederim cevabın için. Gonadotropin ne olduğunu yarın verecek . Gonadotropin, çatlatma iğnesi,sonrada aşılama yapacaz Eğer olmazsa doktorumu değiştirip tup bebek yaptırmak istiyorum biran önce. Ailemde hiç yok hatta herkes çok kolay gebe kalıyor ben hariç. Hatta korunduğu halde gebe kalanlar bile var.Birtek halam erken menapoz 37 yaşında o da erken evlendiği için çocuğu vardı. Sen yaptırdın mı canım aşılama,vs? Fsh değerin kaç?​

Anladim canim.Baba tarafindan gelebilir o zaman bu durum genelde genetik oluyor cunku.Hadi bakalim asilaman tutar insallah da cok ugrasmadan sonuca ulasirsin.Benim dalgali fsh im gecen ay 8 di tupe basladim bugun opu oldum yani yumurtalarim toplandi bakalim dollenecekler mi yarini bekliyorum ben de.Amh 0.5 benim ben de bekarken ogrendim bunu , evliligi one aldim hemen tupe basladim.Sen de tedavi surecini yaz buraya beraber yol aliriz insallah :)

Teşekkür ederim cevabın için. Gonadotropin ne olduğunu yarın verecek . Gonadotropin, çatlatma iğnesi,sonrada aşılama yapacaz Eğer olmazsa doktorumu değiştirip tup bebek yaptırmak istiyorum biran önce. Ailemde hiç yok hatta herkes çok kolay gebe kalıyor ben hariç. Hatta korunduğu halde gebe kalanlar bile var.Birtek halam erken menapoz 37 yaşında o da erken evlendiği için çocuğu vardı. Sen yaptırdın mı canım aşılama,vs? Fsh değerin kaç?

Anladim canim.Baba tarafindan gelebilir o zaman bu durum genelde genetik oluyor cunku.Hadi bakalim asilaman tutar insallah da cok ugrasmadan sonuca ulasirsin.Benim dalgali fsh im gecen ay 8 di tupe basladim bugun opu oldum yani yumurtalarim toplandi bakalim dollenecekler mi yarini bekliyorum ben de.Amh 0.5 benim ben de bekarken ogrendim bunu , evliligi one aldim hemen tupe basladim.Sen de tedavi surecini yaz buraya beraber yol aliriz insallah :)
Yazarım canım inşallah hayırlısıyla biz de anne oluruz. Umarım bol bol yumurtan toplanır bu ay :)

canıım ne güzel bir haber bu hani dölenmemişti tedavini sonlandırmışlardı şok şokkk dölenmeyince beklemişlermi Allahın ne büyük mucize yada yanlışlıklımı yapmışlardı dölenmiştide görmemişlerdi..Hakında hayırlısı olsun canım ve bugün 4 hücreli olması süper hadi al gel meleğim..Rabim can kan versin minişine..
şekerpancarım tatlımm ne güzel bir sürpriz bu maşallah...ayy ben de heyecanlandım şimdi.iyi haberlerle gel bize inşallah..:KK73:
AYY ÇOOK SEVİNDİİMM VALLAAAA..ne güzel bir habeeerrr ayy çook şüküürrrr...
ebecim sen gittin mi doktoraa...​
Canlar Allah ın izniyle elmas gibi parlayan 4 hücreli bebikimi aldım eve geldim yatıyorum dinleniyorum, sürpriz yumurtam benim o :) embriyolog dün aradığında döllenme olmadığını çok ama çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini yarın tekrar ararsanız bilgi veririz dedi,ben tabi salya sümük bir vakit sonra Allah ın takdiri diyip yeni şeyler araştırmaya başladım, bugünde gerçekten hiç umudum yok yani aramıycam sonraki işlemleri konuşmak için dr dan randevu alırım salı yada çarşamba diye düşünürken tel çaldı baktım hastane hah dedim tedavi sonlandı diye arıyorlar,embriyolog demezmi sizin 4 hücreli gelişiyor diye küçük dilimi yutuyordum az daha öğlen gelin transfer yapıcaz dedi uçarak gittim bebiki aldım geldim Rabbim izin verirse 12 sinde test yapıcam,artık Allah ıma sığınıp bekliycem, bugünümüzede çok şükür, progestan var hem vajinal hem iğne birde vücuda yapışan bandım var bunları kullanıcam.. Rabbim bağışlar inşallah
Ben bu habere çok sevindim, şok olmadım Rabbim büyük, hikmetinden sual olunmaz :) Allah'ın izniyle karnında büyüyecek ,doğacak inşallah. Bu yolda cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.

Teşekkür ederim cevabın için. Gonadotropin ne olduğunu yarın verecek . Gonadotropin, çatlatma iğnesi,sonrada aşılama yapacaz Eğer olmazsa doktorumu değiştirip tup bebek yaptırmak istiyorum biran önce. Ailemde hiç yok hatta herkes çok kolay gebe kalıyor ben hariç. Hatta korunduğu halde gebe kalanlar bile var.Birtek halam erken menapoz 37 yaşında o da erken evlendiği için çocuğu vardı. Sen yaptırdın mı canım aşılama,vs? Fsh değerin kaç?​

Sen de güzel haberler verirsin inşallah.Anladığım kadarıyla toplandı yumurtalar. ikiz,üçüz hatta dördüz olarak gelsinler karnına inşallah :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Gunaydin kizlar bugun erkenciyim niyeyse .nasilsiniz gulnevacim nasil gidiyo.elann arayi cok acma ama tatlimmm
Sen izinde misin Ezgi? Daha erken kalktığın günleri de biliyorum :) Tadını çıkar uyu bol bol sonra epey uyuyamayacaksın :) Ben sabah namazından sonra uyumazdım kızım doğduktan sonra 3 ay uykusuz geçti çok pişman olmuştum uyumadığıma.Vee daha da önemlisi 35. haftadan sonra zaten uyuyamıyorsun hep sola yatmaktan çok bunalmıştım he bir de gecenin bir yarısı 90 'dan gol atan yaramazım annesini uyutmuyordu.Hele ki tatlı bir şey yediysem sabaha kadar tekme sayıp sohbet ediyordum kızımla :) Güzel günler canım tadını çıkar bol bol. ;)

Sen izinde misin Ezgi? Daha erken kalktığın günleri de biliyorum :) Tadını çıkar uyu bol bol sonra epey uyuyamayacaksın :) Ben sabah namazından sonra uyumazdım kızım doğduktan sonra 3 ay uykusuz geçti çok pişman olmuştum uyumadığıma.Vee daha da önemlisi 35. haftadan sonra zaten uyuyamıyorsun hep sola yatmaktan çok bunalmıştım he bir de gecenin bir yarısı 90 'dan gol atan yaramazım annesini uyutmuyordu.Hele ki tatlı bir şey yediysem sabaha kadar tekme sayıp sohbet ediyordum kızımla :) Güzel günler canım tadını çıkar bol bol. :KK66:
Evet canim.senin haberin yok sanirim 24.haftada kontrolde dr bebegin suyu az dedi.perinatologa gittim .sukur bi sorun yok bebekte.ama iste sinir 8 mis benimki 11 di.8 in altina inerse bebek icin sorun tehlike oluyormus.ben dec1.ci sinif okutuyodum yoruluyordum dr dan heyet raporu aldim.1 aydir evdeyim tatlim ve bol su iciyorum en son 28 haftalik ken gittim kontrole yine 11 di.o suyu muhafaza etmeye calisiyorum.32.haftada dogum iznine ayrilcam.ev hanimi oolmak guzelde sikilmaya basladim fistigimi bekliyorum elann

Ben bu habere çok sevindim, şok olmadım Rabbim büyük, hikmetinden sual olunmaz :) Allah'ın izniyle karnında büyüyecek ,doğacak inşallah. Bu yolda cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.
Canım Allah razı olsun,çıkmadık candan umut kesilmiyor işte çok şükür, kısmetten öte köy yokmuş, hakkımız da en hayırlısı neyse o olsun :)

Farrah nirdesin canımcım? Seni merakımdan girdim ,şekerpancarı'nın güzel haberini aldım.Yaptın mı test ? Hadi hayırlısı :KK66:
Canim yok benim test gunum onumuzdeki pszartesi.daha var yani.kiz pek umit yok cunku pek calisma olmadi:oops: yine de nedense pazartesiyi sabirszlikla bekliyorum.:KK48:

Gunaydin canlar.guzel aydinlik gunlerimiz olsun hep birlikte.bugun yine heyecanli bir bekleyisteyiz.fkb den guzel bir dollenme haberi alicaz insallah,emel in de doktor kontrolu var.o da insallah guzel haberlerle gelicek... :)

Kizlar 3 yumurtamdan ikisi olgun cikmis ikisi de dollenmis.5. Gun donduracagiz diye mesaj atmis doktorum.Ararim demisti ama demek ki yogun kendisi olmadi ben ararim sonra ayy bi heyecanim gecsin de mesaji gorunce elim ayagim titredi :oops:

Günaydııınnn, evde dinlenmedeyim,pazartesiye kadar işe gitmeyi düşünmüyorum :) çok yormuyorum kendimi,eskiden olduğu gibi şimdide beslenmeme dikkat ediyorum,tabiii ilaçlarımıda kullanıyorum.ayın 12 si gelirmiki :Dben elimden geleni yapıymda gerisi Allah ın takdiri...inşallah Rabbim bağışlar

arkadaşlar 3hafatadır aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim

Kizlar 3 yumurtamdan ikisi olgun cikmis ikisi de dollenmis.5. Gun donduracagiz diye mesaj atmis doktorum.Ararim demisti ama demek ki yogun kendisi olmadi ben ararim sonra ayy bi heyecanim gecsin de mesaji gorunce elim ayagim titredi :oops:
gözünüz aydınnnn

arkadaşlar 3hafatadır aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim
Cok yukselmemis canim fena degil bence degerlerin doktora gitsene yumos var mi yok mu baksin.E2 in asiri yuksek degil 80 i gecmedigi surece sorun yok sanirim fsh da iyi sen bir doktora git bence.Ne dusunuyorsun asilma tup bebek vs yoksa catlatma ignesiyle normal deneme falan mi?

Back
X