Merhaba Herkese Tekrar,
Buraya ilk mesajımı yazdığım Salı gününden beri ilk sayfasından başlayarak her fırsatta forumu okudum hepinizin hikayesini, üzüntülerini ve umutlarını. Güzel yürekli arkadaşlar; tüm sayfaları kısa sürede arka arkaya okuyunca anladım ki güzelliklerin ve umut ışığının ne zaman hangi şart altında belireceği belli olmuyor yani tüm bu 660 sayfa bana karamsarlık ve endişe değil umut verdi hem de zaman zaman yaşadığınız olumsuzluklara rağmen.Ben hepimiz için her şeyin çok iyi olacağına yürekten inandım, oysa geçen hafta bu saatlerde arabayla bir duvara çarpmak vardı aklımda

ne saçma ve nankörce bir düşünce imiş, Allah affetsin binlerce kez tövbeler olsun yarabbim.
Emel sen bana çok olumlu bir hava verdin senin için her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle hiç olumsuz bir şey hissetmedim senin hikayende, çokta güzel bir insansın hem

Fkb ve şekerpancarı bu hafta bütün dualarım sizinle, hele şu yumurtanın canlanma hikayesi

İsmini saymadığım herkes hakkınızı helal edin tüm yazdıklarınızı okudum eşimle paylaştım hikayelerinizi. Her şey için çok teşekkürler :)