fsh yüksek olanlar

Canlar birsey sorabilir miyim. Simdi tup bebek yapilmasi icin fsh nin dusuk cikmasi mi lazim kac cikmasi lazim neden dusuk cikmasini istiyorlar

Canlar birsey sorabilir miyim. Simdi tup bebek yapilmasi icin fsh nin dusuk cikmasi mi lazim kac cikmasi lazim neden dusuk cikmasini istiyorlar
Slm cnm fsh in 15 in altinda olmasi tüp yaptrmak icin.fsh in dusuk cikmasi rezerv acisindan önemli.yumurta uretiminin oldgunuu gosteriyor.düşük fsh li yuksek yumurtali gunlermz olsun :)

Canim fsh yumurta uretimi saglayip yumurtayi buyuten hormon.Fsh yuksekse demek ki yumurtan kalitesiz fsh da buyutebilmek icin yukselmis yani.Fsh yumurta kalitenle direk baglantili anlayacagin yalniz e2 i de onemli onun da normal araliklarda olmasi lazim.

Canim fsh yumurta uretimi saglayip yumurtayi buyuten hormon.Fsh yuksekse demek ki yumurtan kalitesiz fsh da buyutebilmek icin yukselmis yani.Fsh yumurta kalitenle direk baglantili anlayacagin yalniz e2 i de onemli onun da normal araliklarda olmasi lazim.
Benimse fsh I'm 16 Ocak ta tüp bebeğe başlıcaz. Hayırlısı bakalım inşallah hepimize nasip eder

Canim keske klomenle olan yumurtalarini tup yaptirsaydim ingneler bizim yumurtalarimizi kalitesiz yapiyor.klomen oyle hemen rahim inceltmez 6 ay filan kullanmak lazim araliksiz sebebi klomenin ostrojeni baskilamasi.cylo dogum kontrol ilaci degil sadece ostrojen icerikli ve adeti duzenler cylo ile hamile kalan cok var.rahimi de kalinlastirir tam tersi cunku ostrojen ilaci
Merhaba konunun başında yazılarınızı okudum ve fsh naz yüksek kiş yanibütün mesajlarınızı okuyamadım ama sonuç hamileymişsi iz. Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde fsh yüksek Ocak Ayında tüp bebek tedavisine başlıcaz .. Nasıl olsu yumurtalarınız oluştu ve kalıtelı oldu kısaca tecrübenizi anlatırsanız memnun olurum.. Bizim gibi fsh yükseklere umut olursunuz inşallah

Merhaba konunun başında yazılarınızı okudum ve fsh naz yüksek kiş yanibütün mesajlarınızı okuyamadım ama sonuç hamileymişsi iz. Rabbim Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Benimde fsh yüksek Ocak Ayında tüp bebek tedavisine başlıcaz .. Nasıl olsu yumurtalarınız oluştu ve kalıtelı oldu kısaca tecrübenizi anlatırsanız memnun olurum.. Bizim gibi fsh yükseklere umut olursunuz inşallah
Canim merhaba evet bu konuyu ben acmistim bende erken menopozum genetik anneden
Fsh 33 u gordu en yuksek
Canim benim fsh inisli cikisli oldu hep bi asilamam negatifti bi tup tedavim yarim kaldi igneler gonalf menogon bende ise yaramadi .en son fsh 16 iken klomen kullandim 2 yumurtam dogal olarak buyudu ve tek embriyo ile hamile kaldim.su an 33 haftaligiz.umutsuz olma sakin canim hersey olur Allahin izniyle benim de cok umutsuz oldugum anlar oldu ama pes etmedim.canim yumurta kalitesi icin dhea kullandim ve kuru incir takviyesi .igne olunca da kalitesiz oluyo yumurta yani bende oyle oldu ama klomende 1.kalite yumurtam oldu.darisi size insallah canim.hayirli tedaviler dilerim

kızlar doktordan geldim .fsh inmemiş 24 e2 çok düşük ve prolaktin de yükselmiş 35.acaba incir mi yükseltti prolaktini.küçük 2 folikül gördü ama bu değerler düşmüyor benim.memorial değer düşmeden başlamıyor.bahçeci başlıyor ama havuz yöntemi .cylo prog kullandım biliyosunuz gene verdi. ne yapmalı sizce bu ay artık geçti değil mi? tüp falan başlanmaz ? dhea fayda etmiş folikül görüldü ama fsh ye etki etmemiş..sizce bu ayı da geçirip ocakta hala düşmezse bahçeciye mi gitsem???.değerler böyleyken yumişler kalitesiz oluyor deniyor ya ondan çekiniyorum.ama bir arkadaş 24 fsh ile bahçecide tedavi olmuş 4-5 ay falan yumiş toplamışlar ama dondurulmuş 5 tane falan anca olmuş sanırım.şimdi hamile...ne yapsak kızlar bana bir akıl verin..bu ay öyle sıkmadım da kendimi ama 20nin altına düşmemiş..cylo prgnva yardım etmiyor mu acaba??? buna şükür en azından yükselmemiş diyorum ama insan düşmesini bekliyor.aslanpençesi de içiyorum acaba soğan suyu mu yapsam bu ay hım sizce? akupuntura da gitsem mi acaba diyorum o da 500 tl dedi.ben şimdiden 3-4 milyar harcadım canlar gözüm görmüyor tabi .çok ağladım gene bugün o kadar umutyludum ki sabahleyein folikül görülünce ama değerler böyle olunca doktor da pek bir şey demedi başlamazlar bu değerle falan dedi......Allahım içimi ferahlat bana çıkış yolu göster hayırlı kapılar aç...... hayırlısı sağlıklısını nasip etsin rabbim......

kızlar doktordan geldim .fsh inmemiş 24 e2 çok düşük ve prolaktin de yükselmiş 35.acaba incir mi yükseltti prolaktini.küçük 2 folikül gördü ama bu değerler düşmüyor benim.memorial değer düşmeden başlamıyor.bahçeci başlıyor ama havuz yöntemi .cylo prog kullandım biliyosunuz gene verdi. ne yapmalı sizce bu ay artık geçti değil mi? tüp falan başlanmaz ? dhea fayda etmiş folikül görüldü ama fsh ye etki etmemiş..sizce bu ayı da geçirip ocakta hala düşmezse bahçeciye mi gitsem???.değerler böyleyken yumişler kalitesiz oluyor deniyor ya ondan çekiniyorum.ama bir arkadaş 24 fsh ile bahçecide tedavi olmuş 4-5 ay falan yumiş toplamışlar ama dondurulmuş 5 tane falan anca olmuş sanırım.şimdi hamile...ne yapsak kızlar bana bir akıl verin..bu ay öyle sıkmadım da kendimi ama 20nin altına düşmemiş..cylo prgnva yardım etmiyor mu acaba??? buna şükür en azından yükselmemiş diyorum ama insan düşmesini bekliyor.aslanpençesi de içiyorum acaba soğan suyu mu yapsam bu ay hım sizce? akupuntura da gitsem mi acaba diyorum o da 500 tl dedi.ben şimdiden 3-4 milyar harcadım canlar gözüm görmüyor tabi .çok ağladım gene bugün o kadar umutyludum ki sabahleyein folikül görülünce ama değerler böyle olunca doktor da pek bir şey demedi başlamazlar bu değerle falan dedi......Allahım içimi ferahlat bana çıkış yolu göster hayırlı kapılar aç...... hayırlısı sağlıklısını nasip etsin rabbim......
Tatlim cyclo fsh i yukseltmis olabilir o da yalanci bi yukselis oluyo.dr um cyclo bittikten 15 gun sonra fsh olctrmemi isterdi.sen en son ne zaman ictin cycloyu.bence fsh degerine takilip kalma.bircok kisi yuksek fsh la bile hamile kaliyo nasil oluyo peki.evet ama cogu dr fshin 15 in altnda olmasini istyor.onemli olan folikul bulunmasi bence onlarn da kaliteli bi sekilde buyumesi.bence adetinin 5. Gunu klomen kullan ve o yumurtalarini takip et.yumoslar uygun seviyede gelisip buyurse bahceciye git doktorda guzel bulursa tüp yaptr

Ben dun sabah opu olmustum , sonradan bir kucuk yumurtam daha cikmisti ikisi de dollenmis cok sukur , sasirdim epey kucuk yumurtaya.Ben klomen kullandim bu ay , gonal-f lere menopurlara orgalutranlara 1400 lira yatirdim gecen ay ve 2 kalitesiz embriyo ile basbasa kaldim.Eger bu ay embriyom kaliteli olursa 10 liralik klomen cok daha iyi is cikarmis olacak.Bizim durumumuzdaki arkadaslara tavsiyem ignelerle falan vakit kaybetmeyin klomeni mutlaka deneyin dogal siklusta bir buyusun ama kaliteli olsun yeter ki.

Neden yapılmasın düşük çıktımı fsh 15'in altında bir yumurta görse bile hemen tedaviye alacak seni
ultrasonla baktımı, temel hocayamı göründün ne dedi?
Yok cnm gataya daha gitmedim bir yerde oyle okumustum sadece aklima takildi merak ettim. Progesteron 0. Larda cikti fsh da 64cikmisti. Gecen ay bu ayda dusmez herhalde klomen kullanmak icin fsh kac olmali

Canim ark.lara katiliyorum 5 gun klomen kullan yumurtan varsa bahceciye git toplat yumurtalarini semra kahramanin keyfini mi bekliycen onlar herseyi garanti altina almak isterler.bahceci de iyidir .akupunktur direk etkisi yok ama masrafin olacak onun yerine yumuryani dondurursun

Umutlym yumurtan buyudukten sonra dersin opudan once ben hemen transfer istiyorum diye , bahceci de sana zorla yok havuz yapalim demez.Benim okul isim olmasa ben hemen transfer ettirirdim bosuna niye ugrasayim havuzla falan rahim iyi olduktan sonra.Sen klomeni kullan bak bakalim 11. Gun yumoslar nasil olacak ona gore merkeze basvurursun tup bebek icin sonucta hasta olan sensin dolayisiyla karari da sen verirsin havuz istemiyorum hemen transfer istiyorum dersin nolacak parasini sen verecen sonucta.Yumurtan buyusun e2in de iyi ciksin da gerisine cok kafa takma bence tup yapmaya merkez mi yok.

canım bende memoriale gitmek istiyordum vazgeçtim fsh düşmesini bekliyorlar ama fsh uüksekende hamiş kalanda çook..bizim boşa geçicek zamnımız yok her yumoşu değerlendirmek gerek bence..ben adet oldum dün canım yarın fulya bahçeci erbil beyle randevum var bakalım start verilcekmi tedavime..bir ön görüşme yap derim erbil beyiçok metediyorlar..bu ay cylo kullan canım birdaki adetinle erbil beyle bir ön görüşme yap mutlaka git..

canım bende memoriale gitmek istiyordum vazgeçtim fsh düşmesini bekliyorlar ama fsh uüksekende hamiş kalanda çook..bizim boşa geçicek zamnımız yok her yumoşu değerlendirmek gerek bence..ben adet oldum dün canım yarın fulya bahçeci erbil beyle randevum var bakalım start verilcekmi tedavime..bir ön görüşme yap derim erbil beyiçok metediyorlar..bu ay cylo kullan canım birdaki adetinle erbil beyle bir ön görüşme yap mutlaka git..
Tatlm cok sevindim hadi bakalm insallah yarun guzel haberlerle gelirsin.demek bahceci fsh a bakmiyor.bizim burda da var bahceci ama doktorunu sevmiyorm.gerci isinde ün yapmis biri.olmadi adet olursam giderim mecbur.fsh i beklemekten bisey yapamiyorz

Back
X