fsh yüksek olanlar

Klomenle buyuyen yumurtalarimin embriyolari 1. Kalite olmus kizlar :) gonal-fle iki embriyo elde edip 3. Kalite olmustu simdi cok sukur 1. Kaliteler.Allahim insallah saglikli cozunup transfer ettirmeyi nasip eder ama her sekilde klomene devam edecegim , ignelere para yatirmam bi daha.

Klomenle buyuyen yumurtalarimin embriyolari 1. Kalite olmus kizlar :) gonal-fle iki embriyo elde edip 3. Kalite olmustu simdi cok sukur 1. Kaliteler.Allahim insallah saglikli cozunup transfer ettirmeyi nasip eder ama her sekilde klomene devam edecegim , ignelere para yatirmam bi daha.
maşallahhh cnm ne güzel yaa. dhea ve diğer hangi ilaçları kullandın buarada?? valla benim de klomenle büyüyordu yumurtalar ama dediğim gibi üst üste 7 kez kullandırdı doktor rahimde incelme oldu 5mm indi düşün artık...artık kullanma denildi ama bakalım durumlar ne göstercek.şu fsh inseydi biraz belki gene kullanabilirdim çünkü fsh yüksekken de yumurtalar boş falan çıkabiliyormuş..senin en azından fsh 8 ken kullandın ondan fayda da görmüşsündür. bende bahçeciyle bir görüşme yapasım var ama bu ay artıkbekliycem gene sanırım..kafama göre de ilaç kullanmak istemiyorum.. inşallah benim de öyle sağlıklı yumurtalarım olur.. acaba doktor senin iğne dozunu mu ayarlayamadı diyorum çünkü 200-300 falan diyodun sanırım onlar yüksek..düşük dozlar daha iyi kalite açısından deniliyor ya.belki ilaç dozu ayarlansaydı öteki yumurtalar da kaliteli olur muydu acaba? inşallah tarnsferi de yapılır cnm.darısı başımıza inşallah..eskiden tüp bebek denilince ağlıyordum şimdi tüpe gidemiyorum diye....ne kadar karışık durumdayım düşün....ama Allah doğru insanlarla karşılaştırsın çok emek verdik bu yolda...bizden daha da yorulan arkadaşlar var..o yüzden nasibimizi araıyoruz yolunda bulunuyoruz Rabbim inşallah mükafatını güzel hayırlı eylesin....

maşallahhh cnm ne güzel yaa. dhea ve diğer hangi ilaçları kullandın buarada?? valla benim de klomenle büyüyordu yumurtalar ama dediğim gibi üst üste 7 kez kullandırdı doktor rahimde incelme oldu 5mm indi düşün artık...artık kullanma denildi ama bakalım durumlar ne göstercek.şu fsh inseydi biraz belki gene kullanabilirdim çünkü fsh yüksekken de yumurtalar boş falan çıkabiliyormuş..senin en azından fsh 8 ken kullandın ondan fayda da görmüşsündür. bende bahçeciyle bir görüşme yapasım var ama bu ay artıkbekliycem gene sanırım..kafama göre de ilaç kullanmak istemiyorum.. inşallah benim de öyle sağlıklı yumurtalarım olur.. acaba doktor senin iğne dozunu mu ayarlayamadı diyorum çünkü 200-300 falan diyodun sanırım onlar yüksek..düşük dozlar daha iyi kalite açısından deniliyor ya.belki ilaç dozu ayarlansaydı öteki yumurtalar da kaliteli olur muydu acaba? inşallah tarnsferi de yapılır cnm.darısı başımıza inşallah..eskiden tüp bebek denilince ağlıyordum şimdi tüpe gidemiyorum diye....ne kadar karışık durumdayım düşün....ama Allah doğru insanlarla karşılaştırsın çok emek verdik bu yolda...bizden daha da yorulan arkadaşlar var..o yüzden nasibimizi araıyoruz yolunda bulunuyoruz Rabbim inşallah mükafatını güzel hayırlı eylesin....
Canim doktorum normal kadinlara gore dusuk kullandi 225 vuruldum ben ama bizim gibi hastalarda dusuk de degil cok dusuk doz lazim hatta klomen en guzeli.Ilk tedavim normal herkese uygulanan tedaviler gibi oldu klasik tedavi ama sonuc alamadik guzel , bana kalsa ben basindan beri klomen kullanirdim ama doktor oyle basladi bir sey diyemedim gonal-fleri de denemis olduk.Canim ust uste 7 kere cok fazla ya genelde 3ten sonra asilamaya gecerler sizi niye bu kadar bekletti doktorun? Dhea melatonin folik asit omega 3 bunlari surekli kullaniyorum , bu ay eksrta klomen kullandim.Benim fsh da yazin 30du canim dheadan beri olcturuyorum 8i asmadi cok sukur.Duser yani endiselenme.Dheayi kac tane iciyosun gunde sen? Fsh 20 e2 200 e kadar yolu var bence klomenin ezgi 16 fsh 167 e2 ile hamile kaldi cunku klomenle.Ust degerleri bilemicem sonuc veredebilir vermeyedebilir.

canlar akşam fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın canlar meraklandırdım sizleride..erbil beyle görüştük görüşme güzel geçti canlar iki tane yumoşum varmış..tedaviye start verdik merional ve femara başlatı çarşamba tekrar kontrolüm var..önce havuz yöntemi uygulaycak 3 tane emriyo biriktirip öyle transferimi yapıcakmış..kistlerime baktı rahime yakın baskı yapabilirmiş buda tutnmaya engelmiş..transfer yapmadan önce geçici menopoza sokuckmış iki ay kistleri öldürcez dedi sonrası transfer yapıcakmış..bakalım canlar merakla sonucu merk ediyorum..inş ikiside büyüyüp iki emriyom olsun..

Canim doktorum normal kadinlara gore dusuk kullandi 225 vuruldum ben ama bizim gibi hastalarda dusuk de degil cok dusuk doz lazim hatta klomen en guzeli.Ilk tedavim normal herkese uygulanan tedaviler gibi oldu klasik tedavi ama sonuc alamadik guzel , bana kalsa ben basindan beri klomen kullanirdim ama doktor oyle basladi bir sey diyemedim gonal-fleri de denemis olduk.Canim ust uste 7 kere cok fazla ya genelde 3ten sonra asilamaya gecerler sizi niye bu kadar bekletti doktorun? Dhea melatonin folik asit omega 3 bunlari surekli kullaniyorum , bu ay eksrta klomen kullandim.Benim fsh da yazin 30du canim dheadan beri olcturuyorum 8i asmadi cok sukur.Duser yani endiselenme.Dheayi kac tane iciyosun gunde sen? Fsh 20 e2 200 e kadar yolu var bence klomenin ezgi 16 fsh 167 e2 ile hamile kaldi cunku klomenle.Ust degerleri bilemicem sonuc veredebilir vermeyedebilir.
cnm 2 kere kullanımda kimyasal gebelik oldu yani keseyi göremeden düştü.düşükten sonra bir ay ara verdi. gene klomen gene düşük ara verdi bir ay.pıhtılaşma olduğumu öğrendim düşüklerin nedeni denildi..sonra gene klomen ama üst üste 4 ay ve aşılama oldum gene yok.tabi çatlatma iğneleri de oldum o arada.ama sanırım biz zamanını tutturamdık.zaten en fazla bir tane yumurtam oldu.geriden bir ymurta geldi büyümedi falan.amh değerimin düşük olduğnu öğrendim üzüntüden vertigo odlum baş dönmelerini 4-5 ay çektim.tüpe gidemedim yolculuk yasaktı çünkü ve burda normal yol ve aşılama denendi... ağla üzül ağla tabi..sonra yazın ara verdik ne olduysa o ara adetlerim düzensizleşti ve eylülden beri fsh yüksek çıkıyor..sonra memoriale gittim değeri de görnce artık yeter dyip... onlar da değer düşsün başlarız deiler işte 2 aydır cylo prognva kullanıyorum düzneli geliyor çok şükür adetim ama fsh inmedi işte.. bahçeciyi düşünmeye başladım artık folikülleri değerlendirmek adına.ve başka bir topiği okuyorum benim gibi hastalar var fsh bakmamışlar ve yumurtaları dondurup biriktip trasnferle hamile kalanlar çok...bakalım bu ay doğal bir takip yaptırmayı düşünüyorum kendi kendine büyüyebiliyor mu yumurtam..istanbulda olsam görüşmeye giderdim ama 4-5 saatlik yolum var... bir arayıp görüşcez bakalım ne diyecekler...Allah emeklermizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah..

haa bir de canım dhea günde bir aldım bazen akşamları da aldım ama uyutmadı sanki uykusuzluk oldu. gündüzleri iki taneyi aynı anda alsam ağır mı gelir sence? bir de qenzim omega 3 arısütü bal polen karşım alıyorum sabahları.bugün hayıta başladım gene bakalım.geçen ay aslanpençesini de içtim her gün ama pek etkili olmamış belki de bitkinin ömrüyle alakalı bilmiyorum... sen dheayı nasıl kullanıyorsun ? şu melatonina yı da alsam mı ya geceleri çok sık uyanıyorum bazen.. nasıl rahat uyutuyor mu seni...uykusuzluk da menopoz etkiiymiş:(

canlar akşam fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın canlar meraklandırdım sizleride..erbil beyle görüştük görüşme güzel geçti canlar iki tane yumoşum varmış..tedaviye start verdik merional ve femara başlatı çarşamba tekrar kontrolüm var..önce havuz yöntemi uygulaycak 3 tane emriyo biriktirip öyle transferimi yapıcakmış..kistlerime baktı rahime yakın baskı yapabilirmiş buda tutnmaya engelmiş..transfer yapmadan önce geçici menopoza sokuckmış iki ay kistleri öldürcez dedi sonrası transfer yapıcakmış..bakalım canlar merakla sonucu merk ediyorum..inş ikiside büyüyüp iki emriyom olsun..
canım hayırlısı olsun inşallah...ben de bahçeciyi düşünmeye başladım artık ya.baksana fsh inmeyince memorial başlamıyor.yumurta bir görülüyor bir görülmüyor bende de..ben de korkuyorum ister istemez tabi.. peki senin bu ay fsh falan kaçtı bakıldı mı? sen de istanbulda değilsin ya sürekli gel git mi yapıcaksın mesela yumurta takibini Tekirdağ da yaptırsan opuya gitsen kabul etmedi mi? ben daha uzağım ya ondan soruyorum...istanbula o zamanlar geldik keşke diyorum bahçeciyle de görüşseydim ama randevu ayarlayamadım ve kafamda memorial vardı..bilemiyorum cnm sence nasıl bir doktor olacak gibi mi konuşuyor? ve sana destek hap falan önerdi mi? buarada sen bu ay kendin mi adet olmuştun ben cylo kullanıyorum bu ay da cnm..ay ne çok soru sordum dimi:) sabahtan beri girip çıkıyorum snei gözlüyorum:) başka neler dedi cnm yaa

canlar akşam fırsat bulamadım yazmaya kusura bakmayın canlar meraklandırdımeride..erbil beyle görüştük görüşme güzel geçti canlar iki tane yumoşum varmış..tedaviye start verdik merional ve femara başlatı çarşamba tekrar kontrolüm var..önce havuz yöntemi uygulaycak 3 tane emriyo biriktirip öyle transferimi yapıcakmış..kistlerime baktı rahime yakın baskı yapabilirmiş buda tutnmaya engelmiş..transfer yapmadan önce geçici menopoza sokuckmış iki ay kistleri öldürcez dedi sonrası transfer yapıcakmış..bakalım canlar merakla sonucu merk ediyorum..inş ikiside büyüyüp iki emriyom olsun..
Ya gulneva meraktan öldük nerdeyse seferberlik ilan edecektik kizlarla.aklimza neler geldi.ne oldu niye yazmadi dedik.ohh cok sukur iyisin.
yumoslarina cok sevndm.umarm guzel bi sekilde buyuyup dollenirler.can olurlar sana.gulnevam Allah emeklerini bosa cikarmasin kucagini tez vakitte doldursun..

Canim bak o zaman soyle diyeyim doktorun eger ilk etapta bile klomen veren doktorlardan degilse muhtemelen sana gonal-fleri puregonlari baslayacak , her gun igne vurulup duracaksin.Fakat bu tedavinin sonunda umdugunu elde edemezsen (buyumeyen yumurta , kotu kaliteli embriyo vs ) bu kadar igneye bu sonucu aldiysam artik cocugum olmaz diye umutsuzluga kapilma.Ben kendi kafama kullandim bunu ama ezginin aldigi sonuc bana yol gosterici oldu , iyi de yaptim niye dersen 1400luk ignelerle zar zor iki yumurtam buyudu onlar da kalitesiz embriyo oldu 10 liralik klomenle de iki yumurta elde ettim ustelik doktorum e2 in 110 olmaz bu ay pas gecelim dedigi ayda bunu elde ettim.Muhtemelen bu embriyolarim daha kaliteli olacaklar cunku daha dogal buyuduler.Bu ay yine klomen kullanacagim bu kez doktorum kullan dedi.Sen doktoruna bilgi verirsin ya da sorarsin oyle kullanirsin , fakat ilk tedavin olumsuz olursa bir daha ignelere falan para dokme derim canim.Bizler normal kadinlardan daha farkli tepki veriyoruz bu ignelere.Aklinda bulunsun diye soylemek istedim.Umarim ilk tedavinde olumlu sonuc alirsin canim.Tsh onemli onu kontrol ettir mutlaka tekrar.
Tamam canım teşekkür ederim. Bilmiyorum ki ne ne değil daha yeniyim bu konuda Dr Uma güveniyorum ama önce Allah tabi inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur
Senin fsh mı yüksek ti kaç tı?

Gülneva m canım çok sevindim çok merak ettim seni her aşaması güzel geçsin canım benim.

çok teşekkür ediyorum canlarım benim seviyorum sizleri..güzel dilekleriniz için Allah razı olsun tez zamanda doldursun Rabim hepimizin kucaklarını..umutluyum canım bende o niyetle gittim burdaki doktoum yumurta takibi yapsın diye ama ERBİL BEY Kbul etmedi mallesef..kimseye güvenemem kendi takibimi kendim yaparım onun üstüne söz söyleyemedik eşimle birbrimize bakakaldık..çok matrak bir doktor şakacı..eşime ve bana sigara içiyormusun diye sordu ben tek tük dedim eşim günde bri paket deyince ben bir ay önce bıraktım sigaray sende bırak spermleri çok etkiliyor dedi..leb demeden leblebiyi anlayan doktor resmen kafanı okuyor..her sorumuzu güzel ve mantıklı cevapladı..hata bitane örnek verdi 42 yaşıında bir hastası varmış şuan doğurmak üzere sizin gibi hastalarla uraşmayı seviyorum dedi önemli olan yaş dedi 40 yaş altı hastaların başarı şansı daha yüksekmiş..fsh bakmıycam önemli olan yumurta olması dedi..merkezi bulana kadar anamız ağladı git git bütün istanbulu dolaştık Allahtan cihazımız vardı arabada bulmamız kolay oldu..bende geçen ay cylo prognova kullandım hormonları dengeliyor canım..birde benim kullandığım saf arı sütü var oda çok işe yaradı bende..biraz pahalı ama kullanmanı tavsiye ederim canım..umuneks Qenzim10 kullanıyorum artı olarak..geçen ay incir kürü yaptım..ha birde doktor bu incir kürü arı sütü ben işe yaradığını inanıyorum dedi..bu ay incir kürüde yap dedi..birsürü vitamin hapları verdi..umutluyum biraz saki ol canımcığım çok stres yapıyorsun oluruna bırak biraz olucağı varsa tedaviye başlıycaksan zaten başlarsın..bak ben hiç aklımda yoktu erbil bey birden ani kararla memorialden vazgeçtim..canım yine havuz yöntemi uygulayan biri var bu bahçeci fulyada 40 yaş topiğinde umuselmen arkadaşımız o doktora gidiyor o takibi başkasının yapmasına izin veriyor oda havz yöntemi uyguluyor sonuçta labortuvar aynı ama erbil beyi tavsiye ederim başarılı bir doktor..odasında irsürü bebek resmi vardı..çook uzun yazdım birdaki adetinle randevu al mutlaka..

Canim bak o zaman soyle diyeyim doktorun eger ilk etapta bile klomen veren doktorlardan degilse muhtemelen sana gonal-fleri puregonlari baslayacak , her gun igne vurulup duracaksin.Fakat bu tedavinin sonunda umdugunu elde edemezsen (buyumeyen yumurta , kotu kaliteli embriyo vs ) bu kadar igneye bu sonucu aldiysam artik cocugum olmaz diye umutsuzluga kapilma.Ben kendi kafama kullandim bunu ama ezginin aldigi sonuc bana yol gosterici oldu , iyi de yaptim niye dersen 1400luk ignelerle zar zor iki yumurtam buyudu onlar da kalitesiz embriyo oldu 10 liralik klomenle de iki yumurta elde ettim ustelik doktorum e2 in 110 olmaz bu ay pas gecelim dedigi ayda bunu elde ettim.Muhtemelen bu embriyolarim daha kaliteli olacaklar cunku daha dogal buyuduler.Bu ay yine klomen kullanacagim bu kez doktorum kullan dedi.Sen doktoruna bilgi verirsin ya da sorarsin oyle kullanirsin , fakat ilk tedavin olumsuz olursa bir daha ignelere falan para dokme derim canim.Bizler normal kadinlardan daha farkli tepki veriyoruz bu ignelere.Aklinda bulunsun diye soylemek istedim.Umarim ilk tedavinde olumlu sonuc alirsin canim.Tsh onemli onu kontrol ettir mutlaka tekrar.
canım çook sevindim emriyolarına klomen bizlerde işe yarıyor ama bazen yumoşlar inatçı çıkıyor bende öylede çok olmuştu tedavilerimdde iptallerde yaşadım..bu iğne parası gerçekten bizleri çok sarsıyor..ben 5 günlük iğneye 400tl bayıldım artı viatmin hapları verdi eşime ve bana onalarada 300tl bayıldık Allah yardımcımız olsun havuz yöntemi uygulancak banada 3 kete opu olucak ve 13 tl ödeme yapmamız gerek artı yol parası ve ilaç parası hariç Allah yardımcımız olsun 1 sene çalışmam gerek şu durmda hemen transfer olamıycam borç ödemekten..

canım çook sevindim emriyolarına klomen bizlerde işe yarıyor ama bazen yumoşlar inatçı çıkıyor bende öylede çok olmuştu tedavilerimdde iptallerde yaşadım..bu iğne parası gerçekten bizleri çok sarsıyor..ben 5 günlük iğneye 400tl bayıldım artı viatmin hapları verdi eşime ve bana onalarada 300tl bayıldık Allah yardımcımız olsun havuz yöntemi uygulancak banada 3 kete opu olucak ve 13 tl ödeme yapmamız gerek artı yol parası ve ilaç parası hariç Allah yardımcımız olsun 1 sene çalışmam gerek şu durmda hemen transfer olamıycam borç ödemekten..
gülneva cnm sen 3 kere opu için 13 bin mi ödeyeceksin? tek opu ne kadara mal oluyor??? verdiği ilaçlar ne kadar tuttu acaba?400 dediğin bu seferki mi? peki başka hangi ilaçları verdi??
yani sana baya olumlu konuştu öyle mi? ya ben cylo kullandım ama fsh düşmüyor e2 çok düşük 10 a yakın çıkıyor geçen ay e2 17 flandı niye böyle oluyor anlamadım? arı sütü hangisini alıyorsun sen? incir yedim yedim prolaktin 35 oldu kürünü yapsam daha da artar diye korkuyorum:( peki sen ne kadar kalıcan İstanbul da şuan orda mısın nasıl yapıcaksın gidiş geliş mi olacak? ya bana şu işlemlerin fiyatını tam olarak anlatırmısın cnm opu da ne kadar vericeksin ve ardından dondurmaya? ve bunların sonunda transfere falan?

gülneva cnm sen 3 kere opu için 13 bin mi ödeyeceksin? tek opu ne kadara mal oluyor??? verdiği ilaçlar ne kadar tuttu acaba?400 dediğin bu seferki mi? peki başka hangi ilaçları verdi??
yani sana baya olumlu konuştu öyle mi? ya ben cylo kullandım ama fsh düşmüyor e2 çok düşük 10 a yakın çıkıyor geçen ay e2 17 flandı niye böyle oluyor anlamadım? arı sütü hangisini alıyorsun sen? incir yedim yedim prolaktin 35 oldu kürünü yapsam daha da artar diye korkuyorum:KK43: peki sen ne kadar kalıcan İstanbul da şuan orda mısın nasıl yapıcaksın gidiş geliş mi olacak? ya bana şu işlemlerin fiyatını tam olarak anlatırmısın cnm opu da ne kadar vericeksin ve ardından dondurmaya? ve bunların sonunda transfere falan?
canım cylo prognova e2 dengeliycek biraz zaman ver vicuduna herşeyi oluruna bırak sana özelden yazıcam arı sütün adını ve tel no ücresiz kargo yapıyorlar aderse ben yararını çok gördüm canım..canım ben tekirdağda oturuyorum araçla trafiksiz 2 saat sürüyor..kalmıyorum istanbuda emre bey korkma sık çağrmıycam dedi cuma gitim iğne ve femara başlatı çarşamba kontrolüm var 5 günlük iğne 400tl canım ve devam eder iğneler büyük ihtimale..az yumurtası olanlara genelde havuz yöntemi uyguluyorlar..fiyat ilk opu 5900tl alıyorlar bundan çıkan emriyolar donduruluyor çok çıksada tekrar opu gerek kalmasa ne iyi olur aslında sonra yine opu oluyorsun onlarada 3500 alıyorlar ve yine dondurluyor emriyo her opu 3500 tl..sonra transfer olduğun zaman para yatımıyorsun çünkü ilk opu transfer parasıda içinde..bu fiyatlar ilaç hariç fiyatlar canım..servet döküyoruz Allah yardımcımız olsun..

Back
X