Anladim canim ya senin hikayende karisikmis.Bu pihtilasma isinden ben de korkuyorum ya transfer oncesi ben de test yaptiracagim zor buluyoruz zaten bir de pihtilasma yuzunden kaybetmeyi hic istemem.Canim sen oncelikle sakin ol , cok paniksin bu kadar panikle fsh cikar inmez zaten.Bak ben tedaviye baslamadan onceki ay hic umutlu degildim yazin 30 cikan fsh simdi kac cikacak diyodum tedaviye baslayamayacagimi dusundugum icin de hic takmadim zaten yuksek cikacak diye.Ve fsh im 8 cikti , bu ay da dedim ki o kirk yilda bir olur gecen ay iyiydi bu ay kotu olur dedim icimden yine cok ustelemedim.Fsh yine iyi cikti yani cok dusunmemek daha iyi inan olacagi varsa olacak de rahat birak biraz kendini cok panik yapma.Dheayi gunde 3 kere kullaniyorum ben canim hicbir yan etkisini gormedim belki biraz sivilcelenme yapti o kadar ama o kadar cok ilac kullaniyorum ki hangisinden bilmiyorum aslinda.Melatonin al canim sen uykuna iyi gelir bence cok faydali bir hormon cunku yaslanmayi geciktiriyor , biyolojik ritmi duzenliyor bunu al bence.Dheayi da artir derim ama uykusuzlugunu ne yapti bilmiyorum.Ben hic kur yapmiyorum canim ya zaten bir suru ilac iciyorum hepsini bir etkinlestirmek istemiyorum.Ankaraya yolun duserse aysun baltaciyi tavsiye ederim gen-artta tedavi olmasan bile bir kere muayene ol derim.Cok ilgili pozitif iyi bir doktor on gorusme ucretsiz zaten.Fikir almak adina dusunebilirsin.