Sağ ol canımcım.Allah razı olsun. Ben de sizden güç alıyorum ne güzel diyorum umutsuz yazılar yok sayfamızda. Hepinize bol bol dua ediyorum .Bugün kızım ilk defa bilinçli bir şekilde 'annecim neden kardeşim yok dedi'- ki kuzum hiç kardeş istemeyen bir çoocuktu- ben de kızım çok dua edersen olur dedim :) Annecim diyor sen söyle de ben seni taklit edeyim :) Ben söyledim o tekrar etti hepimiz için, Rabbim miniğimin duasını kabul eder inşallah. Aslında ben düşünüyordum bu ay gideyim Fsh ma gününde bakılsın kaç çıkacak diye.Çünkü geçen ay 10. günde bakıldı 17 çıktı. Bir de soğan kürüm işe yaramış mı kist gitmiş mi diye baktıracaktım. 2 aydır adetim gecikiyor hiç sekmezdi normalde.Geçen ay kistten gecikti bu ay da klome bağladık gecikmeyi :) iyi niyet elçisi olacağım az kaldı :) Bu ay havuç kürü işe yarar kist olmaz inşallah. Yumurta takibi üstten mi oluyor alttan mı şekerpancarı? üstten yapılıyorsa erkek doktora gideyim yumurta takibi için diğer tedaviler için kadın tercihim :) Tekrar sağ ol canımcım, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.