fsh yüksek olanlar

aynen canım ben klomenle tedavi istiycem direticem hata..inş fsh düşük çıkar canım.sen tedaviye başlarken fsh ölçtürüyormusun..
Gulnevam cnm valla cok ilginc bi durum.ne diyecegimi bilrmedm.tatlim vardir belki bunda bir hayir.bellii mi olur insallah dogalindan gelir de masraflardan da kurtulmus olursunuz.sikma canini tatlim bu hayirli gunlerde duani inancini umudunu kaybetmeden devam et canm.en kisa surede kucagin dolsun..

Hoş geldin, geçmiş olsun.Yaşın kaç canım? Ne zamandır biliyorsun FSF yı.
Canim eylul ayi itibari ile biliyorum. Ya benim durum cok karisik. En son insan olmayan bir doktorun senin cocugun olmaz imkansiz demesiyle kendimi nerelere attim bilemedim. Yanlis tedavi oldugunu dusunuyorum simdi. Yine yeniden dualarla baslayacagim insallah

Sağ ol canımcım.Allah razı olsun. Ben de sizden güç alıyorum ne güzel diyorum umutsuz yazılar yok sayfamızda. Hepinize bol bol dua ediyorum .Bugün kızım ilk defa bilinçli bir şekilde 'annecim neden kardeşim yok dedi'- ki kuzum hiç kardeş istemeyen bir çoocuktu- ben de kızım çok dua edersen olur dedim :) Annecim diyor sen söyle de ben seni taklit edeyim :) Ben söyledim o tekrar etti hepimiz için, Rabbim miniğimin duasını kabul eder inşallah. Aslında ben düşünüyordum bu ay gideyim Fsh ma gününde bakılsın kaç çıkacak diye.Çünkü geçen ay 10. günde bakıldı 17 çıktı. Bir de soğan kürüm işe yaramış mı kist gitmiş mi diye baktıracaktım. 2 aydır adetim gecikiyor hiç sekmezdi normalde.Geçen ay kistten gecikti bu ay da klome bağladık gecikmeyi :) iyi niyet elçisi olacağım az kaldı :) Bu ay havuç kürü işe yarar kist olmaz inşallah. Yumurta takibi üstten mi oluyor alttan mı şekerpancarı? üstten yapılıyorsa erkek doktora gideyim yumurta takibi için diğer tedaviler için kadın tercihim :) Tekrar sağ ol canımcım, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.
canım benim Allah miniğinin dualarını kabul etsin de kardeşi tez vakitte sağlıklı gelsin.
canım bende transferden sonra ilk gidicem ne var ne yok baksın. inşallah erimiş gitmiştir kist. Allah korusun erimemişse bile doğum kontrol hapı sanırım kisti eritiyor ebe88 ebe88 de onu kullanıyor sanırım.
canımcım üstten yumoşları göremez vajinal ultrason ile yumurta takibi yapıyor. benim dr.umda erkek.kontrol sırasında rahat olmam için mutlaka hemşireyi yanımızda tutuyor hem de hiç bir şey görmüyor zaten o üstümüze giydiğimiz önlükten. benim transferimi opumu da hep erkek dr. yaptı. bende çok çekinirdim ama sağlık için kuzu gözlerimi kapıyorum sadece yumoşları görmek için açıyorum.genede sen bilirsin. FKB2012 FKB2012 nin dr.u kadın. şimdilik memnun.ama bu konuda takip yapabilen kadın dr. sayısı çok çok az ne yazıkki.sen düşün iyice ver kararını hem başında rahatlasın birazcık.sonra takibe başla.hep kontrollü olmak gerekiyor.
aminn inşallahh tatlım.

slm canlar herkeze hayırlı kandiler..benden güzel hberler yok mallelsef..bugün son kontrolüm vardı ona göre opu tarihine karar verilcekti..çarşamba günü tek taşım 14mm büyük ihtimle pazar opu demişti doktorum..bugün kontrol sıarasınd ilginç bişey oldu yumurtam ordaydı sonra birden yok oldu doktor şimdi düştü çatladı büyük ihtimle şılama yapalım dedi ama e2 50 çıkmış tutmaz dedim doktor eşinin değerleri güzel bu e2 çok hamiş kalan hastam var dedi neyse ben çok düşünüdüm aşılamadan vazgeçtim çatlatma iğnesi yazmıştı eve gelince onu aldım yaptım kendimiz çalışıcaz en doğalından olsun inş meleğim..bakalım canlar iki gün çok çalışıcaz..herşeyde vardır bir hayır diycek bişey yok canlar..
hayırlısı kuzucum ne diyim,meleğin doğalından gelsin size inşallah,sende hep öyle doğuyor içime diyorsun ya,inşallah canım Allah gönlüne göre versin,vardır bunda da bir hayır.iyi düşünücez iyi olacak inşallah.

kızlar ben dün istanbula bahçeciye gittim.doktor muayene etti.yumurta rezerv çok azalmış dedi.şuan bir yumuram varmış ama cylo kullandığım için bu ay dursun dedi.önceki aylardan kalmış olabilir dedi içi boş olabilir dedi. bilmiyorum güzel güzel konuştu uzun bir süreç var önümüzde dedi.sabretmen lazım yaşın avantaj ama maddi manevi zorlu bir süreç dedi.havuz yöntemi uygulanması gerektiğini belirtti. bu ay adet olunca e2 ve progesterona baktır bana bildir eğer tedaviyi burda srdürmek istiorsan dedi.fsh dan önemlisi yumurta olması bizim için dedi.vaktin az tiroid hormonu yumurtalıklarar savaş açıyor ve hzıla tüketiyormuş.zaaten bildiğim şeyleri söyledi.bunu memorialde de söylediler.takipleri bulunduğu ilde yaptırabileceğimi yumurtanın durumuna göre tahlile göre opu yapılacağını söylredi.düşk dozlar kullacakmış.ben tabi doktordan çıktın sonra ağla ağlaa.ne bilim sanki hemen bitiverecek gibi hissedip züldüm.kendin adet olman önemli dedi cylo bıraktırcak bu ay ama ne verir bilmiyorum.off ankaraya da iç güvenim yok bilemiyorum doğru mu yapıyorum...ama beklemek daha da yoruyor.inşallah her şey yoluna girer.sabır sabır en önemlisi moral dedi.ama gerçekerli değiştiremiyoruz fsh yksek görünen yumurta az yani fsh düştü şu olcak diye bir şey yok dedi.ama umutsuz değilim senin için dedi.40 yaşında olsan umut veremezdim ama dedi yaştan dolayı elimizi çabuk tutup sabırla deneyecez dedi.öyle işte

hadi yaa aaa aklımdan da geçti acaba gülneva burdakilerin arasında mıdır diye* bilseydim keşke ah tanışırdık ne güzel olurdu cnm.
iyi olurdu tanışırdık özelden yaz doktorun kim erbil ve burçak hanım değildir kesi çünkü onlar dışarda konrtolü kabul etmiyor..

Umtlym burda hepimiz tedavilerimizi paylasiyoruz canim , yol gosterici oluyor doktor adi neden vermeyeceksin anlamadim?Hepimiz bizle en iyi ilgilenecek doktoru ariyoruz senin tecrubelerin de birilerine yol gosterici olacak belki bence paylas canim ama sen bilirsin.Fshina bakacak mi doktor direk mi baslayacak sen de mi erbil beye gittin yoksa? Havuz yontemi iyi hos da hem cok riskli hem cok maliyetli bence benim okul isi olmasa hic bulasmazdim belki havuza falan ya.Ama bir yerden baslamakla iyi yapmissin canim .

aynen canım ben klomenle tedavi istiycem direticem hata..inş fsh düşük çıkar canım.sen tedaviye başlarken fsh ölçtürüyormusun..
Gulneva sen bu ari sutunu nerden aliyordun canim ya kargo mu yapiyorlar eve oyle bir sey demistin bana da yollar misin adresi ve fiyat bilgilerini belki ben de alirim.

Arkadaslar aranizda hayit tohumu kullanan ve yararini goren var mi? Ben incir kuru de yapicam 12 gun kdr yaptim ama toplama oldugu gun biraktim simdi tekrar bastan baslicam. bunun disinda ari sutu bal polen yapicam. Corek otu ve aslan pencesini nasil kullanicaz kullananlar soyleyebilir mi. Allah hepinizden razi olsun butada okuduklarim bana umut oldu. Hicbirinizi esasen tanimasam da yuregimde hepiniz icin iyi dileklerim var. Sagol.

Arkadaslar aranizda hayit tohumu kullanan ve yararini goren var mi? Ben incir kuru de yapicam 12 gun kdr yaptim ama toplama oldugu gun biraktim simdi tekrar bastan baslicam. bunun disinda ari sutu bal polen yapicam. Corek otu ve aslan pencesini nasil kullanicaz kullananlar soyleyebilir mi. Allah hepinizden razi olsun butada okuduklarim bana umut oldu. Hicbirinizi esasen tanimasam da yuregimde hepiniz icin iyi dileklerim var. Sagol.
canımcığım sende merionel ve femara ile yumurta büyütmüşsün..doktorun kim sonuç ne oldu opu olabildinmi transfer sonrasımı negatif sonuç aldın..

Back
X